Αστρολογική επικαιρότητα 9/6: Οι πιέσεις των δανειστών οδηγούν σε εκλογές;

Είναι ή δεν είναι πιθανή η προσφυγή στις κάλπες αυτήν την περίοδο;

Αστρολογική επικαιρότητα 9/6: Οι πιέσεις των δανειστών οδηγούν σε εκλογές;

Σε μια κρίσιμη χρονική στιγμή που η χώρα δέχεται έντονες πιέσεις από το μπλοκ των «μεγάλων δυνάμεων» να υποκύψει σε επαχθή και αντιλαϊκά μέτρα ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν είναι στα σχέδια του το σενάριο διενέργειας πρόωρων εκλογών.
Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός όταν ρωτήθηκε για την έντονη φημολογία περί εκλογών που κυκλοφορεί ακόμη και από στελέχη της κυβέρνησης απάντησε ως εξής: «Ποιες εκλογές; Δεν έχω μιλήσει για εκλογές, πιστεύω ότι θα πάμε τελικά σε συμφωνία, πιστεύω πως οι εταίροι δεν θα επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τις οποίες δεν προτίθεμαι να συζητήσω...».

Παράλληλα, με εντολή του πρωθυπουργού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έβαλε τέλος στα σενάρια περί πρόωρων εκλογών.
Στον αντίποδα, οι δανειστές εμφανίζονται αδιάλλακτοι εμμένοντας στις απαιτήσεις για σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα ενώ με δημόσιες τοποθετήσεις τους ο Ομπάμα, η Μέρκελ και ο Ολάντ πιέζουν να βρεθεί μια λύση σε σύντομο χρονικό διάστημα παρά τις όποιες συνέπειες.
Έτσι, αν η διαπραγμάτευση καταλήξει σε αδιέξοδο, παρά τις προσπάθειες του Αλέξη Τσίπρα για μια ρεαλιστική συμφωνία με τους δανειστές, τίθεται το ερώτημα εάν η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές.

Από αστρολογικής πλευράς, το ενδεχόμενο προσφυγής στις κάλπες είναι ένα πιθανό σενάριο. Η Πανσέληνος – Σεληνιακή Έκλειψη (σημαντικά γεγονότα) της 28ης Σεπτεμβρίου 2015 θα πραγματοποιηθεί στο ωροσκόπιο της Ελλάδος εντός του 10ου οίκου (σε σχέση με την κυβέρνηση). Το γεγονός ότι σχηματίζει δυσαρμονικές όψεις με την Σελήνη και τον Πλούτωνα της Ελλάδας δείχνει ότι πολύ πιθανόν κατά την «εκλειπτική» περίοδο (από τέλη Αυγούστου ως τέλη Οκτωβρίου) να χρειαστεί η κυβέρνηση να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές ώστε ο λαός να υποδείξει με τη ψήφο του την πολιτική που θα ακολουθηθεί απέναντι στις σκληρές απαιτήσεις των δανειστών.

*Ο αστρολογικός χάρτης της Ελλάδος είναι υπολογισμένος για 24/7/1974

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved