Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021
ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ:
ΗΛΙΟΣ - 04° 05' 42" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΣΕΛΗΝΗ - 13° 17' 05" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
ΕΡΜΗΣ - 16° 22' 30" ΔΙΔΥΜΟΙ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - 27° 52' 60" ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΡΗΣ - 08° 33' 58" ΛΕΩΝ
ΔΙΑΣ - 02° 08' 51" ΙΧΘΥΕΣ R
ΚΡΟΝΟΣ - 12° 40' 10" ΥΔΡΟΧΟΟΣ R
ΟΥΡΑΝΟΣ - 13° 34' 40" ΤΑΥΡΟΣ
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ - 23° 11' 59" ΙΧΘΥΕΣ
ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ - 26° 05' 04" ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ R
ΒΟΡΕΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - 10° 39' 26" ΔΙΔΥΜΟΙ R

Αστρολογική σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Σκοπός της σχολής είναι να εκπαιδεύσει όσους θέλουν να μάθουν την τέχνη της Αστρολογίας σε βάθος.

Αστρολογική σχολή ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ

Σε έναν υπέροχο χώρο στο Κολωνάκι, στην οδό Ξενοκράτους 39, ξεκινά τη λειτουργία της η Αστρολογική σχολή «ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ» για όσους θέλουν να μάθουν την τέχνη της Αστρολογίας σε βάθος, να ξεφύγουν από τη λαϊκίστικη και γκροτέσκα πλευρά της, να μάθουν πραγματικά και όχι αυτούς που θέλουν μια εύκολη, γρήγορη και πρόχειρη προσέγγιση.

Ακούμε συχνά πως η Αστρολογία ήταν παλιότερα η βασίλισσα των επιστημών.
Αν πράγματι ήταν έτσι, τότε προφανώς απαιτεί έρευνα και μελέτη περισσότερη από τις άλλες επιστήμες και φυσικά πολύ προσπάθεια για να ξανακερδίσει τη θέση που της ανήκει.
Για να γίνει αυτό, χρειάζεται μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση από όσους ασχολούνται με αυτήν.
Ειδικά όσους ξεκινούν από την αρχή. Χρειάζεται καταρχάς ανθρώπους που να θέλουν να εντρυφήσουν σε αυτήν από αγάπη και ενδιαφέρον. Όχι αυτούς που ζητάνε μια κονσερβοποιημένη ή παρωχημένη γνώση.
Θέλει ανθρώπους που νιώθουν δέος στην προσπάθειά τους να αποκωδικοποιήσουν το σύμπαν και τον εαυτό τους. Αυτούς θέλει να δημιουργήσει το «ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΑ» ως αστρολόγους.
Οι καθηγητές που στελεχώνουν τη σχολή, έχουν πολύχρονη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην πρακτική εφαρμογή της Αστρολογίας.
Η πορεία τους έχει συνδεθεί με οτιδήποτε πρωτότυπο και διαφορετικό έχει γίνει σε αυτόν το χώρο, βγάζοντας την Αστρολογία από τη συνηθισμένη της, χαμηλής ποιότητας παρουσία.
Επίσης έχουν δώσει έμφαση στην έρευνα, δημοσιεύοντας σε Ελληνικά και ξένα περιοδικά, πρωτότυπες εργασίες και πρωτοποριακές εφαρμογές, τις οποίες και θα διδάξουν στη σχολή.
Πολλά από αυτά αποτελούν παγκόσμιες πρωτοτυπίες και κάποια θα διδαχτούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.
Αστρολογία και Coaching, Mentoring για Αστρολόγους, σύνθεση Αστρικού και Τροπικού Ζωδιακού, Εκλείψεις οι πύλες του χωροχρόνου, είναι μερικά μόνο από αυτά τα θέματα.
Πάνω από όλα όμως, έχουν διακριθεί στις πολλές δεκαετίες της ενασχόλησής τους με το αντικείμενο, για το ήθος, τον επαγγελματισμό και την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Η Μπέλλα Κυδωνάκη και ο Γιάννης Ριζόπουλος από το astrology.gr θα είναι μέσα στην ομάδα των καθηγητών, όπως επίσης και η επί χρόνια συνεργάτης του site Κατερίνα Σαλωνίκη που είναι υπεύθυνη επικοινωνίας της Σχολής.
Γιώργος Ματσάγγος, Εβίτα Ζαχαριάδου και ο εμπνευστής της σχολής και υπεύθυνος σπουδών Θανάσης Ματσώτας, ολοκληρώνουν την ομάδα των καθηγητών.
Θα λειτουργούν τμήματα αρχαρίων και προχωρημένων καθώς και εξειδικευμένο course για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες.
Η διδασκαλία είναι τρίωρη για κάθε τμήμα μία φορά την εβδομάδα, ενώ υπάρχει και δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης σε ζωντανό χρόνο ή βιντεοσκοπημένα μαθήματα.
Εδώ υπάρχει μια άλλη Αστρολογία!

Το μότο των συντελεστών της Σχολής είναι, «Πάρτο αλλιώς γιατί (δεν) θα βρεις»!

ΤΑΙΡΙΑΖΕΤΕ;

ΚΡΙΟΣ
ΚΡΙΟΣ
©2011-2021 Astrology.gr - All rights reserved