Πρίγκιπας Φίλιππος: Πόλεμος για τις στολές στην κηδεια- Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ

Την ώρα που η Βασίλισσα Ελισάβετ θρηνεί για το θάνατο του συζύγου της καλείται να ασχοληθεί με «καπρίτσια», διαδικαστικές λεπτομέρειες και «αγκάθια» της τελευταίας στιγμής, λίγο πριν από το τελευταίο αντίο στον Πρίγκιπα Φίλιππο το μεσημέρι του Σαββάτου. Μετά απο ένα μίνι σκάνδαλο που λίγο έλειψε να προκαλέσει νέα επεισόδια στο Μπάκιχαμ και μάλιστα σε μία στιγμή πένθους, η 94χρονη μονάρχης με μία εντολή της τελευταίας στιγμής, έσωσε τα προσχήματα.

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πόλεμος για τις στολές στην κηδεια- Έξαλλη η βασίλισσα Ελισάβετ

Ο «πόλεμος της στολής» όπως τον βάφτισαν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης προκάλεσε μεγάλη αναταραχή στο Παλάτι, παραμονές της τελετής του Σαββάτου.

Θέμα του το επίσημο ένδυμα που θα φορούσαν στην κηδεία του «παππού του έθνους», ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Πρίγκιπας Άντριου, δύο «έκπτωτοι» γαλαζοαίματοι και οι μοναδικοί που είχαν αξιοσημείωτη στρατιωτική καριέρα, μετά τον εκλιπόντα δούκα του Εδιμβούργου.Η 94χρονη βασίλισσα -συνηθισμένη στις κρίσεις και τις ενδοοικογενειακές εντάσεις- παρενέβη και για μία ακόμη φορά...έδρασε πυροσβεστικά.

Τι είναι ο «πόλεμος της στολής;»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γιός της Πρίγκιπας Άντριου, ο άνθρωπος που προκάλεσε πρόσφατα μεγάλη αναταραχή στην Βασιλική Οικογένεια εξαιτίας των αποκαλύψεων για την στενή σχέση που είχε με τον παιδόφιλο μεγιστάνα Τζέφρι Επστάιν απαίτησε να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του με τη στολή του ναυάρχου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved