Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού κάνουν τις πιο τραγικές επιλογές συντρόφου

«Μπλέκουν» με τον πλέον ακατάλληλο

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού κάνουν τις πιο τραγικές επιλογές συντρόφου

Είναι κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά δεν το έχουν με την επιλογή συντρόφου, με αποτέλεσμα να «μπλέκουν» με το πλέον ακατάλληλο άτομο. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι βιάζονται ή το ότι δεν έχουν και την καλύτερη ιδέα για τον εαυτό τους, πάντως σίγουρα αυτές οι 4 γυναίκες του ζωδιακού 3 στις 5 φορές πέφτουν έξω...

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πέφτεις από τα σύννεφα για την Αιγοκερίνα ε; Την είχες για πρακτική, αξιόπιστη και μεθοδική. Είναι! Αλλά σε ό,τι έχει να κάνει με τα επαγγελματικά της. Γιατί στην προσωπική της ζωή τα κάνει μπάχαλο με μεγάλη ευκολία. Όσο εύκολα «βλέπει» πράγματα στη δουλειά της, άλλο τόσο εύκολα «τυφλώνεται» στα ερωτικά της. Συνήθως παίρνει τις λάθος αποφάσεις σε ό,τι έχει να κάνει με το σεξ. Έχει μέσα της μια άγρια πλευρά και στο σεξουαλικό κομμάτι είναι που της βγαίνει ο παρορμητικός χαρακτήρας και οι γρήγορες κινήσεις χωρίς σκέψη. Πάντως, ένας Αιγόκερως πάντα καταλαβαίνει το λάθος του, αργά ή γρήγορα…

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα δεν είναι απλά αυθόρμητη, είναι και παρορμητική και ενθουσιώδης. Πάνω στην έξαψη της στιγμής δεν σκέφτεται τίποτα. Κάνει ό,τι της κατέβει στο κεφάλι. Είναι «φωτιά» και αν φουντώσει, τυφλώνεται, δεν βλέπει καθαρά και κάνει λάθη. Οι… «πατάτες» στην ερωτική ζωή γενικά του Κριού μπορεί να είναι αμέτρητες, αλλά μυαλό δεν θα βάλει. Αν νιώσει το πάθος να τον κυριεύει, ορμά και ό,τι γίνει. Δεν σκέφτεται ούτε λεπτό και δεν τον νοιάζουν συνέπειες ή λάθη. Αρκεί να ζήσει αυτό που θέλει. Όταν περνά η έξαψη, τότε ξενερώνει, βλέπει τι έχει κάνει και μετά πάει παρακάτω.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τοξοτίνα είναι ένα άτομο αυθόρμητο και θεωρεί ότι το να κάθεσαι να καταστρώνεις σχέδια και να σκέφτεσαι υπερβολικά πριν πάρεις μια απόφαση, είναι κινήσεις που αφαιρούν την χαρά από την ζωή και την αδρεναλίνη της έκπληξης. Παίρνει γρήγορα αποφάσεις με βάση το πώς νιώθει εκείνη την στιγμή. Σίγουρα αν πρώτα είχε καθίσει να σκεφτεί ή αν είχε κάνει μια μικρή… «έρευνα», δεν θα έπεφτε ούτε σε λάθη, αλλά ούτε και σε παγίδες. Έχει την τάση να ανοίγεται εύκολα στους άλλους και εμπιστεύεται γρήγορα, θεωρώντας πως όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Ψαρίνα συνήθως δεν πιστεύει στον εαυτό της όσο θα έπρεπε. Δεν έχει αρκετή αυτοπεποίθηση και έτσι καταλήγει να κάνει λάθος επιλογή συντρόφου. Διαλέγει κάποιον βιαστικά ή παραβλέπει τα όποια μειονεκτήματά του, θεωρώντας πως τα πράγματα στη συνέχεια θα είναι μια χαρά. Στα ερωτικά της, φορά συχνά τα ροζ γυαλιά που «κληρονόμησε» από τον κυβερνήτη της, τον Ποσειδώνα και δεν μπορεί να δει καθαρά. Έτσι κάνει λάθη, πληγώνεται, αλλά δεν μαθαίνει γι' αυτό -τις περισσότερες των περιπτώσεων- ξαναπέφτει στις ίδιες παγίδες.

Διάβασε επίσης:

Το ζώδιό σου δείχνει ποια είναι η μεγαλύτερη ανάγκη σου σε μια σχέση!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι πιο στοργικοί σύντροφοι!

Οι 5 ζωδιακοί συνδυασμοί που είναι σκέτη αποτυχία. Καλύτερα να μην βγουν ποτέ μαζί

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved