Έτσι θα αποφύγει να σου απαντήσει, όσο κι αν τον στριμώξεις

Το ζώδιό του σου δείχνει το πώς θα το κάνει...

Έτσι θα αποφύγει να σου απαντήσει, όσο κι αν τον στριμώξεις

Εσύ μπορεί να επιμένεις να πάρεις μια απάντηση ή να θέλεις να κάνεις μια κουβέντα μαζί του. Εκείνος όμως θα βρει σίγουρα κάποιο τρόπο για να αποφύγει και εσένα και την όλη συζήτηση, αν δεν είναι σε φάση ή δεν τον βολεύει. Πώς θα το κάνει; Διάβασε το ζώδιό του και θα καταλάβεις...

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα αποφύγει τις ερωτήσεις σου με το να ξεκινήσει έναν…ακόμα καβγά. Άσχετο με το θέμα για το οποίο συζητούσατε. Θα σε μπερδέψει και στο τέλος θα αναρωτιέσαι για ποιον ακριβώς λόγο τσακώνεστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα αγνοήσει εντελώς την ερώτησή σου. Αφού εκείνος μπορεί να… το αφήνει να περνά έτσι και να μην απαντά, θεωρεί ότι κι εσύ θα βαρεθείς κάποια στιγμή και θα το ξεχάσεις. Αν το αναφέρεις ξανά, τότε εκείνος θα σε αγνοήσει και πάλι…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα σε μπερδέψει με το να αλλάζει συνεχόμενα θέμα. Θα σε πηγαίνει από το ένα στο άλλο… Θα ζαλιστείς και στο τέλος θα τα παρατήσεις. Απλή η τακτική του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα μηνύματα που ανταλλάσσετε θα σου λέει ότι θέλει να το συζητήσετε από κοντά. Και όταν τελικά βρεθείτε, θα κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα και δεν θα αναφέρει το παραμικρό.

ΛΕΩΝ

Θα ήθελε πολύ να σου απαντήσει, αλλά είναι τόσο… απασχολημένος. Θα σου πει να μιλήσετε αργότερα, ίσως και… από εβδομάδα που μπορεί να είναι λίγο πιο χαλαρός.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θα σε μπερδέψει με το να σου δίνει πολλές πληροφορίες… Θα σου πει πολλά, θα προσπαθήσει να σου εξηγήσει, αλλά τίποτα από όλα αυτά που θα σου λέει, δεν θα είναι η απάντηση στο ερώτημά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα χρησιμοποιήσει την… γοητεία του. Ω, ναι! Αντί να τσακωθεί μαζί σου, θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει με γλυκόλογα, αγκαλιές, χάδια και μπορεί το πράγμα να καταλήξει και στο σεξ. Ε, μετά θα έχεις ξεχάσει τι ήθελες να του πεις κι όλα καλά για εκείνον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ζυγός μπορεί να γίνει τρυφερός, ρομαντικός, θα σου λέει γλυκόλογα και άλλα πολλά, ο Σκορπιός όμως θα περάσει κατευθείαν στο… «ψητό». Θα κάνετε σεξ! Τι άλλο; Θα σου κλείσει το στόμα με φιλιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα αναβάλλει συνεχώς την κουβέντα σας. Θα τα πείτε μετά και μετά και πιο… μετά. Δεν θα τα πείτε ποτέ, όπως έχεις καταλάβει… Αυτή είναι η τακτική του. Μεταφέρει την συζήτηση για αργότερα και δε θα την κάνει ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα σου δώσει χίλιους λόγους για να σου εξηγήσει γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσετε. Αν δεν θέλει να κάνει κουβέντα, δεν θα την κάνει ποτέ. Θα σου πει να περιμένεις για την κατάλληλη στιγμή για να τα πείτε και να λύσετε το θέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μνήμη του δεν θα είναι ποτέ καλή. Όλο ξεχνάει και όλο δεν θυμάται… Θα αναβάλλει την όποια συζήτηση κάνετε για αργότερα και όπως καταλαβαίνεις δεν έχει κανένα σκοπό να μιλήσει πραγματικά μαζί σου και να απαντήσει στις ερωτήσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα σε αποφύγει είτε… φεύγοντας από τον χώρο είτε απλώς κλείνοντας τα αφτιά του. Ίσως ξεκινήσει να ασχολείται με κάτι για να δείχνει… μη διαθέσιμος για κουβέντα. Έχει τον τρόπο του να ξεγλιστρά. Τι Ψάρι θα ήταν, άλλωστε αν δεν το έκανε;

Διάβασε επίσης:

Είσαι καιρό single; Να γιατί σε «δέρνει» η γκαντεμιά στα ερωτικά σου

Χωρίσατε και τον θες πίσω; Έτσι θα τα ξαναβρείς με τον Ζυγό

Το ζώδιό σου δείχνει πότε το σύμπαν συνωμοτεί για να ερωτευτείς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved