Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού παραδίδονται άνευ όρων στον καλό τους

Κι όταν το αντιληφθούν και αρχίσουν τα παράπονα, τότε θα είναι πολύ αργά

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού παραδίδονται άνευ όρων στον καλό τους

Κάθε σχέση, προκειμένου να είναι υγιής και να μην γέρνει προς μια πλευρά χρειάζεται κανόνες και όρια, πόσω μάλλον όταν πρόκεται για ερωτικές. Κάποιες γυναίκες τείνουν να το ξεχνούν αυτό και μόλις βρεθούν σε σχέση, παραδίδονται άνευ όρων στον καλό τους, με αποτέλεσμα να τις κάνει ό,τι θέλει κι όταν το αντιληφθούν και αρχίσουν τα παράπονα, τότε θα είναι πολύ αργά. Ξεχνούν ότι απ' την αρχή οι ρόλοι πρέπει να είναι μοιρασμένοι... Μήπως είσαι κι εσύ μια από τις παρακάτω που αναφέρουμε;

ΤΑΥΡΟΣ

Κατ' αρχάς, να ξεκινήσουμε λέγοντας πως για να έχεις μια υγιή σχέση με τον σύντροφό σου, θα πρέπει να έχεις μια υγιή σχέση με τον ίδιο σου τον εαυτό. Αν δεν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση, τότε θα είναι δύσκολο για σένα να θέσεις τα όριά σου. Πρέπει να αποκτήσεις το δικό σου σύστημα αξιών, το οποίο θα κάνεις σαφές στην άλλη πλευρά και δε θα υποχωρήσεις, ούτε θα αλλάξεις προκειμένου να μην... ξεβολευτείς και ψάχνεις για άλλες πορτοκαλιές. Αν έχεις αρκετή αυτοπεποίθηση σε σένα και στις καθημερινές προσωπικές σου ανάγκες, τότε είσαι μια χαρά. Αν όχι, τότε θα πρέπει πρώτα να διορθώσεις τα λάθη σου σε αυτούς τους τομείς και μετά να κάνεις μια υγιή σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Το πρόβλημα με εσένα είναι το γεγονός ότι θυματοποιείσαι. Προκειμένου να μην χάσεις το πρόσωπο που αγαπάς, δεν θέτεις σχεδόν κανέναν όρο και αφήνεις τον άλλο να αλωνίζει. Δεν λες εύκολα το «όχι», κάνεις όλα τα χατίρια στην σχέση σου και δεν θα πεις ποτέ τι σε ενοχλεί. Θα προτιμήσεις να καθίσεις να υποφέρεις σιωπηλά και να κλαις τα βράδια στον ύπνο σου, παρά να συζητήσεις και να πεις στον άλλο: «Α, ως εδώ και μη παρέκει!» Θα καταπίνεις τα «φαρμάκια» μέχρι που θα δεις ότι το «παραμύθι» ήταν «εφιάλτης» και να αποχωρήσεις.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ, ως Σκορπιός, το «χάνεις» με τα όρια στις σχέσεις με άλλο τρόπο. Ξεφεύγεις σαν συμπεριφορά. Από την στιγμή που θα κάνεις δεσμό, αυτόματα θεωρείς ότι ο άλλος σου ανήκει. Ότι πρέπει να σου δίνει αναφορά για το πού είναι και πού θα πάει και θέλεις να ξέρει τα πάντα. «Πνίγεις», ελέγχεις και καταπιέζεις το ταίρι σου σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, δεν δέχεσαι επ’ ουδενί να σου κάνουν όσα εσύ κάνεις και θίγεσαι ανεπανόρθωτα, αν κάποιος/α σε αμφισβητήσει! Είσαι άνθρωπος του όλα ή τίποτα. Δεν υπάρχουν όρια για σένα. Ή θα έχεις το πάνω χέρι ή δεν θα έχεις σχέση. Πολύ απλά. Αυτή όμως η συμπεριφορά καταλήγει σχεδόν πάντα στο να κάνεις σχέσεις προβληματικές που δύσκολα κρατάνε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σένα τα πράγματα είναι διαφορετικά σε σχέση με τα ζώδια που αναφέραμε παραπάνω. Θα δυσκολευτείς να θέσεις τα όριά σου σε μια σχέση, λόγω των απόψεών σου και των ιδεών σου, καθώς είναι κατά οποιουδήποτε περιορισμού. Όταν έχεις κάτι στο μυαλό σου είναι δύσκολο να το αλλάξεις. Αλλά είναι σημαντικό να δημιουργήσεις ένα αμοιβαίο σύστημα συναισθηματικής υποστήριξης με το ταίρι σου. Αν δεις ότι έχεις κάποιο πρόβλημα, ζήτα από το ταίρι σου να σε στηρίξει συναισθηματικά και κάνε το ίδιο, όταν εκείνο βρεθεί σε αντίστοιχη θέση. Έτσι, με αμοιβαία κατανόηση θα μπορέσεις να βελτιώσεις την σχέση σου και να την σώσεις αν εκείνη έχει «βαλτώσει» και βλέπεις τον χωρισμό να έρχεται.

Διάβασε επίσης: Τα 5 ζωδιακά ζευγάρια που θα χωρίσουν και θα ξανασμίξουν τουλάχιστον μια φορά

Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα «σημαδέψουν» τη ζωή σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved