Ευρωεκλογές 2014: Δημήτρης Καζάκης - Ο επιμένων νικά!

Η αστρολογική εκτίμηση για τον Δημήτρη Καζάκη και το ΕΠΑΜ στις Ευρωεκλογές

Ευρωεκλογές 2014: Δημήτρης Καζάκης - Ο επιμένων νικά!

Δυναμικός ιδεολόγος με «σκληρό» πυρήνα απόψεων, διεκδικεί την είσοδο του στο Ευρωκοινοβούλιο, ώστε «να γυρίσει την κλεψύδρα ανάποδα», όπως δήλωσε και ο ίδιος. Σκορπιός, με Σελήνη στον Υδροχόο, ποντάρει πολλά στην αντίθεση του Δία με την Δήμητρα και τον Ουρανό (Ιχθύες-Παρθένος), ένα σχήμα που εκτός από την αναγνωρισιμότητα που του προσφέρει, είναι ενδεικτικό του ανατρεπτικού πολιτικού του λόγου. Όντας μάλιστα στον 9ο οίκο του ωροσκοπίου του, σε συνδυασμό με τον Ωροσκόπο του στον Τοξότη, αφήνει πολλές υποσχέσεις για μια πολιτική θητεία στο εξωτερικό.
Βέβαια, για φέτος, ο Δημήτρης Καζάκης βρίσκεται υπό την σκέπη του Κρόνου, ο οποίος όσο να 'ναι θα δυσκολέψει τα πράγματα, απειλώντας να αφήσει τον ίδιο και το ΕΠΑΜ, οριακά εκτός νυμφώνος.

Ακόμη όμως κι αν τελικά δεν καταφέρει να εκλεγεί, θα συλλέξει πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον, όπου μπορεί να έχει πολύ καλύτερη τύχη. Έτσι κι αλλιώς είναι από εκείνους που δεν εγκαταλείπουν και προς δικαίωση του, την επόμενη φορά –ύστερα από πέντε χρόνια δηλαδή- η εκλογή του δείχνει βέβαιη!
Ακόμη, μετά τα γενέθλια του το φθινόπωρο, αναμένεται να βρεθεί σε μια εξαιρετικά γόνιμη περίοδο, επεκτείνοντας την δράση του και δημιουργώντας μεγάλη αίσθηση.

Δείτε επίσης:

Ευρωεκλογές 2014: Τι λένε τ΄ άστρα για την πορεία των κομμάτων;

Εκλογές 2014: Ο Ουρανός και ο Πλούτωνας επί το έργον

Εκλογές 2014: Ποιόν πλανήτη θα ψήφιζες;

Εκλογές 2014: Θυμήσου! Πόσα σου έταζαν, θυμήσου...

Εκλογές 2014: Οι 12 αναποφάσιστοι του ζωδιακού

Εκλογές 2014: Όλες οι αστρολογικές εκτιμήσεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved