Νέοι φάκελοι Τσαρούχα στον εισαγγελέα - Τρεις νέες καταγγελίες για πασίγνωστο ηθοποιό

Πέντε μόλις ημέρες μετά την πρώτη «επίσκεψη» του προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ στον εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει φακέλους με καταγγελίες ηθοποιών, ο Πασχάλης Τσαρούχας θα περάσει ξανά το κατώφλι του κτιρίου 16 της εισαγγελίας της Αθήνας.

Νέοι φάκελοι Τσαρούχα στον εισαγγελέα - Τρεις νέες καταγγελίες για πασίγνωστο ηθοποιό

Σκοπός της δεύτερης επίσκεψής του είναι η κατάθεση νέων φακέλων με καταγγελίες, που έχουν έρθει σε γνώση του ΣΕΗ και χρήζουν διερεύνησης από τη Δικαιοσύνη. Στο μεταξύ, έχει ξεκινήσει η εξέταση των προηγούμενων 20 περίπου φακέλων, που έχουν κατατεθεί στον εισαγγελέα Κώστα Σπυρόπουλο. Αν και οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγω για ύπαρξη τριών υποθέσεων που ίσως έχουν κακουργηματικό χαρακτήρα, φαίνεται πως η ανάγνωση των φακέλων τοποθετεί τις πράξεις στο πεδίο του πλημμελήματος της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σημειώνεται, ότι ανάμεσα στις υποθέσεις με ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έφτασαν στα χέρια του εισαγγελέα, ήταν η καταγγελία του Νίκου Σ., η οποία αν και έχει παραγραφεί ενδέχεται να αποσταλεί στην 19η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση Λιγνάδη. Την ίδια ώρα, οι τρεις υποθέσεις που εξέτασε αρχικά ο εισαγγελέας καταλήγοντας -σύμφωνα με πληροφορίες- στο ότι δεν υπάρχει το αδίκημα του βιασμού ή της απόπειρας, αλλά πρόκειται για σεξουαλικές παρενοχλήσεις, αφορούν δύο εξ αυτών έναν πασίγνωστο ηθοποιό σε βάρος του οποίου έχουν ήδη γίνει καταγγελίες, αλλά και έναν 65χρονο γνωστό ηθοποιό με παρουσία στο θέατρο και την τηλεόραση.

Τρεις καταγγελίες σε βάρος πασίγνωστου ηθοποιού στο δρόμο για το ΣΕΗ

Στο μεταξύ, ανάμεσα στις καταγγελίες που περιείχαν οι φάκελοι του ΣΕΗ βρισκόταν και μια υπόθεση βιασμού γυναίκας από πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί. Το κύμα των καταγγελιών οδήγησε την...

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved