Τα 4 ζώδια που «κρέμονται» πάνω σου και σε «πνίγουν»!

Δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα!

Τα 4 ζώδια που «κρέμονται» πάνω σου και σε «πνίγουν»!

Αν μπεις σε σχέση με ένα από αυτά τα ζώδια τότε θα νιώσεις ένα «πνίξιμο» ή ίσως κάτι σαν… «θηλιά στον λαιμό». Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν το κάνουν από κακία ή επειδή θέλουν να σε παιδεύουν. Είναι ο τρόπος τους για να σου δείξουν την αγάπη τους, τον έρωτά τους και το ενδιαφέρον τους. Πάμε να δούμε για ποια ζώδια μιλάμε:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ξεκινάμε από τον Καρκίνο. Πρόκειται για ένα ζώδιο το οποίο, όταν αγαπά, αγαπά σε τέτοιο βαθμό που και το ίδιο… «πονάει». Έχει πολλά και βαθιά συναισθήματα και γίνεται υπερπροστατευτικό. Στον άνθρωπό του δίνει τα πάντα και θέλει να είναι καλά. Θα σε ρωτάει συνέχεια αν έφαγες, αν ξεκουράστηκες, αν χρειάζεσαι κάτι. Είναι το ζώδιο εκείνο που θα σου πει και την περίφημη ατάκα «ζακέτα να πάρεις». Εσύ από την άλλη, ενώ στην αρχή θα κολακευτείς από το ενδιαφέρον του, στην συνέχεια θα αρχίσεις να «πνίγεσαι» μέσα στην σχέση και να ασφυκτιάς. Αν δεν ανήκεις σε κάποιο ζώδιο που να τα δέχεται όλα αυτά και να τα αντέχει, τότε μείνε μακριά από Καρκίνους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός «πνίγει» τον/την σύντροφό του γιατί έχει ανάγκη να είναι συνέχεια μαζί 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Θέλει να κάνουν πράγματα σαν ζευγάρι, να είναι αυτό που λέμε… «αυτοκόλλητοι». Από την στιγμή που θα μπει σε σχέση, θεωρεί ότι η ζωή του είναι δεμένη και συνυφασμένη με αυτή του άλλου μισού του, όμως σε καμία περίπτωση δεν θα το καταπιέσει προσπαθώντας να επιβάλλει τις δικές του επιθυμίες. Θα κάνει όσες παραχωρήσεις χρειαστεί, θα αφήσει εσένα να επιλέγεις, αλλά θα είναι πάντα δίπλα σου, όπου και να πάτε, ό,τι και να κάνετε. Αν δεν αντέχεις μια τέτοια σχέση, μην ξεκινήσεις κάτι με Ζυγό.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι μια κατηγορία μόνος του. Από την στιγμή που σε έβαλε στην ζωή του, σημαίνει ότι νιώθει πολλά για σένα και εκτός από το γεγονός ότι του ανήκεις, θεωρεί ότι θα πρέπει και να σε έχει από… κοντά για να σε ελέγχει. Δεν εμπιστεύεται ποτέ τίποτα και κανέναν και η καχυποψία του είναι αυτή που τον κάνει να «πνίγει» το ταίρι του. Τα ατελείωτα μηνύματα, η ανάκριση για το πού είσαι και τι κάνεις, η εμμονή του μήπως τον παρατήσεις, ή τον πληγώσεις ή του την «φέρεις» γενικότερα είναι αυτή που τον κάνει να μην σε αφήνει να αναπνεύσεις και να αγανακτήσεις στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς από την άλλη τα βλέπει αλλιώς τα πράγματα. Εκείνος ζει το παραμύθι της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα. Θεωρεί ότι πρέπει να είστε οι δυο σας κλεισμένοι σε ένα κάστρο και να περνάτε ευτυχισμένοι το υπόλοιπο της ζωής σας, μακριά από την γκρίζα πραγματικόητητα. Είναι μόνιμα κολλημένος πάνω στο ταίρι του, διότι εκτός από αγάπη, νιώθει και τεράστια ανασφάλεια μήπως σε χάσει και μετά θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Μην του φύγεις και πας να χτίσεις… αλλού το βασίλειό σου. Έτσι, «κολλάει» σαν βεντούζα πάνω στον/ην άλλο/η και δεν ξεκολλάει παρά μόνο όταν θελήσει εκείνος να φύγει από την σχέση.

Διάβασε επίσης:

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που θα ερωτευτούν με την πρώτη ματιά!

Αυτά είναι τα ζώδια που δε θα παντρευτούν τα επόμενα 5 χρόνια

Η σχέση με αυτό το ζώδιο πυροδοτεί την τρέλα που έχεις μέσα σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved