Πρίγκιπας Φίλιππος: Πέθανε «σαν να του έπιασε κάποιος το χέρι» - Η μεγάλη επιστροφή του Χάρι

Με εκτενή αφιερώματα για τη ζωή του πρίγκιπα Φίλιππου καλύπτουν τα βρετανικά ΜΜΕ την είδηση του θανάτου του «παππού του Έθνους», όπως τoν αποκάλεσε ο γιός του Πρίγκιπας Άντριου - Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail, έφτασε στο Λονδίνο την Κυριακή το απόγευμα o πρίγκιπας Χάρι χωρίς την Μέγκαν, ενώ η Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ μιλώντας για τον χαμό του πεθερού της ανέφερε ότι «έφυγε σαν κάποιος να τον πήρε από το χέρι και να τον οδήγησε… μακριά».

Πρίγκιπας Φίλιππος: Πέθανε «σαν να του έπιασε κάποιος το χέρι» - Η μεγάλη επιστροφή του Χάρι

Στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου εθεάθη χθες, Κυριακή 11/4, ο πρίγκιπας Χάρι ο οποίος επέστρεψε στην γενέτειρά του για την κηδεία του αγαπημένου του παππού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Απριλίου.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο Χάρι θα παραστεί στην κηδεία αλλά δεν θα μπορέσει να φορέσει την στολή του ως πρίγκιπας μετά το Mexit. Ο πρίγκιπας είδε για τελευταία φορά τον παππού του στις 8 Μαΐου του 2019, όταν και φωτογραφήθηκε μαζί του.

Από την πλευρά της, η νύφη του εκλιπόντα πρίγκιπα - Σοφία, Κόμισσα του Ουέσσεξ - μιλώντας στα βρετανικά ΜΜΕ σχετικά με την απώλεια του Φιλίππου ανέφερε ότι έφυγε ειρηνικά. «Έφυγε σαν κάποιος να τον πήρε από το χέρι και να τον οδήγησε… μακριά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Φόρος τιμής από Ουίλιαμ και Κέιτ

Φόρο τιμής στον πρίγκιπα Φίλιππο απέτισαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η δούκισσα του Κέιμπριτζ, Κέιτ Μίντλετον.

Ο επίσημος ιστότοπος του ζεύγους για το Βασιλικό ίδρυμα royalfoundation.com έχει ενημερωθεί ώστε να περιλαμβάνει μια μεγάλη ασπρόμαυρη φωτογραφία του Πρίγκιπα Φίλιππου που εκτείνεται σε όλο το πλάτος του ιστότοπου. Η εικόνα τον δείχνει να χαμογελάει στην κάμερα ντυμένος επίσημα με ένα κοστούμι, ενώ ο ιστότοπος παρουσίασε επίσης την επίσημη δήλωση της Βασιλικής Οικογένειας που ανακοίνωσε το θάνατο του Φίλιππου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved