Στη Ρωσία ο Αλέξης Τσίπρας - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του ταξιδιού

Στην Αγία Πετρούπολη, στην πόλη σύμβολο της αντίστασης, ταξιδεύει ο Αλέξης Τσίπρας

Στη Ρωσία ο Αλέξης Τσίπρας - Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος του ταξιδιού

Στην Αγία Πετρούπολη, μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να συμμετάσχει αύριο Παρασκευή (19/6/2015) στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ.

Ο Πρωθυπουργός αύριο το απόγευμα στις 16:15, θα συναντηθεί με τον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ νωρίτερα, θα παρέμβει στην Ολομέλεια του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ, αμέσως μετά την ομιλία του Ρώσου Προέδρου.

Στο ταξίδι του ο Αλέξης Τσίπρας θα συνοδεύεται από τους υπουργούς, Γιώργο Σταθάκη, Παναγιώτη Λαφαζάνη, Νάντια Βαλαβάνη, Κώστα Ήσυχο και Γαβριήλ Σακελλαρίδη, στελέχη της κυβέρνησης, καθώς και από πολυπληθή αντιπροσωπεία επιχειρηματιών.

Στη διάρκεια του Οικονομικού Φόρουμ θα υπάρξουν συναντήσεις μεταξύ των Ελλήνων υπουργών και των Ρώσων ομολόγων τους αλλά και Ελλήνων επιχειρηματιών με ρωσικές επιχειρήσεις.

Στο αστρολογικό κομμάτι, ο πρωθυπουργός μεταβαίνει στη Ρωσία για να συναντήσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν με τον διευλαύνοντα Ήλιο στα γενέθλια μεσοδιαστήματά του Άρη / Κιούπιντο και Ερμή / Κρόνου Υποθετικού, δείχνοντας την έναρξη μιας νέας συνεργασίας μέσα από ηγετικές κινήσεις. Παράλληλα, ο διευλαύνων Δίας συναντά τον γενέθλιο Ουρανό του Αλέξη Τσίπρα, υποδεικνύοντας μια ευμενή στροφή με καλή έκβαση. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο προοδευμένος Άδης συναντά το γενέθλιο μεσοδιάστημα Ηλίου / Ζευς στο ωροσκόπιό του, υποδεικνύοντας αρνητικά γεγονότα και στημένες δυσμενείς καταστάσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Αγία Πετρούπολη που θα έχουν στόχο να τρομοκρατήσουν και να σπείρουν το φόβο τόσο στον πρωθυπουργό όσο και την κυβέρνηση.

*Ο Αλέξης Τσίπρας έχει γεννηθεί 28/7/1974

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved