Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Κριό, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις γι' αυτόν πριν αποφασίσεις αν θα προχωρήσεις μαζί του ή όχι.

Αν έχεις ερωτευτεί άντρα Κριό, ξανασκέψου το! Ορίστε το γιατί...

Ερωτεύτηκες άντρα Κριό; Να ξέρεις ότι είναι μια περίπλοκη "κατάσταση". Εξαρτάται βέβαια και από το τι θέλεις εσύ από εκείνον. Θέλεις μια σταθερή σχέση, ρομαντική και τρυφερή ή μήπως θέλεις κάτι πιο ελεύθερο, χαλαρό και ανάλαφρο; Όλα εξαρτώνται από τα δικά σου... γούστα. Πάμε να δούμε λοιπόν, βασικά πράγματα που θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου, πριν προχωρήσεις μαζί του.

1. Είναι ανταγωνιστικός

Θα το βγάλει αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα του και στην σχέση σας και μην απορήσεις, αν τον δεις να θέλει να κερδίζει πάντα εκείνος ακόμα και στο τάβλι... Θέλει να είναι ο πρώτος και ο καλύτερος, οπότε δεν δέχεται την ήττα. Σε αυτό πρόσθεσε και τον εγωισμό του και θα έχεις μια εικόνα του χαρακτήρα του.

2. Δεν δέχεται εντολές

Μην του πεις ποτέ τι να κάνει! Δεν δέχεται να ακούει εντολές από κανέναν. Θέλει να είναι εκείνος ο αρχηγός και να δίνει αυτός το... πρόσταγμα. Έχει και ένα αντιδραστικό στοιχείο μέσα του και αν εσύ του πεις να κάνει "Α", αυτός θα πάει και θα κάνει κάτι "Ω". Δεν υπακούει εύκολα σε κανόνες και είναι λίγο... "επαναστάτης ποπολάρος" στην ζωή του. Ρίξ' τον στο φιλότιμο και θα γίνει χαλί να τον πατήσεις... Μόνο έτσι!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! Βρες τη ΕΔΩ!

3. Νευριάζει εύκολα

"Φουντώνει" πιο γρήγορα και από φωτιά σε δάσος το καλοκαίρι με 10 μποφόρ αέρα. Τα νεύρα του είναι ΄"πάνω από το κεφάλι" του και μπορεί να γίνει έξαλλος με το παραμικρό. Ακόμα και χωρίς αιτία θα αρχίσει να φωνάζει και να ξεσπάει, επειδή ξύπνησε στραβά. Είναι εκρηκτικός, δεν ελέγχει τις αντιδράσεις του ή τα λόγια που θα ξεστομίσει πάνω στον θυμό του και χάνει τον έλεγχο. Θα ηρεμήσει βέβαια γρήγορα, θα καταλάβει τι έχει κάνει, αλλά συγγνώμη δεν θα ζητήσει!

Διάβασε επίσης:

Τα ζωδιακά ζευγάρια που φαινομενικά ταιριάζουν αλλά μαζί θα… δυστυχήσουν

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη: Χώρισες; Ώρα να πας παρακάτω!

Αυτά είναι τα ζώδια που θα προσπαθήσουν να σε ξανακερδίσουν μετά το χωρισμό

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved