Οι σχέσεις των Ιχθύων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Ιχθύες;

Οι σχέσεις των Ιχθύων με τα 12 ζώδια

Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης που προσθέτει ενέργεια και πρωτοποριακή δύναμη στην ήδη κυριαρχική και επιθετική του φύση. Στον έρωτα αναζητεί το καινούργιο και το περιπετειώδες και με θάρρος κυνηγάει νέες εμπειρίες.

Ο Κριός έχει ενεργητικό και παθιασμένο χαρακτήρα και είναι πάντα σε ετοιμότητα για να βρει νέους στόχους ενώ εσείς είστε λιγότερο αποφασιστικοί και περισσότερο ήρεμοι. Μαζί του ίσως χρειαστεί να ξεσηκωθείτε από την νιρβάνα που βρίσκεστε και να ξεχάσετε την ανεμελιά, την τρυφηλότητα και την μαλθακότητα.

Από την άλλη, ο ενθουσιασμός και η ορμή του σας δίνουν την αίσθηση αφ’ ενός ότι θα αναλάβει την πρωτοβουλία να σας προστατεύσει και αφ’ ετέρου ότι μπορεί να αποτελέσει τον μεγάλο έρωτα της ζωής σας.

Είτε έτσι είτε αλλιώς ο ωκεανός των συναισθημάτων σας με την πυρκαγιά του δικού του πάθους μπορούν να δημιουργήσουν μία σχέση πρόκλησης και ασυνήθιστης έλξης.

Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που στην στατική και πρακτική του φύση αναμειγνύει την χάρη, την ομορφιά και την αγάπη στις ανέσεις. Στον έρωτα είναι τρυφερός, ευγενικός αλλά και έντονα κτητικός και δεσμευτικός.

Η σταθερότητα και η υπομονή του σας βοηθούν να αφήσετε τις αμφιταλαντεύσεις, να ξεπεράσετε δισταγμούς και να αισθανθείτε τον αναμφισβήτητο έρωτα του. Η υπομονετική του κατανόηση αποτελεί το κλειδί της ερωτικής σας ευτυχίας με την προϋπόθεση ότι και εσείς από την πλευρά σας θα ανταποκριθείτε στην επιθυμία του για σταθερή δέσμευση.

Η φαντασίας σας ενώνεται με τον ρεαλισμό του και το αποτέλεσμα είναι μια απίστευτα ερωτική ένωση που τα αισθήματα εδραιώνονται και ακόμα και η ζήλια του καταλήγει να είναι το αλατοπίπερο της.

Με Δίδυμο

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Ερμής ως κυβερνήτης δίνει έμφαση στην διανοητική και επικοινωνιακή του φύση τονίζοντας τον κινούμενο και εφηβικό χαρακτήρα του. Στον έρωτα τον εξιτάρει να δοκιμάζει συνεχώς νέες εμπειρίες καθώς δύσκολα ικανοποιείται μόνο από μία σχέση.

Η ευστροφία και η πνευματική του ετοιμότητα σας έλκουν καθώς νιώθετε ότι θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις υπερβατικές και διφορούμενες σκέψεις σας με κάποιον που δεν είναι απόλυτος και δέχεται τη σχετικότητα των πραγμάτων. Η ευελιξία που διαθέτετε αμφότεροι αποτελεί ένα σπουδαίο προσόν για να εναρμονιστείτε εσείς στην πολυπραγμοσύνη του συντρόφου σας και ο εκπρόσωπος των Διδύμων στην κυκλοθυμία σας.

Βέβαια σε καμία περίπτωση μην πιστέψετε ότι με παράπονα και κλάματα θα μπορέσετε να έχετε πίσω την καρδιά του αν βαρεθεί και παραστρατίσει ή σας ζητήσει διακοπή της σχέσης. Είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε το αλάνθαστο ένστικτο σας για να μην παγιδευτείτε στην ανία και την πλήξη που μπορεί να φέρουν τα παραπάνω αποτελέσματα.

Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Η Σελήνη που τον εξουσιάζει του δίνει την ικανότητα της αντανάκλασης και της δεκτικότητας αλλά συνάμα ευθύνεται για την ρευστότητα και την κυκλοθυμία του χαρακτήρα του. Στον έρωτα θέλει να έχει το ρόλο του παιδιού ή της μητέρας, δηλαδή είτε θα αναζητήσει να προστατέψει το ταίρι του είτε να δεχτεί την φροντίδα και την προστασία.

Η προστατευτική του συμπεριφορά και η γεμάτη στοργή και κατανόηση καρδιά του, επιτρέπουν να στηριχτείτε πάνω του και να δημιουργήσετε μαζί μια ερωτική φωλιά που θα ζήσετε τον έρωτα σας.

Αμφότεροι ζώδια του νερού έχετε κοινό τρόπο έκφρασης και οπτικής των πραγμάτων γεγονός που επιτρέπει η σχέση να διέπεται από κατανόηση, στοργή και τρυφερότητα. Με ευκολία μεταφέρεστε στο ερωτικό βασίλειο της έκστασης και με ονειρική διάθεση ζείτε στο κόσμο του έρωτα και μοιραίας ένωσης.

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος που τον κυβερνάει του χαρίζει δύναμη, λάμψη και αίγλη. Ο ενθουσιασμός και η εξωστρέφεια του ξεδιπλώνονται με στατικό και μη διαφορετικό τρόπο γεγονός που δικαιολογεί γιατί αν και φλογερός εραστής είναι συνάμα πιστός και αφοσιωμένος.

Η γενναιοδωρία και η θερμή του επιθυμία, σας εμπνέουν εμπιστοσύνη και σας δίνουν τη βεβαιότητα ότι ο έρωτας σας θα διανθίζεται από αφοσίωση και πίστη. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που απορείτε πως μπορεί από τη μία να σας δείχνε φλογερό πάθος και από την άλλη να μην μπορεί να μπει στο μαγικό και υπερβατικό σας κόσμο.

Στον Λέοντα αρέσει το παίξιμο ρόλων κατά τη συνάντηση των κορμιών όποτε αν προτιμήσετε να είστε σαφείς στο τι ακριβώς επιθυμείτε δεν θα διστάσει γενναιόδωρα να σας ευχαριστήσει.

Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ο Ερμής είναι κυβερνήτης του και του δίνει αναλυτικό νου και επικοινωνιακή ικανότητα. Διακρίνεται για την χαριτωμένη του συστολή, την ηθική καθαρότητα και την ιδιότητα του αγνού και του αθώου που ενθαρρύνουν την επιθυμία του για τιμιότητα σε θέματα έρωτα.

Η άβυσσός των συναισθημάτων σας αν και ξαφνιάζει τον εκπρόσωπο Παρθένο ταυτόχρονα του δίνει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή με την ευτυχία που κρύβεται μέσα του. Από την άλλη ο σύντροφος Παρθένος αντισταθμίζει το συναισθηματισμό και τη ρευστότητα που σας χαρακτηρίζει αναλαμβάνοντας ή δείχνοντας σας την πρακτική πλευρά της ζωής.

Είστε δύο αντίθετα και συνάμα συμπληρωματικά ζώδια που εξετάζετε κάθε θέμα από διαφορετική οπτική αλλά συνάμα καταφέρνετε να γεμίσετε αμφότεροι το κενό του άλλου, μιας και αποτελείτε το άλλο του μισό.

Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Η Αφροδίτη του χαρίζει προσωπική ομορφιά, χάρη, καλαισθησία και επιθυμία για ενοποίηση. Η υψηλή νοημοσύνη και η κοινωνικότητα είναι συνδεδεμένα με τον εκπρόσωπο Ζυγό , ο οποίος στον έρωτα αναζητεί την αρμονία και τη συντροφικότητα.

Αμφότεροι ρομαντικοί και ιδεαλιστές περνάτε όμορφα μαζί και αισθάνεστε άνετα και ευχάριστα. Η κοινωνική και διανοητική πλευρά του εκπρόσωπου Ζυγού αντισταθμίζουν την μοναχικότητα, την ευσυγκινησία και την εσωστρέφεια σας. Από την άλλη το ταίρι Ζυγός είναι αναποφάσιστο και εσείς αρκετές φορές διακατέχεστε από αβεβαιότητα, ως εκ τούτου αρκετές φορές δεν ξέρετε τι θέλετε να κάνετε ή να διαλέξετε.

Ο παραμυθένιος κόσμος σας τον προσελκύει και δέχεται να ξεκινήσει ένα ερωτικό ταξίδι μαζί σας με προορισμό το ρομαντισμό, τον ιδεαλισμό και τη συντροφικότητα. Αρκετές φορές όμως προκύπτουν αντιπαραθέσεις και δυσκολίες καθώς η ασάφεια και η ασυνεννοησία που υπάρχει στη σχέση έχουν επιτρέψει να ερμηνεύσει ο καθένας με διαφορετικό τρόπο το ερωτικό κουαρτέτο που ζείτε.

Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας ως κυβερνήτης του είναι υπεύθυνος για τη διεισδυτική του δύναμη και τη βαθιά συναισθηματική του πτυχή. Έντονα σεξουαλικός και αχαλίνωτα παθιασμένος αναζητεί ένα φλογερό έρωτα που θα διανθίζεται από ακόρεστο πόθο και ασίγαστη ερωτική επιθυμία.

Βαθιά πιστός και έντονα ερωτικός σας προσφέρει την αφοσίωση σε συνδυασμό με το πάθος. Από την άλλη αν και έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε τις εκρήξεις και τα νευρικά του ξεσπάσματα από την άλλη όμως δεν μπορείτε να του εγγυηθείτε ότι όλα στα σχέση θα είναι ξεκάθαρα.

Επιπλέον, ο Σκορπιός, από τη μία επιθυμεί να σας ασκεί εξουσία και από την άλλη αφήνεται μαζί σας ένα ασύλληπτο όνειρο ερωτικής έκστασης. Η περιπλοκή φύση του συντρόφου σκορπιού σε συνδυασμό με την πολυπλοκότητα και τη ρευστότητα του δικού σας χαρακτήρα εγγυούνται μια σχέσης αγάπης και μίσους που ο καθένας με τον τρόπο του ασκεί τη δική του δύναμη πάνω στον άλλο.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της αισιοδοξίας και της διαχυτικότητας τονίζει την εύθυμη φύση του και εντείνει την επιθυμία για περιπέτεια και ταξίδια. Η ελευθερία στον έρωτα θεωρείται απαραίτητη για αυτό το ζώδιο - σύντροφο που συχνά παρομοιάζεται ως καλπάζον άλογο που δεν δέχεται χαλινάρια.

Η αισιοδοξία, η ανοιχτόκαρδη και εκδηλωτική του φύση σας ανεβάζει την αυτοπεποίθηση και σας μαθαίνει να διασκεδάζετε και να βλέπετε την καλή πλευρά της ζωής. Επιπλέον η ευθύτητα και η τιμιότητα που διακατέχει το ταίρι Τοξότη αντισταθμίζει τη δική σας πολύπλοκη και διφορούμενη φύση που από τη μία τη θεωρεί θελκτική από την άλλη κουραστική.

Η ερωτική του αδηφαγία και η ακόρεστη όρεξη του να σας γευτεί ολοκληρωτικά από τη μία σας γοητεύει από την άλλη σας ενοχλεί. Αυτό που πραγματικά θα σας δυσαρεστήσει είναι η ανάγκη του για κοινωνικές επαφές και ποικίλες δραστηριότητες που μπορεί να κρατούν το ταίρι Τοξότη μακριά σας. Σε καμία περίπτωση όμως μην αρχίσετε τα δάκρυα και τα παράπονα γιατί είναι πολύ πιθανόν το άλογο να πηδήξει τον παραμυθένιο σας φράχτη.

Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος είναι κυβερνήτης του και του προσδίδει σοβαρότητα, προσεκτικότητα και τις ιδιότητες του αυτοπεριορισμού και του προγραμματισμού. Στον έρωτα είναι συνετός και θέλει να έχει το πάνω χέρι ώστε να είναι σίγουρος για τις ευθύνες και τις αποφάσεις που θα λαμβάνει.

Στον εκπρόσωπο του Αιγόκερω θα συναντήσετε υπομονή, υπευθυνότητα και εγκράτεια, ιδιότητες που θα αποτελέσουν το αντίβαρο στην χωρίς μέτρο και όρια φύση σας. Θα δυσκολευτεί να κατανοήσει την ανέμελη και αδιάφορη στάση σας απέναντι σε καταστάσεις που απαιτούν ρεαλισμό και πρακτικότητα αλλά συνάμα θα γοητευτεί από την αθωότητα που εκπέμπετε και θα θελήσει να σας προστατέψει από τον κακό λύκο του παραμυθιού.

Η κατανόηση και η τρυφερότητα που δείχνετε σε πεσιμιστικές ή πιεστικές στιγμές του τον μεταμορφώνουν στον ιδανικό σύντροφο που μπορεί να σας φροντίσει, να σας στηρίξει και να σας φανερώσει την βαθιά κρυμμένη ευαίσθητη πτυχή του.

Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο και σταθερό. Η ουράνια ανεξαρτησία και επαναστατική διάθεση είναι δώρα του Ουρανού που αποτελεί τον σύγχρονο κυβερνήτη του. Η διανόηση και η αφοσίωση είναι βασικές ιδιότητες για μία ερωτική συνένωση που ακόμα και αν είναι παράδοξη θα ικανοποιεί βασικές του ανάγκες.

Η φιλία αποτελεί το πρώτο αγαθό που σας προσφέρει το άτομο Υδροχόος στην προσπάθεια του να σας δείξει την αλτρουιστική του διάθεση και την ανυστερόβουλη φροντίδα του. Αν δεχτείτε τον ασυνήθιστο και απρόβλεπτο τρόπο συμπεριφοράς του τότε η σχέση αυτή μπορεί να έχει θετική έκβαση.

Ο εκπρόσωπος Υδροχόος - ουρανός θα θελήσει μια αέναη ερωτική συνάντηση με τη θάλασσα των συναισθημάτων σας αρκεί αφ’ ενός να μην τον πνίξετε με αυτά και αφ’ ετέρου να του επιτρέπεται να πετά χωρίς να του κόβετε τα φτερά.

Με Ιχθύ

Οι Ιχθείς είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Ως παιδί του Ποσειδώνα ταλαντεύεται ανάμεσα στη βεβαιότητα και την αμφιβολία, τη διαίσθηση και την ασάφεια. Στον έρωτα θέλει να ζήσει ένα εκστατικό όνειρο που θα τον φέρει σε επαφή με το θείο, το άπιαστο, το υπερβατό, το ιδανικό.

Ρομαντικοί και τρυφεροί προσπαθείτε να προσαρμοστείτε αμφότεροι στην πραγματικότητα του άλλου. Η ευγενική και συμπονετική σας ψυχή ταυτίζεται και έχετε την ευχέρεια να ζήσετε ένα περίπλοκο και συνάμα ευαίσθητο έρωτα. Από την άλλη η ασάφεια και το μυστήριο που χαρακτηρίζει και τους δύο αρκετές φορές θα κλονίζει την εμπιστοσύνη αλλά και θα ρίχνει το ηθικό σας.

Όμως, η αστείρευτη πηγή συμπόνιας και αλληλεγγύης που σας χαρακτηρίζει αμφότερους αποτελεί το κλειδί για να διατηρήσετε την ευτυχία μιας σχέσης που από την αρχή αφ’ ενός αποστρέφεται την καταστροφή και αφ’ ετέρου ονειρεύεται την τελείωσης της.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved