Η Tezenis αποκαλύπτει τις τάσεις για τη συλλογή Spring Summer 2015!

Θηλυκότητα και fun με διαφορετικά στυλ: ροκ ή ρομαντικά, sporty ή chic - Γιατί κάθε μέρα είναι διαφορετική και μοναδική!

Η Tezenis αποκαλύπτει τις τάσεις για τη συλλογή Spring Summer 2015!

Μερικές φορές ξυπνάς γεμάτη ενέργεια, άλλες νιώθεις ρομαντική, ή απλά χαλαρή και casual, κάποτε ίσως λίγο επιθετική, ακόμα και λίγο νοσταλγική.

Feel free, μπορείς να σερφάρεις μέσα σε floral κύματα, να κάνεις μια βουτιά στο navy στυλ και να χορέψεις με καλοκαιρινή διάθεση μέσα σε φωτεινά χρώματα.

Η συλλογή Tezenis για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015 διακρίνεται για την ποικιλία των τάσεων που εκφράζουν στιλιστικά τη διάθεσή σου που μπορεί να αλλάζει κάθε μέρα, κάθε λεπτό.

Αισθάνεσαι επαναστατική; Γιατί να μην ντυθείς επιλέγοντας ένα εντυπωσιακά όμορφο και μαλακό grunge που συνδυάζει τη θηλυκότητα της δαντέλας με στοιχεία Rock & Roll και πηγαίνει ιδανικά με δερμάτινα φορέματα και military μπότες. Χρωματικά κυριαρχούν το μαύρο και το μοβ που φωτίζονται από αποχρώσεις της ροζ πορσελάνης ενώ κερδίζουν τις εντυπώσεις οι ασύμμετρες γραμμές, τα ημι-σκισμένα στριφώματα, τα ντεκολτέ που είναι ανοιχτά μέχρι την πλάτη.

tezenis spring denim1201

Το τζιν προσφέρει άνεση και ελευθερία για κίνηση και χορό: για την Tezenis, η cult denim τάση εμπνέεται από floral prints, μοτίβα από λαχούρια και πουά. Τόσο η συλλογή Easywear όσο και η Lingerie, διαθέτουν ultra-light πλυμένες υφές και prints που εμπλουτίζουν τα τζιν items. Oι επιρροές από τη φύση και τη γεωμετρία είναι έντονες. Τρισδιάστατο ζακάρ, κρεπ κομμάτια, τούλι και διαφάνεια σε λεία ή ελαστική μορφή ενώ στη basic συλλογή η λεπτότητα ταυτίζεται με το unisex ύφος.

Η συλλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που είναι σέξι (αλλά όχι υπερβολικά) που αγαπά τη δαντέλα και τις λεπτές διαφάνειες, σε μαύρο και nude. Είναι αφιερωμένη, όμως, και σε εκείνη που διακρίνεται για το χιούμορ της και της αρέσει να σαγηνεύει απλά με ένα χαμόγελο, πολυχρωμία και cartoon σχέδια.

tezenis spring pinup1201

Ο αθλητικός τύπος γυναίκας καλύπτεται απόλυτα από το δυναμικό sport-chic στυλ: με μοναδικές λεπτομέρειες όπως ενθέσεις σε πλεγμένες υφές και διχρωμίες, φούστες από τούλι και ριγέ παντελόνια. Τα σπορτίβ κομμάτια είναι κατάλληλα για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, εκφράζουν την total black διάθεση που όμως διανθίζεται από χρωματικές πινελιές όπως το ροζ του φλαμίνγκο, το πράσινο της μέντας ή το animal print.


Το Χόλιγουντ και οι παλιές ταινίες επίσης προσφέρουν έμπνευση για τις τάσεις της δεκαετίας του '50 όπως το pin-up (ψηλή λαιμόκοψη και στενή περίμετρος μέσης σε πρώτο πλάνο, παστέλ χρώματα και vintage κομμάτια). Μία εποχή που σε ταξιδεύει στο αξέχαστο navy στυλ με icons όπως η Μπριζίτ Μπαρντό και η Μέριλιν Μονρόε εξ ου και τα navy prints και οι λεπτομέρειες από μικροσκοπικές άγκυρες και πηδάλια, κόμπους και κορδόνια σε κρεμ παλέτες και αποχρώσεις του μπλε. Δεν λείπουν ούτε οι all time classic αναφορές όπως micro-ταρτάν, πουά και ρίγες, φρούτα και πεταλούδες ή λεπτά Vichy.

Capture1

Καλοκαίρι σημαίνει πάρτυ στην παραλία, διασκέδαση, surfing και πολύ χρώμα. Το τέλειο σκηνικό για μοτίβα από τροπικά φρούτα και λουλούδια ή πολύχρωμα animal prints. Λάμψεις και graphic patterns, lurex και πούλιες για έντονες εμφανίσεις κάτω από τον ήλιο που χαρίζουν σε κάθε γυναίκα τη γοητεία μιας ακαταμάχητης γοργόνας.

Καλοκαίρι σημαίνει και μουσικά φεστιβάλ, έτσι η Tezenis εμπνέεται από το καλιφορνέζικο καλοκαίρι και το Coachella εστιάζοντας περισσότερο στα 70s, τότε που έκανε την εμφάνιση του το ιστορικό ροκ φεστιβάλ. Κεντημένα τζιν σορτσάκια και μπλούζες από δαντέλα, μικροσκοπικά floral φορέματα και έθνικ στοιχεία, που προσδίδουν αμέσως στο καλοκαίρι Tezenis σύγχρονες και χαρούμενες πινελιές, ζωντανεύοντας την hippie πλευρά του φεμινισμού.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved