Πανελλήνιες εξετάσεις 2014: Οι τάσεις για τις 4/6

Τι να προσέξουν και τι να εκμεταλλευτούν τα παιδιά;

Πανελλήνιες εξετάσεις 2014: Οι τάσεις για τις 4/6

Υπό την «επιστασία» του Κρόνου, τα θέματα αναμένεται να είναι δύσκολα και στην ουσία η επίδοση ανά μάθημα θα κρίνει αποφασιστικά και την τελική βαθμολόγηση. Γι' αυτό οι μαθητές θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο γραπτό τους, αφήνοντας κατά μέρος οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί. Αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, αφού το «κρυφό» τετράγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ενδέχεται να συμβάλει σε μια έντονη ψυχική φόρτιση, οφειλόμενη σε ένα γεγονός ή μια κατάσταση που δεν έχει απαραίτητα άμεση σχέση με τις εξετάσεις.
Εδώ συμπεριλαμβάνονται προσωπικά και οικογενειακά θέματα, που η σοβαρότητά τους (είτε αντικειμενική, είτε υποκειμενική) μπορεί να οδηγήσουν κάποιον μαθητή σε μια αυτοκαταστροφική διαδικασία πλήρους παραίτησης.

Και σε αυτές τις δύσκολες περιπτώσεις απαιτείται η απόκρυψη κάθε δυσάρεστης λεπτομέρειας και επιπλέον η εμψύχωση των μαθητών, ιδιαίτερα εκείνων που δείχνουν πως «κάτι έχουν», χωρίς να το εκφράζουν.

Στον αντίποδα, οι μαθητές που θα μπορέσουν να περάσουν αλώβητοι από τις δυσκολίες των ημερών, θα κατοχυρώσουν την τελική επιτυχία τους, κερδίζοντας βαθμούς, την ώρα που κάποιοι άλλοι που θα έπαιρναν την θέση τους, θα τους χάνουν.

Για να δεις όλα τα άρθρα και τις προβλέψεις για κάθε μέρα εξετάσεων των Πανελληνίων 2014, πάτησε εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved