Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Τα 4 πιο χαλαρά ζώδια για να έχεις την ησυχία σου

Αν θέλεις μια σχέση χαλαρή, χωρίς εντάσεις, διάλεξε ένα από αυτά τα 4 ζώδια

Μερικοί άνθρωποι έχουν μια φυσική γλυκιά προσωπικότητα και συνήθως αφήνονται στη ροή των πραγμάτων, χωρίς να πιέζουν τις καταστάσεις. Η στάση τους αυτή, δεν δείχνει απαραίτητα ότι δεν ενδιαφέρονται για τον/την σύντροφό τους. Μπορούν να είναι χαλαροί και παράλληλα να νιώθουν βαθιά συνδεδεμένοι με τον άνθρωπό τους. Αν και εσύ θέλεις να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή –που φεύγει και δεν ξαναγυρνάει ποτέ– πρέπει να βρεις ένα ταίρι χαλαρό και ψύχραιμο που νιώθει άνετα απλώς με το να είναι ο εαυτός του.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα ιδανικά ζώδια για να κάνεις μια σχέση με έναν χαλαρό σύντροφο, που δεν θα δημιουργεί εντάσεις, καβγάδες ή ανταγωνισμούς και θα σε καλύπτει πλήρως:

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες είναι εξαιρετικά διαισθητικοί και συμπονετικοί. Τους αρέσει να κάνουν το σύντροφό τους να νιώθει σημαντικός/ή, αλλά δεν θα καταφύγουν σε υπερβολές, προκειμένου να δείξουν ότι αγαπούν κάποιον. Ένας Ιχθύς θα ήταν απόλυτα ικανοποιημένος ακόμα και να περάσει όλη τη μέρα χαλαρώνοντας στον καναπέ και παρακολουθώντας για πολλοστή φορά μια ευχάριστη σειρά στην TV. Αυτό το υδάτινο ζώδιο είναι συνηθισμένο να προσαρμόζεται στις αλλαγές και δεν αισθάνεται την ανάγκη να τηρεί αυστηρά όρια σε μια σχέση. Αντιθέτως, προτιμάει να αφήσει τη σύνδεση με το ταίρι του να μεγαλώσει με τους δικούς της ρυθμούς και να «δέσει» με την πάροδο του χρόνου.

ΖΥΓΟΣ

Ένας Ζυγός εκτιμά την αρμονία περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, οπότε θα απολαύσει μια σχέση όπου και οι δύο πλευρές αισθάνονται ελεύθεροι να είναι ο εαυτός τους. Επειδή είναι το ζώδιο της ισορροπίας, διστάζει να καταλήξει σε συμπεράσματα, χωρίς να ακούσει πρώτα τη γνώμη των άλλων – οπότε σπανίως θα ξεκινήσει αφ’ εαυτού του ένα… θερμό επεισόδιο. Αντίθετα, θα σε ενθαρρύνει και θα υποστηρίξει τα όνειρά σου, εφ’ όσον και εσύ κάνεις το ίδιο για εκείνον. Επίσης, είναι εκ φύσεως κοινωνικό ζώδιο, οπότε η κοινή σας συμμετοχή σε διάφορες εκδηλώσεις και πάρτι θα τον κρατήσει ευτυχή και ικανοποιημένο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ο τύπος που άνετα μπορεί να έχει κρεμασμένη πάνω από τον καναπέ του ταμπελίτσα με τη λέξη «Χαλαρά». Δεν θέλει τίποτα περισσότερο εκτός από το να απολαύσει το χρόνο του με κάποιον/α που δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις μέσα στην καθημερινότητα. Δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με το να δημιουργήσει απλώς δράματα χωρίς λόγο και είναι ευτυχής με να παραδίδεται σε απλές απολαύσεις, όπως το καλό φαγητό, το κρασί και μια όμορφη συζήτηση. Απλώς, να είσαι προσεκτικός/ή να μην του πεις κάτι που πιθανόν να τον προσβάλει. Ένας Ταύρος είναι πεισματάρης κι αν τον προκαλέσεις, πάντα θα σε αμφισβητεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένας Υδροχόος είναι σούπερ ανεξάρτητος και νιώθει αρκετά περήφανος για τη διάνοιά του. Έχει ανοιχτό μυαλό για τα πάντα και δεν τον τρομάζουν καθόλου οι καινούργιες ιδέες. Δεν του αρέσουν οι άνθρωποι που είναι καταπιεστικοί ή απρόθυμοι να κάνουν αλλαγές. Εάν κάνεις σχέση με έναν Υδροχόο, θα εντυπωσιαστείς από το γρήγορο πνεύμα και την ευελιξία του συντρόφου σου σε όλους τους τομείς της ζωής. Θα απολαμβάνει να δοκιμάζει διάφορα πράγματα μαζί σου (στην κρεβατοκάμαρα, στην κουζίνα, στις διακοπές ή οπουδήποτε αλλού) χωρίς να κριτικάρει τις προτάσεις σου.

Διάβασε επίσης:

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

Αυτά τα 3 ζώδια θυμώνουν πολύ όταν τους πεις «χωρίζουμε»

Αυτά είναι τα 3 ζώδια που θα σε συναρπάσουν ερωτικά το 2020!

Αυτά είναι τα ζώδια που βαριούνται γρήγορα και φεύγουν από μια σχέση!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved