Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τον Αλέξη Τσίπρα;

Πώς διαγράφεται το πολιτικό μέλλον του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ;

Εκλογές 2015: Τι δείχνουν τα άστρα για τον Αλέξη Τσίπρα;

Μετά την σαρωτική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιανουάριο του 2015, με ποσοστό 36,34% και 149 έδρες, ο Αλέξης Τσίπρας γίνεται ο πιο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ακολούθησε η 7μηνη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, από την οποία προέκυψε συμφωνία, με αποτέλεσμα να προκληθεί διάσπαση του κόμματος, παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα, αφού έχει χάσει τη δεδηλωμένη και προκήρυξη πρόωρων εκλογών στις 20 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτή την εκλογική μάχη βρίσκεται απέναντι σε δύο κρίσιμα ερωτήματα:
Α) Θα έχει μαζί του το κεντρώο κοινό που προσέγγισε για πρώτη φορά τον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιανουάριο του 2015;
Β) Θα καταφέρει να σχηματίσει κυβέρνηση;

Ας δούμε τι λένε τα άστρα;

Την Κυριακή των εκλογών, η Σελήνη από διέλευση θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του Αλέξη Τσίπρα, πραγματοποιώντας όψη συνόδου με το Βόρειο Δεσμό του, προεικονίζοντας αφ' ενός ότι θα έχει μια γενικότερη αποδοχή από το εκλογικό σώμα και αφ' ετέρου την τάση για κυβέρνηση συνεργασίας.
Το προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του θα είναι σαφές,
λόγω του ότι ο διελαύνων Ουρανός, ο πλανήτης των ξαφνικών και δραστικών αλλαγών θα κάνει όψη τριγώνου με το γενέθλιο Βόρειο Δεσμό του Αλέξη Τσίπρα. Ωστόσο, εξ αιτίας του ότι ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού, ο Κρόνος, από διέλευση θα πραγματοποιεί ακριβέστατη όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Άρη του, διαφαίνεται ένα «ψαλιδίσμα» των ποσοστών του σε σχέση με την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου.

Εν κατακλείδι, το αποτέλεσμα της κάλπης της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι υπέρ του Αλέξη Τσίπρα, πλην όμως δεν θα είναι αντίστοιχο του Ιανουαρίου και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν προβλήματα στον σχηματισμό ισχυρής κυβέρνησης με ορίζοντα τετραετίας.

*Ο Αλέξης Τσίπρας είναι γεννημένος 28/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved