Γλυκά Νερά: «Θα πάει ισόβια, αυτή θα είναι η τιμωρία του» - Ξεσπά φίλη της Καρολάιν (vid)

Συγκλονισμένοι και συνάμα οργισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι της Αλοννήσου για τις εξελίξεις στην δολοφονία των Γλυκών Νερών.

Γλυκά Νερά: «Θα πάει ισόβια, αυτή θα είναι η τιμωρία του» - Ξεσπά φίλη της Καρολάιν (vid)

Ξέσπασε φίλη της Καρολάιν για τον 33χρονο πιλότο που σκότωσε με αγριότητα την 20χρονη σύζυγό του στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά και επί 37 ημέρες απολύτως ψυχρά έλεγε ψέματα σε όλους.

Στο μήνυμα που απηύθυνε μέσω του Mega, εύχεται να αναπαυθεί η ψυχή της Καρολάιν και υπογράμμισε πως η τιμωρία του δολοφόνου θα είναι να μείνει στη φυλακή.

«Δεν περίμενα αυτήν την εξέλιξη. Έχω σοκαριστεί. Η Καρολίνα ήταν με τον Μπάμπη από τα 16 της χρόνια. Πάντα μου έλεγε το πόσο ερωτευμένη ήταν. Ο Μπάμπης ήταν ο άνδρας της ζωής της. Τώρα το μόνο που εύχομαι να αναπαυθεί η ψυχή της. Έχω στεναχωρηθεί πολύ. Στην Ελλάδα έχουμε νόμους, θα πάει ισόβια και αυτή θα είναι η τιμωρία του. Να μείνει στη φυλακή. Η Καρολάιν δεν γυρίζει πίσω», είπε η φίλη της 20χρονης Καρολάιν που το νήμα της ζωής της κόπηκε τόσο βίαια και τόσο σύντομα.



Σημειώνεται ότι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη θα βρεθεί ο 33χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, που ομολόγησε τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν, στα Γλυκά Νερά.

Την Τρίτη 22 Ιουνίου θα βρεθεί ενώπιον του τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για το έγκλημα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διώκεται για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα: για ανθρωποκτονία από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κακοποίηση ζώου, ψευδή καταγγελία και ψευδή κατάθεση κατ' εξακολούθηση στις Αρχές.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved