Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Τι είναι αυτό που έκανε τον έρωτα να εξαφανιστεί;

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, να γιατί έφυγε το πάθος από τη σχέση σου!

Το να κρατήσεις τη φλόγα του έρωτα σε μια σχέση, είναι πραγματικά πολύ δύσκολο, λόγω των συνθηκών, της επιβαρυμένης καθημερινότητας ή του χαρακτήρα του δικού σου ή του άλλου ατόμου. Αν ανήκεις στα ζώδια της φωτιάς, διάβασε πιο κάτω ποιος είναι ο πιο σημαντικός λόγος που μπορεί να νιώσεις ότι σου έφυγε το πάθος ή η... καψούρα για το πρόσωπο με το οποίο ήσουν φουλ ερωτευμένος/η:

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός «βουτάει» απερίσκεπτα σε μια νέα σχέση και ερωτεύεται πολύ γρήγορα. Αν και αυτή του η τάση μπορεί να φέρει ένα παθιασμένο και έντονο ειδύλλιο, τα συναισθήματα του Κριού αρχίζουν να καίγονται με την πάροδο του χρόνου. Αν δεν νιώθει ότι το ταίρι του τον κρατάει σε διαρκή ερωτική εγρήγορση, σύντομα θα αρχίσει να χάνει το ενδιαφέρον του.

❤️Είναι ο/η κατάλληλος/η σύντροφος; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΛΕΩΝ

Ο Λέων λατρεύει να βρίσκεται στο προσκήνιο. Ενώ είναι απίστευτα δοτικός και παθιασμένος εραστής, πρέπει οπωσδήποτε να είναι με κάποιον που τον κάνει να νιώθει περίφημος και αξιαγάπητος. Αν δεν αισθάνεται ότι τον εκτιμούν κάθε μέρα που περνάει μέσα στη σχέση, το πιο πιθανό είναι να απομακρυνθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι ο εξερευνητής του ζωδιακού και του αρέσει να κάνει το δικό του, στον δικό του χρόνο. Παρόλο που απολαμβάνει να συνδέεται με τους άλλους, αν κάποιος/α προσπαθήσει να τον κρατήσει δεμένο κοντά του ή να περιορίσει την ανεξαρτησία του, το πιο πιθανό είναι να φύγει τρέχοντας.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

5 ζώδια που δε δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα ούτε στο ταίρι τους

Αυτά τα 3 ζώδια θα σε περάσουν από κόσκινο, πριν βγουν μαζί σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved