Manuel Jimenez-Ρότα για το Champions League

Αστρολογικά πάντως, η κατάκτηση του
Παπασταύρου Λίντα
Manuel Jimenez-Ρότα για το Champions League

από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Την σήκωσε τελικά την κούπα ο Ισπανός και η ΑΕΚ πήρε τον τίτλο που έψαχνε τόσα χρόνια.

Αν δεν ήταν βέβαια, και τα ευτράπελα που έγιναν στον αγωνιστικό χώρο από το «ενθουσιασμένο» κοινό, όλα θα ήταν πιο όμορφα. Ατυχώς, η σύνοδος του Άρη με τον Δία δεν επηρέασε ουδόλως την μορφή του παιχνιδιού, αντίθετα άναψε «φωτιές» στις εξέδρες, χωρίς ουσιαστικό λόγο, ως είθισται να συμβαίνει με τον μπάρμπα Δία.

jimenez

Αστρολογικά πάντως, η κατάκτηση του κυπέλλου από την ΑΕΚ έρχεται να δικαιώσει πλήρως τις εκτιμήσεις του astrology.gr, οι οποίες δεν γράφτηκαν ούτε χθες, ούτε προχθές αλλά από τον Οκτώβριο με την ανάληψη των καθηκόντων του Χιμένεθ (Ο ρηξικέλευθος Μανουέλ Χιμένεθ).

Και η Σαββατιανή δημοσίευση στο on sports.gr -ύστερα από ειδική ...παραγγελιά του αθλητικού τμήματος- δεν ήταν παρά το επιστέγασμα αυτών των εκτιμήσεων:

«Η πίεση που δέχεται ο γενέθλιος Δίας του Χιμένεθ στον Κριό από τον Κρόνο, θα τον κάνει να ...στύψει το μυαλό του, να είναι πολύ πιο προσεκτικός και να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια νίκης. Και με την διελαύνουσα Σελήνη να βρίσκεται πάνω στον γενέθλιο Δία του, το πιθανότερο είναι να τελειώσει το ματς σηκώνοντας ψηλά την πρώτη κούπα της προπονητικής του καριέρας»...

Παρότι, σύμφωνα με τους γνωρίζοντες τα εσωτερικά της ΑΕΚ, η λύση της συνεργασίας με τον Χιμένεθ είναι το πιθανότερο που μπορεί να συμβεί, ο Ισπανός προπονητής ...προλαβαίνει να βγάλει την ομάδα στο Champions League, αφού στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δεχθεί την ευεργετική επιρροή του διελαύνοντα Δία (σε τετράγωνο με τον Ήλιο του αλλά ενδεχομένως και σε σύνοδο με την γενέθλια Σελήνη του).

Αυτό του εξασφαλίζει τουλάχιστον μια «τυχερή» συνέχεια στον πάγκο, είτε της ΑΕΚ, είτε μιας άλλης ομάδας. Αν τα play of τελείωναν δύο εβδομάδες αργότερα, η κατάκτηση της 2ης θέσης θα ήταν σχεδόν ...μονόδρομος. Αυτή η χρονική «υστέρηση» ενδέχεται βέβαια να αποβεί καθοριστική, στερώντας του μια ακόμη διάκριση, ωστόσο, η λεωφόρος των επιτυχιών μόλις άνοιξε για τον Χιμένεθ και από αυτήν την άποψη δεν μπορεί να αποκλειστεί μια ακόμη «υπέρβαση».

Εξ άλλου δεν είναι μόνον οι διελεύσεις.

Μετά την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό, είχα σημειώσει χαρακτηριστικά για τον Χιμένεθ (Ο τελικός των σταθερών):

«Η πιο βασική υποστήριξη έρχεται από το Δία αλλά με έναν τρόπο που δεν είναι βέβαιο ότι θα είναι λειτουργικός. Κι αυτό γιατί το εξάγωνο του αστρικού προοδευμένου Ήλιου με τον τροπικό προοδευμένο Δία είναι μεν μια σημαντική ένδειξη επιτυχιών, ωστόσο η συνθετική προσέγγιση των προοδευτικών συστημάτων, είναι μια τεχνική σε πειραματικό στάδιο».

Κατά τεκμήριο η όψη φαίνεται πως «έπιασε». Κι αν είναι πράγματι έτσι, τότε ο Μανουέλ Χιμένεθ θα πει ….άντε γεια και στον ομόλογο του Πορτογάλο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved