Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ζυγό;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΖΥΓΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Υδροχόου με έναν Ζυγό;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Ζυγό;

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη έχει ως βασικές αξίες την ομορφιά, την αρμονία και την ειρήνη. Αγαπά την επικοινωνία και την ισορροπία και του αρέσει μια σχέση που διακατέχεται από δικαιοσύνη, ισότητα και προπάντων συντροφικότητα.

Η ισχυρή επιθυμία του Ζυγού να γοητεύει, να έχει κοινωνική ζωή και να εκφράζει τον εαυτό του σε μια σχέση αρμονίας και επικοινωνίας σας ωθούν να συνάψετε δεσμό μαζί του καθώς υπάρχουν αμοιβαία ενδιαφέροντα και κοινές αντιλήψεις για τη ζωή και τον κόσμο γενικότερα. Ο νοητικός και κοινωνικός συντονισμός είναι το κύριο συστατικό της ερωτικής σας σύζευξης που σας προσφέρει μια εκλεκτική και ευχάριστη συνένωση.

Η ερωτική συνύπαρξη ενός Υδροχόου με έναν Ζυγό ίσως δεν χαρακτηρίζεται για το φλογερό πάθος καθώς και οι δύο λειτουργούν περισσότερο εγκεφαλικά. Ίσως όμως να αποτελεί μια ρομαντική ένωση με ιδιαίτερη έμφαση σε προκαταρκτικές, διεγερτικές συζητήσεις και ανταλλαγή ιδεών που πρωτίστως διεγείρουν την εξαιρετική τους νοημοσύνη και κατ' επέκταση συμβάλλουν σε μια λεπτή και «ψυχρή» ερωτική προσέγγιση.

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved