Αυτά τα ζώδια δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία στο κρεβάτι

Περιμένουν από το ταίρι τους να κάνει όλη τη δουλειά

Αυτά τα ζώδια δεν παίρνουν καμία πρωτοβουλία στο κρεβάτι

Υπάρχουν κάποια ζώδια που όσον αφορά στην ερωτική συνεύρεση είναι αρκετά παθητικά. Ξαπλώνουν στο κρεβάτι και περιμένουν το ταίρι τους να κάνει... τη δουλειά. Δε μετέχουν ενεργά στο παιχνίδι της απόλαυσης, δεν παίρνουν πρωτοβουλιες και μένουν απλώς να απολαμβάνουν τα χάδια και τα φιλιά του/της συντρόφου τους.που καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τους προσφέρει ευχαρίστηση. Ποια είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο γλυκούλης, τρυφερούλης, ρομαντικούλης (ναι… τόσοοοο -ούλης είναι και στο κρεβάτι) περιμένει από το ταίρι του να τα κάνει όλα. Εκείνος απλώς θέλει να υπακούει σε εντολές. Γύρνα δεξιά, κάνε αυτό, άγγιξέ με εκεί… Δεν είναι ότι δεν έχει φαντασία- το αντίθετο θα λέγαμε- απλώς του αρέσει να είναι το αντικείμενο της ηδονής για το ταίρι του και να νιώθει ότι τον αγαπάς, τον φροντίζεις και του δείχνεις όλη σου την τρυφερότητα και την ικανοποίηση.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

ΖΥΓΟΣ

Ο γνωστός αναποφάσιστος του ζωδιακού. Μέχρι να σκεφτεί τι θέλει περισσότερο ή γενικότερα να αποφασίσει ποια στάση θα κάνετε ή πού θα το κάνετε κτλ, θα ξημερώσετε! Οπότε επειδή είναι και ευγενικό παιδάκι, πρώτον αφήνει το ταίρι του να αποφασίσει τι θα γίνει στο σεξ και να έχει το πάνω χέρι και δεύτερον θα δοκιμάσει γνωστές και επιτυχημένες και από το παρελθόν «συνταγές». Δεν είναι ώρα εκείνη για να μπει σε δίλλημα τι θα ήταν αυτό που θα σε ικανοποιούσε περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τον Ιχθύ, το να δίνει στο ταίρι του το πάνω χέρι στο κρεβάτι και εκείνος απλά να υπακούει τυφλά, είναι kinky και κάτι το οποίο τον εξιτάρει σε μεγάλο βαθμό. Θέλει να νιώθει αβοήθητος, απροστάτευτος και ανυπεράσπιστος στα χέρια του/της συντρόφου της/του. Έτσι θα τον δεις να ξαπλώνει στο κρεβάτι σαν τον αστερία και να περιμένει από εσένα να αναλάβεις τον ρόλο του ηγέτη και να καθοδηγήσεις την όλη φάση. Για τον Ιχθύ αυτός είναι ένας τρόπος για να γίνει το σεξ ακόμα πιο… «βρώμικο».

Διάβασε επίσης: Οι 4 πιο γκρινιάρηδες άντρες του ζωδιακού

4 ζώδια που κρατούν ανοιχτές τις επιλογές τους και 2 που μπαίνουν κατευθείαν σε σχέση

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved