Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα;

Ποιες εξελίξεις δρομολογούνται στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης

Τι προβλέπουν τα άστρα για το μέλλον της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά μετά το δημοψήφισμα;

Η χώρα βιώνει κρίσιμες στιγμές και οι εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα αναμένονται να είναι καταιγιστικές. Η Νέα Δημοκρατία, που έχει ταχθεί κατά της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος αφού υποστηρίζει την υπογραφή συμφωνίας με τους δανειστές με οποιοδήποτε τίμημα, ως αξιωματική αντιπολίτευση θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις επιλογές της και τις συνέπειες αυτών. Ποιο θα είναι αυτό;

Αρχικά, διαφαίνεται ότι από το πρώτο δεκαήμερο του Ιούλιου και ως τα τέλη του Φεβρουαρίου 2016 το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα υποστεί τεράστιες ζυμώσεις στο εσωτερικό της αφού ο προοδευμένος Ποσειδώνας συναντά τον γενέθλιο Κρόνο.

Συγχρόνως, ο διελαύνων Ποσειδώνας θα βρίσκεται το ίδιο χρονικό διάστημα στο μεσοδιάστημα Βόρειου Δεσμού / Άδη στο ωροσκόπιο της Νέας Δημοκρατίας, δείχνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα απολέσει την εμπιστοσύνη μεγάλης μερίδας της λαϊκής του βάσης και θα υποστεί την κατακραυγή και τη δημοσκοπική καταβαράθρωση λόγω του ότι, το εκλογικό σώμα, θα θεωρήσει ότι έχει παίξει έναν ύποπτο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις.

Όσον αφορά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, προβλέπεται μια δύσκολη περίοδος, δύο και πλέον ετών, αφού ο διελαύνων Κρόνο θα βρίσκεται στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου του, γεγονός που μαρτυρά ότι θα δεχτεί σκληρή κριτική για τα πεπραγμένα του, ρήξεις, ενώ είναι πολύ πιθανόν να οδηγηθεί στην πόρτα της εξόδου από το κόμμα, ίσως και πριν το τέλος της χρονιάς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ήλιος (έργο) του Αντώνη Σαμαρά εφάπτεται επί του δυσμενούς άξονα Άρη / Κρόνου (βλάβη, ζημία) της Νέας Δημοκρατίας δείχνοντας ότι η προεδρία του στο κόμμα, όχι μόνο δεν συνέβαλε στην ισχυροποίησή της, αντίθετα την έβλαψε σε μεγάλο βαθμό.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Νέας Δημοκρατίας είναι υπολογισμένος για 4/10/1974

* Ο Αντώνης Σαμαράς είναι γεννημένος 23/5/1951

Διάβασε επίσης

Αστρολογική εκτίμηση Ιουλίου για την κρίσιμη κατάσταση της Ελλάδας

Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της κυβέρνησης Τσίπρα;

Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved