Οι άντρες του ζωδιακού που κρύβουν από τις γυναίκες τους τα χρέη τους

Όταν και… αν εκείνες τα ανακαλύψουν, θα είναι αργά.

Οι άντρες του ζωδιακού που κρύβουν από τις γυναίκες τους τα χρέη τους

Πόσες και πόσες περιπτώσεις δεν έχουμε συναντήσει στη ζωή μας για άντρες που έχουν πάρει δάνειο, μπορεί να χρωστάνε στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία ποσά, τα οποία η σύντροφός τους αγνοεί παντελώς κι όταν αυτή το μαθαίνει πέφτει από τα σύννεφα; Τα ζώδια αυτά που θα σου αναλύσουμε λίγο πιο κάτω, αρκετά συχνά έχουν χρέη, ακόμα και δανεικά, τα οποία δεν θα αποκαλύψουν ποτέ και όποτε και αν μπορέσουν, θα τα ξεχρεώσουν. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά που θα έκαναν με άνεση κάτι τέτοιο, πίσω από την πλάτη της γυναίκας τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης σαφώς και είναι ένα από αυτά. Μιλάμε για έναν άντρα ο οποίος γενικά είναι... στον κόσμο του. Δεν θεωρεί τα χρέη ως κάτι σημαντικό, είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι κάτι θα κάτσει και θα τα ξεχρεώσει με την πρώτη ευκαιρία, οπότε δεν μπαίνει καν στον κόπο να συζητήσει τι έχει κάνει με την σύζυγό του. Πρώτον γιατί δεν το θεωρεί και... απαραίτητο να ανοίξει αυτή τη συζήτηση, να της εξηγήσει και να την βάλει στο παιχνίδι και δεύτερον επειδή δεν αντέχει την γκρίνια και την μίρλα που θα έχει μετά αφότου της... "σκάσει το παραμύθι". Ξέρει ότι θα την κάνει έξαλλη και προσπαθεί για μια ακόμα φορά να αποφύγει τις ευθύνες του.

♡ Είναι άξιο εμπιστοσύνης το ταίρι σου; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος άντρας δεν είναι άνθρωπος που θα σκάσει για τα... χρέη του. Φυσικά και μπορεί να πάρει δάνεια ή να φτάσει την πιστωτική του στα κόκκινα, ωστόσο δεν θα τον φάει και το άγχος για να τα ξεχρεώσει. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει αύριο θα σκεφτεί και θα συνεχίσει κανονικά τη μέρα του. Δεν θα μοιραστεί την... ασήμαντη -για εκείνον- πληροφορία με τη σύζυγό του για τον ίδιο λόγο που δεν θα το έκανε και ο Τοξότης που αναφέραμε πιο πάνω. Πρώτον επειδή πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα ξεχρεώσει και δεύτερον επειδή δεν θέλει να ακούσει τη γκρίνια της γυναίκας του. Δεν αντέχει να τον βάλει στη θέση του και να τον κράξει για τους λάθος χειρισμούς του ή το ψέμα του και έτσι απλά θα το "θάψει" το όλο θέμα για όσο πιο πολύ μπορεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν είχες ποτέ σχέση ή αν έχεις ποτέ συναναστραφεί με άντρα Ιχθύ, τότε θα ξέρεις κι εσύ πολύ καλά ότι γενικά ως άνθρωπος είναι αρκετά… «κρυφός». Του αρέσει να κινείται υπόγεια, να κάνει πράγματα μυστικά και χωρίς να ξέρει κανένας τίποτα για τις όποιες αποφάσεις ή κινήσεις του. Φυσικά και θα έπαιρνε δάνεια μυστικά από τη σύζυγό του και θα φρόντιζε να το καλύψει όσο πιο καλά μπορεί, προκειμένου εκείνη να μην το μάθει ποτέ. Και το πιθανότερο είναι να το μάθει μόνο από σπόντα ή επειδή ποτέ δεν μένει κάτι κρυφό για πάντα…

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved