Πανσέληνος στον Υδροχόο: Ένα όχι και τόσο συναισθηματικό Φεγγάρι, που όμως απαιτεί την προσοχή σου!

Πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και φέρεσαι!

Πανσέληνος στον Υδροχόο: Ένα όχι και τόσο συναισθηματικό Φεγγάρι, που όμως απαιτεί την προσοχή σου!


Η Πανσέληνος στον Υδροχόο, φέτος, συνοδεύεται κι από τον Ερμή στον Καρκίνο να κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω και τον Άρης στον Κριό, να τετραγωνίζει τον Δία (πάλι) στον Αιγόκερω. Το μοτίβο είναι απλό: δάμασε τα συναισθήματα σου και πρόσεξε τον τρόπο που εκφράζεσαι και φέρεσαι.

Το Φεγγάρι αυτό θα μπορούσε να σε απαλλάξει από πολλά συναισθηματικά φορτία, να σου δώσει ώθηση, ώστε να μπορέσεις να αναζητήσεις και να κυνηγήσεις εκείνο που πραγματικά θέλεις, αλλά ο Ερμής κι ο Άρης που κονταροχτυπιούνται με τον Αιγόκερω, φέρνουν άτσαλα αποτελέσματα, αφού η εκτέλεση (σκέψη και πράξη), εκτονώνονται με τρόπο άγαρμπο.

Υδροχόοι και Λέοντες, προσπαθείτε για το καλύτερο σε συναισθηματικό και προσωπικό επίπεδο και πιστεύω ότι όλο και κάτι θα καταφέρετε, με την Αφροδίτη στους Διδύμους να σας βοηθάει. Λέοντες, παρ' όλο που ο Άρης στον Κριό μπορεί να σας σπρώξει προς τα έξω, θα έλεγα να κάνετε μετρημένα βήματα, ενώ εσείς Υδροχόοι, ρίξτε το ενδιαφέρον σας και στο ενδοοικογενειακό σας περιβάλλον.

Κριοί και Καρκίνοι, η Πανσέληνος, σε συνδυασμό με όσα σας έγραψα για τον Άρη και τον Ερμή αντίστοιχα στα ζώδιά σας, λίγο πιο πάνω, αμβλύνει τις δυνατότητές σας σε συγκεκριμένους τομείς. Κριάρια, βάλτε στόχους και κυνηγήστε τους. Προσέξτε όμως μην εξαντλήσετε τον εαυτό σας στην πορεία.

Ταύροι και Σκορπιοί, καλό θα ήταν να αποφορτιστείτε και να μην επιτρέψετε σε ξέφρενες σκέψεις να σαμποτάρουν το καλοκαίρι σας. Αμφότεροι δώστε βάση στο τι φτάνει στα αφτιά σας και στο πώς επιλέγετε να χειριστείτε τις πληροφορίες αυτές. Καβγάδες και αντιπαραθέσεις μάλλον θα σας αφήσουν μαδημένους!

Δίδυμοι, η Πανσέληνος από τη μια και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από την άλλη, είναι 2 καλοί λόγοι για να κάνετε υπέροχα ξεκινήματα και νέες γνωριμίες. Εκεί που πρέπει να προσέξετε είναι τα χρήματά σας και τις κινήσεις φίλων που μπορεί να σας πιέσουν. Παρθένοι, κάτι θα θελήσετε να αλλάξετε στη ρουτίνα σας (ή στην πραγματικότητά σας) κι έχετε τις Συμπαντικές ευλογίες! Ισχύει και για εσάς ό,τι έγραψα και για τους Διδύμους: τα λεφτάκια και τους φίλους σας, προσέξτε τα και μην απορήσετε, εάν σας δαγκώσει κάποιος από δαύτους. Πάρτε το αλλιώς!

Ζυγοί φλερτάκι και ξεγνοιασιά, σεξάκι και τεταμένες σχέσεις έχει το μενού για εσάς. Κάποια πίεση μπορεί να δεχτείτε και από την εργασία, αλλά σε γενικές γραμμές, δεν βλέπω να περνάτε άσχημα! Τοξότες σε πολλές σκέψεις θα μπείτε και βλέπω να σας ξελασπώνει η Αφροδίτη στους Διδύμους κι ο Άρης στον Κριό που θα ανεβάσουν την ερωτική σας διάθεση!

Αιγόκεροι, ό,τι θεωρείτε δεδομένο, ίσως και να μην είναι (άνθρωπος ή κατάσταση) και μπορώ να σας πω ότι μάλλον για καλό είναι. Η Πανσέληνος κι ο Ερμής στον Καρκίνο θα σας αναγκάσουν να ξεδιαλύνετε τις σχέσεις σας με οικεία πρόσωπα, αλλά και με την οικογένειά σας! Ιχθύες, αυτό που θέλετε να αποτινάξετε από πάνω σας, ίσως και να έχετε την ευκαιρία να το κάνετε, ενώ ο Ερμής στον Καρκίνο ανάβει φωτιές στην καρδούλα σας! Νέο πρόσωπο, με βαρύτητα χαρακτήρα, μπορεί και να σας ενθουσιάσει. Προσοχή στα έξοδά σας!

Διάβασε επίσης: Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Αύγουστο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved