Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις!

Αυτό είναι το κατάλληλο ταίρι για σένα που ανήκεις σε Ζώδιο του Νερού

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις!

Κάθε ζώδιο έχεις τις αδυναμίες και τις προτιμήσεις του, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα ερωτικά του! Άλλο κατά βάθος χρειάζεται έναν σύντροφο πιο ερωτικό, πιο τολμηρό, πιο ήρεμο ή εξωστρεφή. Ας δούμε, λοιπόν, πιο είναι το ιδανικό ταίρι για τις γυναίκες που ανήκουν στα Ζώδια του Νερού. Σημαντικό είναι να υπενθυμίσουμε ότι το ζώδιο που βρίσκεται ο Ήλιος είναι ο κύριος δείκτης στο γυναικείο ωροσκόπιο για το πώς πρέπει να είναι ο κατάλληλος σύντροφος/σύζυγος γι' αυτήν! Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι αυτά, που θα διαβάσεις παρακάτω, έχουν μεγάλη ανταπόκριση!

Γυναίκα Καρκίνος: Το μόνο που θέλεις είναι έναν σύντροφο που να είναι πιστός, αφοσιωμένος και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την αγάπη σας.

Έχει μέλλον η σχέση σου ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡


Γυναίκα Σκορπιός: Χρειάζεσαι να έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο βαθιά συναισθηματικό που δε φοβάται να ζήσει έντονα στο πλευρό σου.

Γυναίκα Ιχθύς: Χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να συνδέεται σε βάθος με τα συναισθήματά σου, να είναι διατεθειμένος να αφοσιωθεί στον έρωτά σου και να σε αγαπά, ακριβώς όπως έχεις ανάγκη να αγαπηθείς.

Διάβασε επίσης: Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε: Ξέρουμε τι είδους σύντροφο ψάχνεις!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved