Τι βλέπουν τα άστρα για το μέλλον και την πορεία των διαπραγματεύσεων μετά το δημοψήφισμα;

Αγώνας δρόμου για επίτευξη συμφωνίας μετά το δημοψήφισμα – Τι θα συμβεί;

Τι βλέπουν τα άστρα για το μέλλον και την πορεία των διαπραγματεύσεων μετά το δημοψήφισμα;

Ντόμινο πολιτικών εξελίξεων ακολούθησε μετά το ηχηρό «Όχι» που ψήφισαν στην πλειοψηφία τους οι Ελλήνες.

Χθες βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε την παραίτησή του από την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ενώ σήμερα το πρωί έγινε γνωστή η παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, και του μέλους της ομάδας διαπραγμάτευσης, Γιώργου Χουλιαράκη.

Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι στις 2/7/2015 στο άρθρο «Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα» είχαμε γράψει ότι «από το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλιου και ως τα τέλη του Φεβρουαρίου 2016 το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υποστεί τεράστιες ζυμώσεις στο εσωτερικό της αφού ο προοδευμένος Ποσειδώνας συναντά τον γενέθλιο Κρόνο» και ότι «Όσον αφορά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, προβλέπεται μια δύσκολη περίοδος, δύο και πλέον ετών, αφού ο διελαύνων Κρόνο θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου του, γεγονός που μαρτυρά ότι θα δεχτεί σκληρή κριτική για τα πεπραγμένα του, ρήξεις, ενώ είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα, ίσως και πριν το τέλος της χρονιάς».

Επίσης, όσον αφορά στον Γιάνη Βαρουφάκη από 16/2/2015 στο άρθρο «Πως διαγράφεται η πορεία του Γιάνη Βαρουφάκη τους επόμενους μήνες;» είχαμε προβλέψει ότι «από τις 4 Απριλίου 2015 και ως τα τέλη του χρόνου είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός κυβέρνησης (!), αφού ο προοδευμένος Kronos (πλανήτης της Uranian Astrology που υποδηλώνει την εξουσία) συναντά μεσοδιαστήματα που εμπλέκεται ο Άδμητος και σηματοδοτούν «τέλος της συνεργασίας».

Ακόμη στις 1/7/2015 στο άρθρο «Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας» είχαμε γράψει ότι τον μήνα Ιούλιο «Η παρουσία του προοδευμένου Κρόνου Υποθετικού στα γενέθλια μεσοδιαστήματα Σελήνης / Άδμητου και Πλούτωνα / Άδμητου μιλάει για διεργασίες αλλαγής της υπάρχουσας μορφής της κυβέρνησης».

Και ενώ αυτά συμβαίνουν στο εσωτερικό της χώρας, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, που ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες δεν ήθελαν να συναντηθούν με την Ελληνική πλευρά, ξαφνικά συγκαλούν Euroworking Group, Eurogroup και Σύνοδο Κορυφής για το ελληνικό ζήτημα. Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ελλάδος και θεσμών ξαναξεκινούν. Τι λένε τα άστρα για την πορεία τους;

Ο προοδευμένος Κιούπιντο συναντά τα γενέθλια μεσοδιαστήμα Άρη / Ζευς που δείχνει δείχνει ισχυρή θέληση της Ελληνικής κυβέρνησης για σύναψη συμφωνίας – συνεργασίας με τους θεσμούς. Πλήν όμως, ο προοδευμένος Κιούπιντο θα είναι σε επαφή και με το Δία / Άδη στο ωροσκόπιο της Ελλάδος προεικονίζοντας ότι η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με την αδιάλλακτη στάση των δανειστών αλλά και παρασκήνιο και βρώμικα παιχνίδια.

Παράλληλα, η Ελληνική κυβέρνηση, όπως δείχνει η παρουσία του διελαύνοντα Ποσειδώνα στο γενέθλιο μεσοδιάστημα Κιούπιντο / Βουλκάνους, θα κάνει κινήσεις «καλής θέλησης» και «καλών προθέσεων», στοχεύοντας στην ύπαρξη συμφωνίας με τους λιγότερο δυσμενείς όρους.

Αν αυτό όμως δεν έχει αποτέλεσμα ως την Πέμπτη το πρωί 9 Ιουλίου, λόγω του ότι μπαίνει σε εφαρμογή η αστρολογική εξίσωση διελεύνων Άδης = γενέθλιος Πλούτωνας = Σελήνη / Απόλλων στο ωροσκόπιο της Ελλάδος, τότε διαφαίνεται επειδείνωση των διαπραγματεύσεων και αδυναμία της οποίας συμφωνίας να περάσει τόσο από τα κοινοβούλια των ξένων χωρών όσο και την ελληνική βουλή.

Διάβασε επίσης

Τι προβλέπουν τα άστρα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα;

Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved