Ποια θα είναι η απάντηση της Ρωσίας στο «πισώπλατο» χτύπημα της Τουρκίας;

Για «πισώπλατη μαχαιριά» έκανε λόγο ο Πούτιν - Πως θα απαντήσει;

Ποια θα είναι η απάντηση της Ρωσίας στο «πισώπλατο» χτύπημα της Τουρκίας;

Χθες, 24 Νοεμβρίου 2015, και ώρα 09:24 κατερρίφθη από τουρκικά F-16 ρωσικό μαχητικό οδηγώντας σε οριακό σημείο τις σχέσεις των δύο χωρών και προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία, σε μια περίοδο που ούτως ή άλλως χαρακτηρίζεται από δραματικές εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο.

Στο άρθρο «Αστρολογική εκτίμηση Νοεμβρίου για την Ελλάδα» στις 30/10/2015 είχαμε γράψει ότι «Το ανησυχητικό είναι πως σε κοσμικό επίπεδο ο Ουρανός ισούται με τον Ζευς και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για πολέμους και προβλήματα με «γείτονες» χώρες και όλα αυτά σε παγκόσμιο επίπεδο» καθώς και ότι «σε κοσμικό επίπεδο έχουμε την «συνάντηση» του Ουρανού με τον Zeus (*πλανήτης της Uranian Astrology) και αυτό σημαίνει: «τα τύμπανα του πολέμου, παύσατε και άρξαστε πυρ» αλλά και ότι «δεν αποκλείεται να ακούσουμε το άκουσμα ενός πολέμου».

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι από 14/12/2014 στο άρθρο «2015: Διεθνείς εξελίξεις και πολιτικές προβλέψεις για την Ελλάδα» είχαμε σημειώσει ότι «Σε παγκόσμιο επίπεδο θα υπάρξει θάνατος μέσω συντριβής – ιδιαίτερα σε μετακινήσεις αξιωματούχων από αέρος». Στο ίδιο άρθρο ακόμα είχαμε προβλέψει ότι « ο Ουρανός σηματοδοτεί «Έκτακτο Συμβούλιο», διατάγματα έκτακτης ανάγκης, στρατιωτικά ζητήματα και κυβερνήσεις που θα τολμήσουν αυτό που έχουν κατά νου με αποφασιστικότητα! Όπως γίνεται αντιληπτό σε παγκόσμιο επίπεδο θα έχουμε έντονες συγκρούσεις και μεταλαμπάδευση του πολεμικού σκηνικού!» γράφαμε το Δεκέμβριο του 2014.

Στο σήμερα, η κατάρριψη του ρώσικου μαχητικού από την Άγκυρα έγινε υπό την επιρροή της θολής και παρασκηνιακής όψης Ερμή – Ποσειδώνα σε τετράγωνο, αφήνοντας υποψίες ότι η Τουρκία λειτούργησε καθ’ υπόδειξη τρίτων. Ακόμα, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο διελαύνων Άρης βρίσκεται σε επαφή με το γενέθλιο αστρολογικό άξονα Ουρανού – Vulcanus του Βλαντιμίρ Πούτιν δείχνοντας ότι θα βρισκόταν αντιμέτωπος με ένα θάνατο και με μια πολεμική πρόκληση. Δυστυχώς, όμως, ο άξονας Άρης – Zeus της ημέρας της κατάρριψης του ρωσικού αεροσκάφους βρίσκονταν σε επαφή με το γενέθλιο Zeus του Ρώσου Προέδρου προεικονίζοντας τη λυσσαλέα πολεμική αντίδρασή του.

Επιπρόσθετα, λαμβάνοντας υπόψη, πως ο γενέθλιος Kronos του Βλαντιμίρ Πούτιν δέχεται την επιρροή των αξόνων Δία/Apollo και Άρη/ Πλούτωνα αντίστοιχα διαφαίνεται ότι ο Ρώσος Πρόεδρος θα δράσει αυτοβούλως μόνος του, γεγονός που δεν αποκλείεται να τον «στέψει» στη συνείδηση μεγάλης μερίδας του κόσμου ως τον απόλυτο ηγέτη. Ως εκ τούτου καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως για κάποιους, από τούδε και στο εξής, άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως.
*Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γεννηθεί 7/10/1952

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved