Οι 3 ιδανικές νύφες για τον άντρα Τοξότη

Αυτές τις γυναίκες θα παντρευόταν!

Οι 3 ιδανικές νύφες για τον άντρα Τοξότη

Ο άντρας Τοξότης είναι μια κατηγορία μόνος του. Φιλελεύθερος, αυθόρμητος και κυρίως χωρίς να θέλει να περιορίζεται πουθενά. Έχει ανάγκη την κίνηση, τη συνεχή εξερεύνηση και είναι πάντα ορεξάτος για καινούργιες περιπέτειες και συγκινήσεις. Ποιες γυναίκες μπορούν να το αντέξουν αυτό;Σύμφωνα λοιπόν με αυτό το σκεπτικό, υπάρχει μια γυναίκα με την οποία θα μπορούσε να είναι μαζί, να συζήσει, ακόμα και να τις παντρευτεί και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό της. Ποιες 3 είναι οι πιο πιθανές; Διάβασε παρακάτω:

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Κριός

Είναι και οι δυο ανεξάρτητοι και λατρεύουν την ελευθερία. Δεν υπάρχει περίπτωση να καταπιέσει ο ένας τον άλλο, ούτε φυσικά και να... φορτωθεί ο ένας στον άλλο. Είναι κοινωνικοί, φλογεροί (μιας και είναι και τα δυο ζώδια της φωτιάς), έχουν μια τρέλα στην καθημερινότητά τους και δεν είναι καθόλου αυτό που λέμε... "καθώς πρέπει". Είναι αυθόρμητοι, ειλικρινείς, λίγο χύμα στο κύμα και αγαπούν τα ταξίδια και την περιπέτεια γενικότερα.

Γυναίκα Δίδυμος

Η Διδυμίνα μπορεί να δώσει στον Τοξότη αρκετά από όσα ζητάει σε μια σχέση. Είναι και εκείνη υπέρ της ελευθερίας, είναι κοινωνική, επικοινωνιακή, της αρέσουν τα ταξίδια και δεν "πνίγει" τον σύντροφό της με ζήλιες, γκρίνια και μιζέρια. Είναι έξυπνη, χωρίς ταμπού, θέλει τον χώρο της όπως και εκείνος θέλει τον δικό του και δεν έχει στον νου της γάμους και δεσμεύσεις. Είναι "αέρας" κι εκείνος "φωτιά" οπότε τον "φουντώνει". αλλά με την καλή έννοια.

Γυναίκα Υδροχόος

Αν υπάρχει μια γυναίκα που πραγματικά δεν ενδιαφέρεται για γάμο, παιδιά και δέσμευση γενικότερα, αυτή είναι η Υδροχόα. Και το εννοεί. Δεν προσποιείται. Είναι της άποψης "αν είναι να' ρθει, θε να' ρθει. αλλιώς θα προσπεράσει". Η γυναίκα αυτή θα του δώσει όση ελευθερία και ανεξαρτησία ζητάει η ψυχή του. Είναι χαλαρή, είναι επίσης πολύ ανεξάρτητη και δεν θα τον πιέσει ποτέ να αναλάβει ευθύνες και υποχρεώσεις. Δεν θα τον ζηλέψει, δεν θα τον περιορίσει, δεν θα του κάνει έλεγχο και κουβαλάει πάνω της την ίδια τρέλα που κουβαλάει και εκείνος.

Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που βγάζουν τους Τοξότες από τα ρούχα τους

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved