Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Την ώρα που λέγονται και ακούγονται πολλά, τι δείχνουν τα άστρα για το μέλλον της χώρας μας;

Κρίσιμες ώρες: Τι λένε τα άστρα για το μέλλον της Ελλάδας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και την Ευρώπη, μετά την ανακοίνωση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για διεξαγωγή δημοψηφίσματος την Κυριακή, 5 Ιουλίου.

Ο Πρωθυπουργός στην ομιλία του επί της πρότασης της κυβέρνησης για δημοψήφισμα αναφέρθηκε στην επιμονή των δανειστών και κυρίως του ΔΝΤ σε παράλογες απαιτήσεις, δηλώνοντας: «μας ζήτησαν να επιτεθούμε, για μία ακόμα φορά, στους μισθωτούς και τους συνταξιούχους».

Ο Αλέξης Τσίπρας επίσης τόνισε ότι η κυβέρνηση, μέχρι και την τελευταία στιγμή, έκανε προσπάθεια για να υπάρξει συμφωνία, καταθέτοντας ισοδύναμα μέτρα ενώ επεσήμανε ότι τα βάρη θα τα σήκωναν αυτοί που αντέχουν οικονομικά.

Σε όλα σημείο μάλιστα πρόσθεσε ότι οι δανειστές ζητούσαν, όχι συμφωνία, αλλά, ουσιαστικά, παράδοση της πολιτικής αξιοπρέπειας της κυβέρνησης, ενώ, σε ό,τι αφορά στο χρέος, δεν έδωσαν καμία συγκεκριμένη πρόταση, παρά μόνο την ίδια αόριστη υπόσχεση που έδιναν και στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε και στην προσπάθεια των δανειστών να δημιουργήσουν πανικό εν όψει της διεξαγωγής δημοψηφίσματος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Χθες μας εκβίαζαν με τη ρευστότητα, σήμερα με τις τράπεζες, με το φόβο, με τον πανικό, με την κινδυνολογία. Το μόνο που έχει να φοβηθεί σήμερα, μετά από τόσα χρόνια λεηλασίας ο ελληνικός λαός, είναι ο ίδιος ο φόβος».

Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αστρολογική Επικαιρότητα της Παρασκευής, 26/6, είχαμε σημειώσει: «στον αστρολογικό χάρτη της Ελλάδος, ο διελαύνων Άρης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Άρη / Άδμητου, υποδεικνύοντας καταστάσεις με σκοπό να σπείρουν φόβο και τρόμο και επιβολή διά της βίας ενώ οι διελαύνοντες Ερμής και Βουλκάνους συναντούν το γενέθλιο Ζευς της Ελλάδος, προεικονίζοντας τολμηρές δηλώσεις, τελεσίγραφα και ταπεινωτικές εντολές, με στόχο τον εκφοβισμό».

Στην παρούσα φάση ο διελαύνων Ποσειδώνας σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον γενέθλιο Ποσειδώνα της Ελλάδος, που είναι κυβερνήτης του 10ου οίκου της χώρας μας, δείχνοντας ότι κάποιοι δεν βλέπουν με καλό μάτι τις ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης να προστατεύσει τα συμφέροντα του λαού, προσπαθώντας, αφ' ενός να τη βλάψουν και, αφ' ετέρου, να δημιουργήσουν με κάθε τρόπο σύγχυση στον Έλληνα πολίτη.

Ο κόσμος, όμως, παρά τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η χώρα μας δεχόμενη οικονομικό πόλεμο, φαίνεται ότι αντιλαμβάνεται πως, μόνο αν αντισταθεί, θα έχει τύχη να τον κερδίσει, όπως δείχνει και ο διελαύνοντας Άδμητος που ισούται με το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ουρανού / Άδμητου της Ελλάδος, ο οποίος υποδεικνύει σθεναρή αντίσταση σε κακόβουλες ενέργειες που υπονομεύουν το μέλλον.

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό να επισημάνουμε, σε μια κρίσιμη περίοδο της Ελλάδος όπου ο κάθε πολίτης δεν παύει να αγωνιά για το αύριο, είναι ότι τα άστρα δείχνουν πως η χώρα, παρά τις όποιες δυσκολίες, θα καταφέρει να γυρίσει σελίδα προς το καλύτερο.

Πιο συγκεκριμένα, στο ετήσιο ωροσκόπιο της Ελλάδας για το 2016 το Μεσουράνημα ισούται με τον Βουλκάνους αλλά και τον άξονα Δία / Κιούπιντο που σημαίνει ότι η χώρα -ως κράτος- θα έχει ισχύ ενώ θα δημιουργηθούν οι συνθήκες σε εργασιακό και οικονομικό επίπεδο που θα οδηγήσουν τους πολίτες σε ευτυχία και ευημερία. Εδώ σας προτείνω να διαβάσετε και το άρθρο «2015: Οικονομικές και κοινωνικές προβλέψεις για την Ελλάδα» όπου έχουμε γράψει από 16/12/2014 ότι η Ελλάδα από τα τέλη του 2015 θα μπει σε τροχιά ανάκαμψης.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved