Οι άντρες του ζωδιακού που όσο και να σε θέλουν, δεν θα σου την «πέσουν»

Πολύ δύσκολα θα σου την πέσουν

Οι άντρες του ζωδιακού που όσο και να σε θέλουν, δεν θα σου την «πέσουν»

Υπάρχουν άντρες που κάνουν απευθείας κίνηση για να την πλησιάσουν και να κατακτήσουν μια γυναίκα που τους αρέσει κι άλλοι που κάθονται από απόσταση, την κοιτούν συνεχώς, αλλά δεν την προσεγγίζουν. Δεν έχουν αυτοπεποίθηση; Είναι συνεσταλμένοι ή ντροπαλοί; Περιμένουν από αυτήν να τους ανάψει το πράσινο φως για να βεβαιωθούν ότι της αρέσουν και δε θα φάνε άκυρο; Εμείς σου παρουσιάζουμε τους 4 άνδρες του ζωδιακού που πολύ δύσκολα θα σου την πέσουν, ακόμα κι αν σε θέλουν πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, από την άλλη, μπορεί να πλησιάσει μια γυναίκα, αλλά με τέτοιο τρόπο, που δε θα καταλάβει ότι του αρέσει. Καμία κίνησή του ή κάτι από τα λόγια του δεν το φανερώνει, γι’ αυτό αυτή νομίζει ότι τη συμπάθησε ή ενδιαφέρεται «φιλικά». Θα μπορούσε να θεωρηθεί και κόλπο του, έτσι ώστε να την χαλαρώσει, να μην βρίσκεται σε άμυνα και μετά να την αιφνιδιάσει.

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτός ο άντρας δεν το κάνει, τουλάχιστον με τον κλασικό τρόπο, για να μη θεωρηθεί «πέφτουλας». Θέλεις να διατηρεί το σοβαρό του προφίλ, να μην περνά λάθος εικόνα και γι’ αυτό δε θα κάνει κίνηση, αν πχ δει τη γυναίκα που του αρέσει σε έναν δημόσιο χώρο, μπαρ, καφέ ή εστιατόριο. Αν, πάλι, η γνωριμία γίνει μέσω γνωστών ή από ένα κύκλο, τότε θα φροντίσει να μάθεις τις εντυπώσεις που σχημάτισε για το άτομό του, για να έχει εξασφαλισμένη την αποδοχή της.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτός ο άντρας συνήθως είναι ντροπαλός και σίγουρα φοβάται την απόρριψη, οπότε αποκλείεται να πλησιάσει πρώτος μια γυναίκα και να της πει πόσο του αρέσει. Μην σου πούμε ότι θα μπερδέψει και τα λόγια του… Βέβαια κι η άλλη να τον προσεγγίσει θα τα χάσει και θα είναι ασαφής ως προς τις προθέσεις του… Θέλει χρόνο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήκει στην περίπτωση των αντρών με έλλειψη αυτοπεποίθησης. Δεν μπορεί να καταλάβει, αν αρέσει σε μια γυναίκα, οπότε δε θα κάνει κίνηση. Περιμένει από εκείνην να του δείξει ολοφάνερα ότι της αρέσει και μετά θα την προσεγγίσει. Από την άλλη, μπορεί να κάθεται με τις ώρες και να παρατηρεί τη συμπεριφορά και τις λεπτομέρειες της εμφάνισής της, μήπως πιάσει κάτι αδιόρατο για να επιβεβαιωθεί ότι είχε δίκιο που δεν την πλησίασε.

Διάβασε επίσης: Αυτό είναι το χαρακτηριστικό που θέλεις να έχει οπωσδήποτε ο σύντροφός σου!

Οι 3 άντρες του ζωδιακού που θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη

Αυτά είναι τα 3 πιο σαγηνευτικά ζώδια

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved