Κορoνοϊός: Στο «μικροσκόπιο» οι ανεμβολίαστοι - Τι λένε κυβέρνηση και ειδικοί

Τρόπους «αναχαίτισης» των ενδοιασμών σε όσους παραμένουν ανεμβολίαστοι έναντι της Covid 19, παρά το γεγονός ότι η εμβολιαστική «βεντάλια» έχει ανοίξει για την πλειονότητα των πολιτών φαίνεται πως επεξεργάζονται κυβέρνηση και ειδικοί, ώστε να αποτραπεί το ενδεχόμενο να βρεθεί η χώρα αντιμέτωπη από το φθινόπωρο με ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας και με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Κορoνοϊός: Στο «μικροσκόπιο» οι ανεμβολίαστοι - Τι λένε κυβέρνηση και ειδικοί

Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, αρμόδιος για τον Συντονισμό του Κυβερνητικού Έργου, Άκης Σκέρτσος, έδωσε το Σάββατο το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων, ερωτηθείς ειδικότερα για το εάν θα τεθεί, στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, ζήτημα υποχρεωτικότητας επί των εμβολιασμών.

«Το πλαίσιο έχει τεθεί στο ανώτατο δυνατό επίπεδο από τους πολιτειακούς παράγοντες της χώρας, από την ΠτΔ από τον πρωθυπουργό», απάντησε σε σχετική ερώτηση, ο κ. Σκέρτσος.

Ειδικότερα, μιλώντας στο Mega, υπενθύμισε τα λόγια της κυρίας Σακελλαροπούλου:

«Η ελευθερία μας σταματάει στην ελευθερία των άλλων. Άρα πρέπει να έχουμε πάντα υπόψη μας ότι ναι έχουμε δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό, στο να ορίζουμε τι θα κάνουμε με το σώμα μας, αλλά όταν εργαζόμαστε σε χώρους όπου υπάρχουν ζητήματα προστασίας της υγείας των άλλων, όταν προσφέρουμε για παράδειγμα υπηρεσίες υγείας κι όταν υπάρχει μια κρατική πολιτική που ορίζει ότι είσαι

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved