Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σου βάζουν δύσκολα για να αναδείξεις τις αρετές σου

Η πανδημία είναι το έναυσμα...

Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας σου βάζουν δύσκολα για να αναδείξεις τις αρετές σου

Ο Πλούτωνας κι ο Κρόνος σου ζητούν απόλυτη υποταγή στην ανάγκη, μα ο Άρης και ο Ουρανός κοντράρουν, εξωθώντας τις αντιδράσεις σου στα άκρα. Οι πλανήτες αλυχτούν σαν αγριεμένα σκυλιά στους ουρανούς, ζητώντας επίμονα απόκριση από σένα, αφού οι μάχες τους καθρεφτίζονται μέσα στην ψυχή σου

Η αγάπη μάχεται με τον εγωισμό
Η ελπίδα κόντρα στον τρόμο.
Η αλήθεια ενάντια στην προπαγάνδα
Η ελευθερία απέναντι στο ραγιαδισμό.
Ο Άνθρωπος κατά του Ανθρωπάκου.

Είσαι εγκλωβισμένος την ίδια στιγμή που γύρω σου και μέσα σου ηχούν τα τύμπανα του πολέμου. Οι εξουσιαστές σου σε μια πρόβα τζενεράλε για εκείνα που εξ αρχής σχεδιάζουν, παίζουν το παιχνίδι της υποταγής, ελπίζοντας ότι θα πρυτανεύσει η «λογική» σου. Ό,τι δηλαδή, δεν θα τους πας κόντρα, διακινδυνεύοντας την «ασφάλειά» σου.

Κι εσύ βέβαια ξέρεις ότι επικαλούμενοι την ασφάλειά σου, εννοούν στην πραγματικότητα, την διαιώνιση της κυριαρχίας τους.

Θα υποκύψεις ξανά;
'Όχι" λες, όμως αναζητάς τον τρόπο της αντίστασής σου. Ξεκίνα, λοιπόν, από τις σχέσεις, την δουλειά σου και κυρίως την λαχτάρα σου για δημιουργία, που δέσμια από συμβάσεις και συνήθειες, χρόνια τώρα, σέρνει αργά το βήμα της προς την ανυπαρξία.

Μένεις σπίτι, αλλά τι κάνεις; Ανασυγκροτείς την ενότητα με τους δικούς σου ανθρώπους, «βουτάς» στο μέσα σου, βρίσκεις χρόνο για να αναστήσεις όλα εκείνα που μπήκαν στην άκρη εν ονόματι του «ρεαλισμού» ή μήπως αμήχανος για το κακό που σε βρήκε αναζητάς φτηνές διεξόδους απόδρασης στο διαδίκτυο;

Μένεις σπίτι, αλλά πόσο εξασκείς το δικαίωμά σου να είσαι πολιορκημένος μεν αλλά ελεύθερος στο πνεύμα;

Αναρωτήσου λοιπόν, πόσο έτοιμος είσαι να αναστήσεις τα όνειρά σου; Να διαρρήξεις δεσμούς που συνήθισες να θεωρείς αναγκαίους, να απαρνηθείς το βόλεμά σου; Να αλλάξεις συμμάχους κ αι προσανατολισμό;

Αν δεν έχεις και πνευματικά όπλα στην φαρέτρα σου, αυτό το «διάλειμμα» θα γίνει ξανά τροφή για τα απανταχού συμφέροντα.

Η υπεροχή σου απέναντι στο κακό που σε βρήκε και στους επίδοξους εξουσιαστές σου δεν είναι ούτε η οργή σου, ούτε το δίκιο που σε πνίγει. Είναι οι πνευματικές αξίες που εκείνοι ξεπούλησαν στον δικό τους δρόμο και γι’ αυτό θέλουν να σε κάνουν σαν τα μούτρα τους.

Αυτές είναι το σχέδιο της απόδρασής σου, της νίκης σου.
Αυτές είναι που πολλαπλασιάζουν την δύναμη σου και κάνουν τα πενιχρά σου όπλα να μοιάζουν με ανίκητο τείχος. Αυτές είναι που κρατούν άσβεστη τη φλόγα σου και σου δίνουν φτερά να πετάξεις ψηλότερα από τις γήινες ανάγκες σου, την φτώχια ή τον πλούτο σου.

Αν δεν σε συντροφεύουν στο δρόμο σου, οι όποιες νίκες σου θα είναι προσωρινές κι αργά ή γρήγορα θα υποκύψεις στο μοιραίο, όπως έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Θα σε εκβιάσουν, θα σε εξαγοράσουν, θα σε ευνουχίσουν. Θα επαναφέρουν στη ζωή τον Ανθρωπάκο που ζει μέσα σου και φθονεί τους ελεύθερους γιατί μισεί τον υποταγμένο εαυτό του. Θα σε ξανακάνουν έναν εντεταλμένο τρομοκράτη στην υπηρεσία τους. Θα αναζωπυρώσουν τα αγελαία ένστικτα σου.

Γι' αυτό, λοιπόν, κράτα σφιχτά τις αξίες σου, προσπέρασε τον φανατισμό και την προπαγάνδα, γίνε ο Άνθρωπος σου.
Γιατί πάνω από κάθε σύστημα βρίσκεται ο Άνθρωπος, βρίσκεσαι εσύ κι ο αιώνιος σκοπός σου, το υπέρτατο καθήκον και η ευλογημένη δουλειά σου: Να διδάξεις θεούς κι ανθρώπους ότι στα δύσκολα αναδεικνύονται οι αρετές.

Διάβασε επίσης:

Η Ελλάδα έχει γενέθλια στις 03/02! Ποια είναι η πρόβλεψή της για το 2020;

Πανδημία του κορονοϊού: Ανάμεσα σε δύο κόσμους

Πίστη για το καλύτερο

Τι λένε τα άστρα για την πανδημία του κοροναϊού;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved