Αυτά είναι τα ζώδια που θα φύγουν και δεν θα σου πουν ούτε αντίο!

Η μόνη λύση είναι να τους έχεις συνέχεια σε… αναμμένα κάρβουνα!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα φύγουν και δεν θα σου πουν ούτε αντίο!

Όταν τον γνώρισες σου έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα. Σε ανέβασε στα ουράνια και νόμιζες ότι θα μείνεις εκεί για πάντα. Ένα μόνο δεν σκέφτηκες! Ότι έμπλεξες με άντρα κυνηγό. Οι άντρες κυνηγοί επιδιώκουν την διαρκή έξαρση και θέλουν οι αδρεναλίνες τους να είναι στα ύψη! Το ματάκι τους παίζει πάντα δεξιά κι αριστερά, ενστικτωδώς, ακόμα και χωρίς οι ίδιοι να το επιδιώκουν. Ουαί κι αλίμονο όμως αν τύχει και εμφανιστεί μια άλλη στο προσκήνιο, που έχει έστω κι ένα στοιχείο παραπάνω από σένα ή διαφορετικό που τους εξάπτει την περιέργεια ή τον πόθο. Δεν θα διστάσουν να σε αφήσουν στα… κρύα του λουτρού. Η μόνη λύση είναι να τους έχεις συνέχεια σε… αναμμένα κάρβουνα!

Τους λες και οπορτουνιστές ή συμφεροντολόγους, το σίγουρο είναι όμως ότι δε φταις εσύ ή ο χαρακτήρας σου! Όσον αφορά στα ζώδια, ξεχωρίσαμε τρία που πιστεύουμε ότι ανήκουν στην παραπάνω κατηγορία. Το ένα από αυτά μάλιστα μπορεί να σε εκπλήξει.

Ιδού λοιπόν τα ζώδια που δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη για το τι θα σου ξημερώσει μαζί τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ξέρει ακριβώς τι θέλει... μέχρι να αλλάξει γνώμη. Θα σε γεμίσει υποσχέσεις και μεγάλα λόγια, θα σε κάνει να πιστέψεις ότι είσαι ο έρωτας της ζωής του, όμως πριν ο πετεινός λαλήσει τρεις φορές, θα σε αρνηθεί, πετώντας σου ότι τώρα που το ξανασκέφτηκε τελικά έκανε λάθος επιλογή ή ότι έπαψε να είναι ερωτευμένος μαζί σου και θα σε παρατήσει σύξυλη. Σύντομα θα ανακαλύψεις ότι εν τω μεταξύ είχε βρει ήδη την αντικαταστάτριά σου που του πρόσφερε περισσότερα από εσένα.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι παθιασμένος, ενθουσιώδης και θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής του αντικειμένου του πόθου του. Το προσωπικό του στοίχημα είναι να «ρίξει» την γυναίκα που του αντιστέκεται περισσότερο, την πιο δύσκολη ή απαιτητική. Θα την κυνηγήσει ανελέητα, θα κάνει τα πάντα για να την πείσει ότι είναι ο άντρας της ζωής της, αλλά δυστυχώς, μόλις αυτή υποκύψει, το πάθος γρήγορα θα εξασθενίσει. Θα βάλει το… τρόπαιο στο τζάκι του και στη συνέχεια θα ψάξει την επόμενη που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ιδού και η έκπληξη! Έχεις διαβάσει αρκετά για τον Σκορπιό, που σου δίνουν την αίσθηση ότι είναι ένας άντρα αξιόπιστος και σταθερός στις επιλογές του. Το θέμα όμως είναι να είσαι εσύ αυτή η «επιλογή»! Αυτό που ξεχνούν οι περισσότεροι να αναφέρουν είναι ότι ο συγκεκριμένος τύπος διακατέχεται από τα πάθη του κι ακριβώς εξ αιτίας αυτών μπορεί να πέσει με τα μούτρα σε κάποια γυναίκα που στο σεξ είναι μια χαρά μαζί της, αλλά δεν ταιριάζει στο πρότυπο που έχει φτιάξει στο μυαλό του. Μόλις χορτάσει την πείνα του, λοιπόν, θα την «κάνει» και θα πάει για άλλα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

Αυτά τα 3 ζώδια θα ψάξουν τα πάντα για σένα, πριν μπλέξουν μαζί σου!

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που ΔΕ ζηλεύουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved