Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντέγραψε τον Chris Watts

Γλυκά Νερά: Ο τρόπος που ο 33χρονος πιλότος «σκηνοθέτησε» το τέλειο – κατ’ αυτόν – έγκλημα και προσπάθησε να αποκρύψει τη δολοφονία της συζύγου του, Καρολάιν, από τον ίδιο έχει πάρα πολλές ομοιότητες με την υπόθεση του Chris Watts η οποία το 2018 είχε συγκλονίσει όλο τον πλανήτη.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αντέγραψε τον Chris Watts

Επί 37 ημέρες, ο Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος θεωρούσε ότι έχει «κοροϊδέψει» τις αρχές, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος της κοινής γνώμης, εμφανίζοντας εαυτόν ως θύμα. Ως έναν άνθρωπο που είδε τρεις στυγερούς εγκληματίες να εισβάλουν στο σπίτι του, να δολοφονούν την 20χρονη σύζυγό του, να απειλούν το 11 μηνών βρέφος τους με όπλο και να δένουν τον ίδιο πριν αποχωρήσουν με τη λεία τους.

Το γεγονός ότι η συμπεριφορά του, για τους γνωρίζοντες και για τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. που ανέλαβαν την υπόθεση, ήταν προβληματική και κίνησε υποψίες, φέρνει στη μνήμη όλων την υπόθεση με δράστη τον Chris Watts που συγκλόνισε τον πλανήτη το 2018.

Τα κοινά χαρακτηριστικά είναι αρκετά, σε σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι ο Αναγνωστόπουλος αντέγραψε τον Αμερικανό δολοφόνο. Ίσως όχι στον απόλυτο βαθμό, αλλά υπάρχουν πάρα πολλά σημεία τα οποία είναι ολόιδια και βάζουν σε σκέψεις όσους κάνουν τον παραλληλισμό των υποθέσεων.



Η υπόθεση Chris Watts

Την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, η πόλη Frederick του Colorado γέμισε με αφίσες που έγραφαν με μεγάλα γράμματα «Αγνοούνται», για την 34χρονη Shanan Watts και τις δυο κόρες της, την Bella 4 ετών και τη Celeste 3 ετών. Την προηγούμενη ημέρα, η Shanan είχε επιστρέψει στο σπίτι της από επαγγελματικό ταξίδι, όπου η φίλη, γειτόνισσα και συνάδελφος την άφησε στην πόρτα με την Shanan να έχει καταγραφεί από την κάμερα ασφαλείας να μπαίνει στο σπίτι.

Το πρωί της ίδιας ημέρας, η Shanan είχε ραντεβού στον γυναικολόγο αλλά δεν εμφανίστηκε. Μέχρι το μεσημέρι δεν απαντούσε σε κλήσεις και μηνύματα της Nicole, η οποία ανησύχησε. Αφού πήγε μέχρι το σπίτι και κανείς δεν απάντησε στα χτυπήματα του κουδουνιού, κάλεσε την αστυνομία. Οι αρχές τηλεφώνησαν στον Chris Watts ενημερώνοντας και ζητώντας την άδεια για να μπουν στο σπίτι για έλεγχο.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved