Αν χώρισες από αυτά τα 4 ζώδια, θα σε κάνουν να το μετανιώνεις για μια ζωή!

Θα πονέσεις πολύ, όπως πόνεσαν

Αν χώρισες από αυτά τα 4 ζώδια, θα σε κάνουν να το μετανιώνεις για μια ζωή!

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους σχετικά εύκολα, γι’ αυτό και είναι δύσκολο να καταλάβεις, εάν πραγματικά στενοχωριούνται από έναν χωρισμό ή δεν τους νοιάζει. Υπάρχουν κι άλλοι όμως που πονούν πολύ. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εκδικηθούν, αλλά θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην ξεχάσει ποτέ ο/η πρώην τους πόσο τους διέλυσε. Να γνωρίζει τι ακριβώς αισθάνθηκαν, να νιώθει ενοχές και να το μετανιώνει συνεχώς.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που θα κάνουν τα πάντα για να πονέσεις κι εσύ όπως πόνεσαν κι αυτά, όταν τα χώρισες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι είναι πολύ συναισθηματικός γενικά στη ζωή του, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ερωτική σχέση. Όταν τα πράγματα αρχίσουν να «παίρνουν την κάτω βόλτα», θα κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή. Αν «ραγίσεις» την καρδιά του, θα πρέπει να έχεις πολύ καλό λόγο. Ακούγεται ανόητο, αλλά θα προτιμούσε να χωρίσει γιατί κι οι δυο έπαψαν κάποια στιγμή να αγαπιούνται, παρά από εξαπάτηση ή απιστία. Στάνταρ, δεν θα σε κοιτάξει ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο, που σε κοιτούσε τότε που ήταν ερωτευμένος. Θα γίνεις ένας/μία ξένος/η και θα σε κάνει να το νιώσεις στο πετσί σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι ευγενικός και γλυκός στη σχέση του, αλλά αν τον πληγώσεις, μπορεί να αλλάξει τελείως. Στο χωρισμό, είναι η ενσάρκωση του «στην αγάπη και τον πόλεμο όλα επιτρέπονται»! Μπορεί να του αρέσουν οι καβγάδες και οι αντιπαραθέσεις, αλλά θα πολεμήσει με νύχια και με δόντια για να σου αποδείξει και πόσο κακό του έκανες και πόσο χαμένος/η είσαι που τον άφησες να σου φύγει μέσα από τα χέρια σου. Και θα το κάνει έμμεσα, είτε με μια θεαματική αλλαγή στην εμφάνισή του είτε μέσα από τα social media, κάνοντας ποσταρίσματα και ανεβάζοντας φωτογραφίες (πιο λαμπερός από ποτέ) από τα μέρη που διασκεδάζει, έχει πάει εκδρομή ή τον/ην νέα του σύντροφο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι απόλυτος και ή κάνει τα πάντα με πάθος ή δεν τα κάνει καθόλου. Το ίδιο ισχύει και στην αγάπη. Επειδή ερωτεύεται βαθιά, θα πληγωθεί και πολύ! Μιας όμως και είναι και εκδικητικός από τη φύση του, όταν «ραγίσεις» την καρδιά του, καλύτερα να εξαφανιστείς, μέχρι να καταλαγιάσει ο πόνος του. Το σίγουρο είναι ότι θα απαιτήσει να μάθει τον πραγματικό λόγο που τον χώρισες, οπότε μην του πεις και ψέματα γιατί θα σε «καταλάβει» αμέσως, να είσαι ειλικρινής. Μπορεί να σου βάλει τις φωνές, να σε προκαλέσει με προσβολές και κατηγορίες, αλλά μόνο επειδή θέλει να μάθεις ακριβώς τι αισθάνεται εκείνη τη στιγμή.

ΙΧΘΥΕΣ

Η αγάπη είναι σαν να ένα όνειρο για έναν Ιχθύ. Έτσι, όταν η σχέση αρχίζει να πηγαίνει στραβά και ανάποδα, θα ζει έναν παρατεταμένο εφιάλτη. Σχεδόν πάντα κατηγορεί τον εαυτό του γιατί το θεωρεί προσωπική αποτυχία, ακόμα κι αν δεν ήταν δικό του λάθος. Συνήθως δεν τρελαίνεται, όταν χωρίζει, αλλά βυθίζεται σε μεγάλη λύπη. Μάλιστα, είναι τόσο διαισθητικός που μπορεί να αισθανθεί ότι κάτι θα συμβεί, πριν το έτερο ήμισυ το κάνει. Αν χωρίσει, θα φροντίσει ώστε: να νιώσεις αφόρητα μόνος και αποξενωμένος και ξένος και να μην αφήσει κανέναν/καμία να τον ξαναπληγώσει.

Διάβασε επίσης: Τι γνωρίζουν και τι πρέπει να διδαχτούν τα ζώδια για το παιχνίδι της αγάπης;

Πέντε ζευγάρια ζωδίων που είναι φτιαγμένα για να είναι μαζί για μια ζωή

Τα 5 ζώδια που «κατεβάζουν ρολά» εύκολα και δεν νιώθουν τίποτα

Το λάθος που κάνεις στο πρώτο ραντεβού και «σε χαντακώνει» με βάση το ζώδιό σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved