Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Ποια είναι η βασική αιτία που ένα ζώδιο του αέρα αδιαφορεί ξαφνικά για τον σύντροφό του;

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, για αυτόν το λόγο είσαι «φευγάτος» μέσα στη σχέση σου!

Επειδή ο σύντροφος σου τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να απομονώνεται ή να κλείνεται στον εαυτό του, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και η σχέση σας. Ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, προσπάθησε να κάνεις το καλύτερο δυνατό για να μην καταλήξεις σε μια αντιπαραγωγική διαφωνία, αλλά να συζητήσεις ειλικρινά και με κατανόηση τα αίτια της απομάκρυνσης. Το να απομακρυνθείς πρόωρα από μια σχέση είναι κάτι που αργότερα θα μετανιώσεις. Το πόσο αποτελεσματικά θα είναι τα έργα ή τα λόγια σου προκειμένου να προσεγγίσεις ξανά τον/την σύντροφό σου, θα κριθεί από το πόσο τον καταλαβαίνεις.

Παρακάτω, αναφέρεται ο βασικός λόγος που ένα ζώδια του αέρα, μπορεί να έχει ξαφνικά απομακρυνθεί από μια σχέση και με ποιον τρόπο θα μπορούσες να επαναφέρεις την επαφή και την επικοινωνία μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι περίπλοκα όντα και συχνά προκαλούν σύγχυση στους άλλους ανθρώπους. Το σύμβολό τους είναι δύο δίδυμα παιδιά που κοιτούν σε αντίθετες κατευθύνσεις, λόγω της διπλής τους φύσης και του βαθιού χάσματος που νιώθουν ανάμεσα στην πνευματική και την υλιστική πλευρά της ζωής.

Επίσης είναι νευρικοί, ασταθείς, έχουν τάσεις για κατάθλιψη και βαριούνται εύκολα. Συνεπώς δεν είναι απίθανο ο/η σύντροφος Δίδυμος να νιώθει μπερδεμένος με τα συναισθήματά του και να μην μπορεί να τα εκφράσει. Αυτό μπορεί να σε κάνει να νομίζεις ότι έχει απομακρυνθεί ψυχικά από κοντά σου, ενώ κατά βάθος βασανίζεται.

Ευτυχώς οι Δίδυμοι αγαπούν την έξυπνη επικοινωνία. Σκέψου προσεκτικά πως θα αντιμετωπίσεις την πρόσφατη περίεργη συμπεριφορά του, δείξε ενδιαφέρον ανάμεικτο με χιούμορ, αλλά να προσέχεις ώστε να μην δείχνεις υπερβολικός/ή. Ένας ερωτευμένος Δίδυμος χρειάζεται ελαφρές και ανώδυνες συναισθηματικές προσεγγίσεις, πολλή υπομονή και συγχώρεση.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι οι αδιαμφισβήτητοι μάστερ του φλερτ. Το όνειρό τους είναι να τους πολιορκούν, να τους φλερτάρουν, να τους περιποιούνται σαν βασιλείς και να περιστοιχίζονται από πολυτέλεια. Παρόλο που διψούν για κοινωνική προσοχή και αποδοχή, είναι επίσης οδυνηρά ντροπαλοί. Είναι «καταδικασμένοι» να αναζητούν πάντα την ισορροπία και την αρμονία. Για αυτόν το λόγο τείνουν να είναι τελειομανείς, να σχεδιάζουν υπερβολικά φιλόδοξα πρότζεκτ, και να ανησυχούν για οτιδήποτε μπορεί να τους βγάλει έξω από τη ζεν κατάσταση στην οποία επιδιώκουν να βρίσκονται διαρκώς.

Ένας Ζυγός χρειάζεται αρκετό χρόνο για τον εαυτό του/της προκειμένου να επιδοθεί στις λεπτεπίλεπτες ασχολίες του. Μην ανησυχείς αν σου φανεί ότι κάποιες φορές είναι «αλλού». Μπορεί απλά να περνάει την cool φάση του. Σίγουρα όμως θα πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο, ώστε ο/η Ζυγός σου να νιώσει ότι είναι όμορφος/η και αξιαγάπητος/η.

Ο πιο συχνός λόγος πάντως για να «ξενερώσει» ένας Ζυγός είναι να σχετίζεται μ’ ένα άτομο που βρίσκεται σε οικονομική ανέχεια. Κατά βάθος έχει πολύ υψηλές προσδοκίες από έναν σύντροφο, αλλά είναι πιθανό να δυσκολεύεται να εκφράσει ευθέως τις ανάγκες του/της, επειδή φοβάται τον καυγά ή την σύγκρουση. Αφιέρωσε λίγο χρόνο για να συζητήσεις με τον/την Ζυγό, διεκδίκησέ τον, αλλά πρόσεξε μην θυμώσεις μαζί του γιατί μπορεί να τρομάξει και να απομακρυνθεί περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιθανότατα αυτό που σε προσέλκυσε στον/στην σύντροφο Υδροχόο ήταν η ευγενική, ανεξάρτητη, ιδιόμορφη και επαναστατική φύση του/της. Όμως ο Υδροχόος, ακόμα κι όταν έχει δεσμευτεί σε μια σχέση, εξακολουθεί να χρειάζεται κάποια αυτονομία και ελευθερία να μιλάει με άλλους ανθρώπους, να εκφράζεται ελεύθερα, και να συμμετέχει σε δράσεις με τα ανθρωπιστικά ιδεώδη και σκοπό.

Πριν καταλήξει να βρει τον ιδανικό σύντροφο μπορεί να έχει ζήσει πολλές και ποικίλες εμπειρίες. Εάν αφήσεις τη ζήλια να σε παρασύρει, πιθανότατα θα διώξεις περισσότερο τον/την Υδροχόο από κοντά σου. Προσπάθησε να καλλιεργήσεις την υπομονή σου απέναντι στην υδροχοϊκή εκκεντρικότητα και την αγάπη για ελευθερία, αλλά και να διατηρήσεις σαφείς τις προσδοκίες σου από τη σχέση σας.

Αν, πάντως, διαπιστώσεις ότι ο/η Υδροχόος σου έχει απομακρυνθεί από σένα, μπορείς να αναζωογονήσεις τη σχέση σας, προσπαθώντας να την κάνεις συναρπαστική. Δεν έχεις παρά να προτείνεις πρωτότυπες δράσεις ή ιδέες που αφορούν στην καθημερινότητά σας, νέες ερωτικές τεχνικές, καθώς και εξορμήσεις ή ταξίδια σε ασυνήθιστα μέρη. Αυτοί είναι μερικοί τρόποι για να εξιτάρεις το ενδιαφέρον του και να κατέβει επιτέλους από το... συννεφάκι του!

Διάβασε επίσης:

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, αυτά είναι τα σημάδια ότι την έχεις πατήσει για τα καλά!

Αυτά τα ζώδια θα ζήσουν ένα δυνατό ρομάντζο, φέτος το καλοκαίρι!

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved