Τι προβλέπουν τα άστρα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και το αστρολογικό exit - poll

Τι προβλέπουν τα άστρα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου είναι η κορυφαία έκφρασης της δημοκρατίας αφού είναι η πρώτη φορά μετά τη Μεταπολίτευση που δίνεται στον λαό, σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον του, η ελευθερία να αποφασίσει ο ίδιος για τη μοίρα του. Τι δείχνουν όμως τα άστρα για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος;

Την Κυριακή 5 Ιουλίου, το άνοιγμα της κάλπης για το δημοψήφισμα γίνεται με τη Σελήνη να ισούται με τον Υποθετικό Κρόνο σε κοσμικό επίπεδο και συγχρόνως να συναντά τα μεσοδιαστήματα Ηλίου / Βορείου Δεσμού και Ηλίου / Άδη, δείχνοντας ότι καταλυτικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος θα παίξουν άτομα ηλικιωμένα και μεγάλης οικονομικής επιφάνειας ή/και επιρροής.

Παράλληλα, στον αστρολογικό χάρτη του δημοψηφίσματος ο Ωροσκόπος συναντά τα μεσοδιαστήματα Άδη / Ποσάιντον και Βορείου Δεσμού / Ποσάιντον, γεγονός που μαρτυρά ότι θα υπάρξει έντονη προπαγάνδα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης που αποσκοπεί στην έντεχνη υφαρπαγή της ψήφου του κόσμου εν αγνοία του.

Συγκρίνοντας τον αυτοτελή αστρολογική χάρτη του δημοψηφίσματος με το ωροσκόπιο της ορκωμοσίας της κυβέρνησης, λόγω του ότι ο Ήλιος του δημοψηφίσματος συναντά τα μεσοδιαστήματα Ζευς / Κρόνου Υποθετικού και Βόρειου Δεσμού / Ουρανού της Ορκωμοσίας της Κυβέρνησης, προκύπτει πως θα υπάρξουν εμπλοκές και ανατροπή δημοσκοπήσεων.

Παράλληλα, ο Ωροσκόπος του δημοψηφίσματος ισούται με το μεσοδιάστημα Άρη / Κρόνου του ωροσκοπίου της Ορκωμοσίας της Κυβέρνησης, δείχνοντας ένα αποτέλεσμα που γενικά δεν θα ικανοποιήσει.

Διάβασε επίσης

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα;

Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved