7 πράγματα που αρέσουν στις γυναίκες και δεν τα καταλαβαίνουν οι άντρες!

Είναι μερικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες και οι άντρες έχουν μεγάλο πρόβλημα με αυτό.

7 πράγματα που αρέσουν στις γυναίκες και δεν τα καταλαβαίνουν οι άντρες!

Εμείς θα σας βάλουμε κάτω τα 7 επικρατέστερα που υπάρχουν για να προσέξετε τις αντιδράσεις σας.

7. Ψώνια στο εμπορικό κέντρο είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα που κάνουν οι γυναίκες. Πολλές φορές το πράττουν επειδή θέλουν να ξεσκάσουν. Είναι ανάλογα την περίσταση, αφού μπορεί επειδή δεν έχουν διάθεση ή έχουν κάτι στο μυαλό τους. Τις περισσότερες φορές οι άντρες δεν το παίρνουν χαμπάρι.

6. Τα παπούτσια είναι ένα θέμα όπου τα θηλυκά έχουν μανιά και πάντα τρελαίνουν τα αρσενικά με τις τρελές επιλογές τους. Έχουν για κάθε περίσταση ένα διαφορετικό ζευγάρι...ακόμα για το σπίτι μερικές φορές. Μπορούν να επίσης να πουν πράγματα στον άντρα για το παπούτσι του, που δεν έχει ξανακούσει.

5. Στα λουλούδια υπάρχουν κάποια πράγματα που συμβολίζονται για τις γυναίκα. Όταν παίρνουν τριαντάφυλλα θέλουν μακροχρόνιες σχέσεις, ενώ για τις τουλίπες είναι οι μικρής διάρκειας σχέσεις. Τα μπουκέτα σημαίνουν ότι είναι κάτι περίπλοκο, ενώ παράδοξα η πικραλίδα είναι για τα one night stand. Είναι δύσκολο τα αρσενικά να το καταλάβουν, για αυτό έχετε το νου σας.

4. Μπορεί οι άντρες να τρελαίνονται οι περισσότεροι για σοκολάτα, ωστόσο οι γυναίκες πραγματικά παθαίνουν ψύχωση. Ειδικά την τρέλα με το σιρόπι δεν μπορεί κανένας να την εξηγήσει.

3. Η μανία με τους διάσημους είναι κάτι που οι κοπέλες δεν σταματάνε να ασχολούνται με αυτό. Και φυσικά το αντίθετο φύλλο δεν μπορεί ποτέ να αντιληφθεί την παθολογική τρέλα που έχει. Και καλύτερα να μην ασχοληθεί κανένας με αυτό.

2. Οι γυναίκες έχουν αυτήν την μανία με τον χορό και το τραγούδι που οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ποτέ. Πολλές φορές το πράττουν για να νιώσουν διαφορετικά και προσπαθούν να ξεχωρίσουν σε αυτούς τους δυο τομείς τους.

1. Οι σαλάτες είναι ο πρώτος πόθος για τις κοπέλες και οι επιλογές τους είναι κάθε φορά ακόμα πιο τρελές. Βέβαια εξαρτάται τι είδους φαγητού, αλλά όλα για αυτές έχουν τον λόγο τους. Και βέβαια τα αγόρια δεν το πρόκειται να καταλάβουν ποτέ τι θέλουν να κάνουν με αυτό τον τρόπο.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved