Δεν πρόκειται να φορέσεις σύντομα νυφικό με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Και μόνο στην ιδέα του γάμου παθαίνουν ασφυξία

Δεν πρόκειται να φορέσεις σύντομα νυφικό με αυτούς τους άντρες του ζωδιακού

Ένας γάμος, για τους άντρες του ζωδιακού, που θα σου αναφέρουμε πιο κάτω, είναι... εκτός συζήτησης. Δεν θέλουν να ζήσουν με μια γυναίκα για το υπόλοιπο της ζωής τους. Αναζητούν συνεχώς εναλλαγές, καινούργιες εμπειρίες και συγκινήσεις και το «για μια ζωή μαζί» τους φέρνει πανικό. Αν έχεις μπλέξει με έναν από τους άντρες που σου παρουσιάζουμε, μην περιμένεις να φορέσεις σύντομα νυφικό και να σταθείς στο πλευρό του χαμογελαστή, ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης και αφοσίωσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν ο Υδροχόος νιώσει ότι για κάποιο λόγο δεν είναι ελεύθερος και ότι δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, τότε όχι απλά μαραζώνει, αλλά το «βάζει στα πόδια». Ο γάμος δεν θα είναι ποτέ στα σχέδιά του. Θέλει να κάνει μια ζωή χαλαρή, να είναι ανεξάρτητος, να μπορεί να απολαμβάνει τις χαρές του έρωτα και να γνωρίζει συνεχώς νέο κόσμο. Το ίδιο άτομο για πολύ καιρό τον κουράζει και το βαριέται αφόρητα γιατί από ένα σημείο και μετά δεν θα έχει τίποτα καινούργιο να του πει ή να του διδάξει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα μπορούσε να είναι εύκολα συνώνυμο της ελευθερίας. Το αγαπημένο του τραγούδι είναι το «θα ζήσω ελεύθερο πουλί κι όχι κορόιδο στο κλουβί». Γιατί θέλει πραγματικά να πετάει από «κανάρα» σε «κανάρα» και να χτίσει 20 «φωλιές» πιθανότατα και σε διαφορετικές χώρες. Ο Τοξότης δεν αντέχει τα ίδια και τα ίδια. Θέλει δράση, ταξίδια, άνεση, ελευθερία και βγάζει σπυριά όταν ακούει την λέξη «υποχρεώσεις» και μόνο στην ιδέα ότι θα μένει με έναν άνθρωπο στο πλευρό του για πολλά χρόνια βαριέται!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος γενικά ως ζώδιο είναι ένα άτομο που έχει πολύ υψηλά standards στην ζωή του. Δεν ενθουσιάζεται με τίποτα, επικρίνει τους πάντες και τα πάντα και δεν θεωρεί ότι θα μπορέσει να βρει αυτό τον ξεχωριστό άνθρωπο για να περάσει μαζί του το υπόλοιπο της ζωής της. Ο γάμος δεν την εξιτάρει και το ξέρει ότι κανένας δεν ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις της και θα μπορέσει να της δώσει όλα όσα πραγματικά ζητάει.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved