Αυτά τα ζώδια δε θα σε αφήσουν να φύγεις, ακόμα κι αν η σχέση έχει σχεδόν τελειώσει

Θα σε κρατήσουν με κάθε τρόπο δεμένη μαζί τους

Αυτά τα ζώδια δε θα σε αφήσουν να φύγεις, ακόμα κι αν η σχέση έχει σχεδόν τελειώσει

Αυτά τα ζώδια έχουν την τάση να κρατούν τους συντρόφους τους σε «συναισθηματική ομηρία». Μπορεί τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά στην σχέση τους, ωστόσο εκείνα δεν παίρνουν εύκολα την απόφαση να χωρίσουν και κυρίως, «σέρνουν» και τον άλλο για καιρό και δεν τον αφήνουν να προχωρήσει παρακάτω.

Δες για ποια 4 ζώδια μιλάμε!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που δεν μπορούν τις αλλαγές. Για εκείνον, η ασφάλεια, το δεδομένο και η ρουτίνα της καθημερινότητας είναι το παν. Ακόμα και αν η σχέση του έχει βαλτώσει, δεν θα την τελειώσει. Θα προτιμήσει να μείνει σε κάτι που δεν τραβάει προκειμένου να μην «αποσταθεροποιηθεί». Για τον λόγο αυτό, κρατά «όμηρο» και τον/την σύντροφό του, ζητώντας του να βάλει το λιθαράκι του, για να φτιάξει η κατάσταση και να σωθεί η σχέση.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΛΕΩΝ

Ο λόγος που ο Λέων σε κρατά «συναισθηματικά όμηρο» είναι εντελώς διαφορετικός από του Ταύρου. Ο Λέων θέλει να έχει κοινό, fan club, θαυμαστές που θα τον αποθεώνουν και θα του λένε πόσο υπέροχος είναι και πόσο τον αγαπούν. Έτσι και νιώσει για κάποιο λόγο ότι το «κοινό» αυτό μειώνεται ή τον εγκαταλείπει και πάει γι άλλα, πιο ωραία πιο μεγάλα, τότε ξαναρίχνεται στην μάχη της διεκδίκησης προκειμένου να το φέρει πίσω. Και όταν το κάνει, τότε ξεκινά τα ίδια... Ένας φαύλος κύκλος, δηλαδή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τον Σκορπιό δεν τον αφήνει κανείς. Ακόμα κι αν εσύ θέλεις να φύγεις, αν δεν θέλει αυτός να σε χάσει, δεν έχεις να πας πουθενά. Ο Σκορπιός πρέπει να πάρει ο ίδιος την απόφαση να τελειώσει μια κατάσταση. Αν δεν το διαλύσει μόνος του, τότε να ξέρεις θα κάνει τα πάντα για να σε έχει «συναισθηματικό» όμηρο και να μην σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω τη ζωή σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τον θεωρείς γλυκούλη και τρυφερούλη τον Καρκίνο; Πού να δεις την σκοτεινή του πλευρά. Και ναι, αυτή η πλευρά είναι σκοτεινή διότι το να παίζεις με τα συναισθήματα και το μέλλον του άλλου δεν είναι κάτι καλό. Όταν ο Καρκίνος έχει επενδύσει πάνω σου, δεν αποδέχεται εύκολα ότι η σχέση μπορεί να διαλυθεί. Δίνει χρόνο, καθώς θεωρεί ότι τα πράγματα θα ισιώσουν. Και ζητά από εσένα να κάνεις το ίδιο. Στέκεται στο παρελθόν και τις ωραίες στιγμές και δεν αποδέχεται ότι δε θα υπάρξει βελτίωση στην σχέση σας.

Διάβασε επίσης: 4 άντρες του ζωδιακού που, μόνο όταν χάσουν μια γυναίκα, συνειδητοποιούν την αξία της

Οι άντρες του ζωδιακού που όσο και να σε θέλουν, δεν θα σου την «πέσουν»

Τα 5 ζώδια δεν μπορούν να ξεπεράσουν μια ερωτική απόρριψη

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved