Κοσμικό Ημερολόγιο 2 Μαΐου

Θετικοί και αρνητικοί πρωταγωνιστές της εβδομάδας που πέρασε:

Λούκας Γιώρκας, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Roger Waters, Mariah Carey, Ανδρέας Μαρνέζος

Παπασταύρου Λίντα
Κοσμικό Ημερολόγιο 2 Μαΐου

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

helio_2.5

Αστρόπλοιο Γη





Sidereal Time 02ω 36΄ 18΄΄



Julian Day 40664



Ηλιοκεντρική θέση, 11ο 38΄ του Σκορπιού

Βραβείο χρυσής κρεμάστρας

kremastra

Αυτήν την εβδομάδα ανήκει στον Λούκα Γιώρκα, που θα μας εκπροσωπήσει τραγουδιστικά στη φετινή Eurovison και ευτυχώς όχι και χορευτικά όπως ήταν προσχεδιασμένο.

loukas

Παρά τα εντατικά μαθήματα από τον μεγάλο δάσκαλο Δημήτρη Μητροπάνο, αποφάσισε τελικά να μην χορέψει στη σκηνή του 56ου διαγωνισμού, βλέποντας και τα απελπιστικά προγνωστικά, σκεπτόμενος να μην τα εξάψει περισσότερο.

Μετά την άρρυθμη και μονοκόμματη εμφάνιση σαν κέρινο ομοίωμα που τοποθετήθηκε σε λάθος μουσείο, επήλθε η Σοφία και η επίγνωση.

Ο καλαίσθητος Ζυγός πάτησε πόδι στην ακαμψία της συνόδου Ερμή – Αφροδίτης στον Σκορπιό και αποφάσισε με τον Άρη από τον Υδροχόο να μην εκτεθεί στην αποτυχία, που του υπογράφει το τετράγωνο με τον Πλούτωνα.

Βραβείο χρυσής κρεμάστρας στον Λούκας για να κρεμάσει την σεμνή του αυτογνωσία.

skarmoutsos

Δημήτρης Σκαρμούτσος – 64 εδώδιμα

Κυκλοφόρησε το βιβλίο του πασίγνωστου πλέον chef με τίτλο «64 εδώδιμα» για το οποίο μιλάει σε συνέντευξη του στο «Βήμα». Δεν θεωρεί τον εαυτό του συγγραφέα και παραμένει πιστός στη μοναδική γι’ αυτόν ξελογιάστρα, που είναι η κουζίνα. Με το εξάγωνο Ερμή – Αφροδίτης στα ζώδια του Ταύρου και του Καρκίνου αντίστοιχα, φτιάχνει τη μαγιά της λατρείας του για τη μαγειρική. Ο εκκεντρικός μάγειρας με το τετράγωνο Ήλιου – Πλούτωνα, δηλώνει πως δεν έγραψε το βιβλίο για να πουλήσει αλλά γιατί το ήθελε αυτός απλά, όπως άλλωστε και τα αναρίθμητα τατουάζ στο σώμα του.

Με τον Άρη στον Καρκίνο σε τετράγωνο με τον Ουρανό, μπορεί να εξάπτεται από κριτικές και να απαντά σαν καταπέλτης. «Εγώ δεν έχω φοβηθεί το σουξέ διότι δεν σκοπεύω να κάνω καριέρα στην τηλεόραση .Έχω ήδη καριέρα στη μαγειρική. Δεν πληρώνω τους λογαριασμούς μου μέσα από την τηλεόραση αλλά μέσα από την κουζίνα».

Το βιβλίο του είναι η πραγματοποίηση ενός ονείρου, που η Διδυμίσια φύση του θέλει να κοινωνήσει.

waters

Roger Waters – Ο θρύλος έρχεται στην Αθήνα

Ανακοινώθηκε αυτή την εβδομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα του, η εμφάνιση του στην Αθήνα, με το show «The Wall».

Η ψυχή των ανεπανάληπτων Pink Floyd έρχεται στις αρχές Ιουλίου, αλλάζοντας τις ήδη προγραμματισμένες για τις 6 και 7 Ιουλίου συναυλίες του στο Μιλάνο, μετακινώντας τις τρεις μέρες πριν, ανακοινώνοντας επίσης πως προτίθεται να μαγνητοσκοπήσει και τη συναυλία.

Ο ανατρεπτικός μπασίστας και τραγουδιστής με σύνοδο Άρη – Ουρανού στους Διδύμους σε τετράγωνο με τη σύνοδο Ήλιου – Αφροδίτης στην Παρθένο, καθοδήγησε μεθοδικά και ευέλικτα το συγκρότημα που άφησε εποχή. Χωρίς ημίμετρα και με μεγάλη ενεργητικότητα και μαεστρία, με τον Άρη σε τρίγωνο με Ερμή και Ποσειδώνα, εμπνεύστηκε το concept του «The Wall», που θα μείνει στη μουσική ιστορία με πλατινένια γράμματα.

Επιρρεπής στους χωρισμούς και στους αποχωρισμούς λόγω της έντονης φύσης των τετραγώνων με τους προαναφερόμενους πλανήτες, ακολούθησε solo καριέρα, επισκιάζοντας τους υπόλοιπους. Ένα σπουδαίο μουσικό γεγονός, που θα φέρει νοσταλγία στους παλιούς και αναμνήσεις στους νέους.








mariah
Mariah Carey – Με Πρωτομαγιάτικα δίδυμα

Τα λουλούδια της πρωτομαγιάς ήταν για την ελκυστική και ταλαντούχα τραγουδίστρια τα δύο δίδυμα παιδάκια της, που έφερε στον κόσμο στις 30/4 στις 12.07 το μεσημέρι γιορτάζοντας και την 3η επέτειο του γάμου της με τον αγαπημένο της Nick Cannon. Η ολοκληρωμένη ευτυχία της έχει επισκιάσει την μεγάλη της μεταμόρφωση από τα κιλά της εγκυμοσύνης. Η δυναμική Κριός με ωροσκόπο Καρκίνο και Σελήνη στον Τοξότη, διαθέτει ένα πακέτο αντοχής και στοργικότητας, που είναι πολύτιμο για το κοριτσάκι και το αγοράκι που θα μεγαλώσει παράλληλα, στα 41 της χρόνια. Το φαντασμαγορικό είναι πως τα δίδυμα έχουν 6 πλανήτες στον Κριό με Σελήνη, Αφροδίτη και Ουρανό σε σύνοδο με Ήλιο και Ερμή της μαμάς τους και με Ερμή, Άρη και Δία σε σύνοδο με την Αφροδίτη της. Το συναστριακό παραλήρημα δεν σταματά εδώ, γεγονός που ο Καρκίνος ωροσκόπος της μαμάς, πιθανά θα ενδώσει τόσο, που ίσως χρειαστούν πολλά χρόνια για να μας τραγουδήσει ξανά. Να τους ζήσουν.




moutafis

Βρέθηκε ο δολοφόνος του αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη

Στις 26/2/2009 ο αστρολογικός κύκλος θορυβήθηκε από την ξαφνική δολοφονία του γνωστού αστρολόγου Μιλτιάδη Μουτάφη, στο διαμέρισμά του στο Χαλάνδρι.

Δύο χρόνια μετά, η αστυνομία συνέλαβε έναν υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, που φέρεται ως δράστης της διπλής δολοφονίας εκείνου και της 38χρονης γραμματέως του, εκτελώντας πιθανότατα συμβόλαιο θανάτου με εντολές άλλου προσώπου, με το οποίο είχε οικονομικές διαφορές.

Γεννήθηκε στις 30/3/1961 στις 6:54 το πρωί στην Αθήνα.
Η παρουσία του Πλούτωνα κυβερνήτη του 8ου οίκου (θάνατος) σε απόλυτη σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό, μπορεί να δηλώσει ένα θλιβερό τέλος. Με τη Σελήνη να κυβερνά τον 4ο οίκο (τέλος της ζωής) σε σύνοδο με Πλούτωνα, ο θάνατός του προμηνύεται σκληρός.
Την ημέρα και ώρα της δολοφονίας του, η σύνοδος Σελήνης – Ουρανού σε αντίθεση με τον Κρόνο, περνούσε πάνω από τη γενέθλια Σελήνη του.
Ο διελαύνων Πλούτωνας εισέρχονταν σε σχηματισμό τετραγώνου με τον γενέθλιο Ήλιο, ενώ ταυτόχρονα ο διελαύνων Ήλιος, βρίσκονταν σε αντίθεση με τη γενέθλια σύνοδο Σελήνης – Πλούτωνα – Βόρειου Δεσμού.

Η χαριστική βολή ήταν η σύνοδος του ωροσκόπου της στιγμής του θανάτου στις 14 μοίρες Καρκίνου, με τον Άρη του. Επίσης υπαινικτικές είναι οι θέσεις των αργών πλανητών Κρόνου – Ουρανού – Ποσειδώνα και Πλούτωνα στο προοδευτικό ωροσκόπιο, καθώς και του μεσουρανήματος (από πρόοδο), αλλά και η σκανδαλώδης Ηλιακή επιστροφή. Το πέρασμα του Δία από τον 12ο οίκο φώτισε τις πτυχές της δολοφονίας του, γεγονός που ήταν αναμενόμενο.


marnezos

Ανδρέας Μαρνέζος – Κηδεύτηκε ο αριστοκράτης των τατουάζ

Ο Ανδρέας Μαρνέζος, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του από τη γυναίκα του την Μ. Πέμπτη, κηδεύτηκε και ακόμα δεν έγινε γνωστή η αιτία θανάτου του. Δύο μέρες πριν το θάνατό του είχε επισκεφτεί το Άγιο όρος όπου τον τσίμπησε ένας Σκορπιός προκαλώντας του δύσπνοια.

Έφερε επανάσταση στα Ελληνικά δεδομένα με το πρώτο οργανωμένο tattoo studio, που εμπνεύστηκε από την μακροχρόνια παραμονή του στο εξωτερικό.

Η σύγχρονη φιλοσοφία που εγκατέστησε για το tattoo και το piercing, έσπασε το κέλυφος της ανασφάλειας και τα στεγανά περί δερματοστιξίας.

Πολλοί διάσημοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό του εμπιστεύτηκαν τα δέρματά τους, ενώ παράλληλα με το αγαπημένο του χόμπι, ήταν αθλητής με αρκετές διακρίσεις και γνωστός ράπερ.

Δυναμικός Κριός με Σελήνη στον Τοξότη και τον Ήλιο του σε αντίθεση με τον Ουρανό, οι ακρότητες και οι εκκεντρικές προβολές του, δεν γνώριζαν φρένο.

Ο Ερμής σε αντίθεση με Ουρανό δραστηριοποιούσε ακόμα περισσότερο την αντισυμβατική σκέψη ενώ η αντίθεση Δία – Κρόνου συντελούσε καταλυτικά στην ανικανοποίητη αίσθηση που τον διακατείχε. Το παράτολμο στοιχείο του χάρτη του που θα επιβεβαιώνονταν σίγουρα από τους οίκους, που δυστυχώς δεν γνωρίζουμε, είναι η πιο πιθανή αιτία του θανάτου του, σε μια free fight ζωή. Καλό του ταξίδι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved