Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 29/4 έως 2/5

Η Σελήνη στον Κριό
Παπασταύρου Λίντα
Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης 29/4 έως 2/5

από την Κατερίνα Σαλωνίκη

katerina

Η μυστήρια γυναίκα εγκαταλείπει το νεραϊδοδάσος με τις σκανταλιές των ξωτικών και προετοιμάζεται για αλλαγή περιβάλλοντος, βρισκόμενη στο κατώφλι του ζωδίου του Κριού, σήμερα 29/4 στις 20:34 το βράδυ.

Με την επιρροή της συνόδου με τον Ουρανό που κορυφώνεται στις 1:59 το πρωί της 30/4, αισθανόμαστε σαν να παγιδευτήκαμε κάτω από τα νερά ενός καταρράκτη, που προτρέπουν για μία βιαστική και καθοριστική κίνηση.

Η ορμητική ενέργεια της όψης δημιουργεί υπερδιέγερση, ενώ ο νους αναστατώνεται από διανοητικές και πρωτότυπες προκλήσεις.

Τα μάτια θα κλείσουν δύσκολα, αλλά ο ενθουσιασμός θα μας κρατήσει σε μια άυπνη φιλαρέσκεια.

Στις 11:32 το πρωί κορυφώνεται η επιρροή του τετραγώνου με τον Πλούτωνα, που τσαλακώνει τον συναισθηματικό μας κόσμο, αφού το πάθος, η ένταση, οι απαιτήσεις και ο αυταρχισμός, δεν σιδερώνονται εύκολα και αφήνουν ανεπιθύμητες τσακίσεις.

Η σύνοδος με την Αφροδίτη στις 19:52 το απόγευμα και η αντίθεση με τον Κρόνο λίγο αργότερα στις 20:42, επηρεάζουν ώρες πριν και μετά, φέρνοντας μας ένα βαρύ άρωμα, αλλά συγχρόνως ακατανίκητο.

Η Σελήνη στον Κριό, ακούει μόνο στο όνομα «Δράση» γι’ αυτό και η σύνοδος με την Αφροδίτη έχει τόση τραχύτητα, όσο και γοητεία. Η προθυμία μας να κάνουμε οτιδήποτε, η κινητικότητα και η εγρήγορση είναι τα χαρακτηριστικά που θα μας διακατέχουν, μαζί με έναν χαριτωμένο ενθουσιασμό, που αφοπλίζει ακόμα και τον πιο άκαμπτο παρατηρητή.

Για πολλούς θα γίνουμε ενοχλητικά βελάκια στους τοίχους τους και για άλλους η ιδανική παρέα, που θα ξεσηκώσει την βαριεστημάρα τους.

Η αντίθεση με τον Κρόνο, θα φρενάρει ομαλά το αδιάκοπο γκάζι μας, προσδίδοντας μια ωριμότητα στις συνεχείς δραστηριότητές μας.

Την Πρωτομαγιά στις 3:12 το πρωί η σύνοδος με τον Ερμή μας ξυπνάει με παρόρμηση να εκδράμουμε στη φύση μαζεύοντας λουλούδια, που θα πλαισιώσουν το μαγιάτικο στεφάνι με τον γνωστό και αμείωτο ενθουσιασμό. Η συμπεριφορά μας μπορεί να γίνει το ισχυρότερο αντικαταθλιπτικό για οποιαδήποτε συν-ανθρώπινη κατήφεια, ακόμα και προσωπική.

Στις 17:52 η σύνοδος με τον Δία και λίγο αργότερα στις 18:20 η σύνοδος με τον Άρη θα κλείσουν την ημέρα με αντιφάσεις.

Η διήμερη ενεργητικότητα και ο ανεξάντλητος δυναμισμός μας, γίνονται άκρως μαχητικά με την εκρηκτική σύνοδο Σελήνης – Άρη στο Κριαρίσιο περιβάλλον τους, με αποτέλεσμα να χαθεί το μέτρο και να επέλθει ανισορροπία. Οι έντονες επιθυμίες συνοδεύονται από ξεροκεφαλιά και αδιαλλαξία και οποιοδήποτε καθησυχασμό, τον εκλαμβάνουμε σαν εμπόδιο σε μια φανατική διαδήλωση.

Ο Δίας παίζει το ρόλο του υποκινητή της παρόρμησης χωρίς να γνωρίζουμε πλέον πώς να σταματήσουμε την ασυγκράτητη ορμή μας προς κάθε κατεύθυνση.

Με κίνδυνο να εκτεθούμε σε ατυχήματα αλλά και σε προσβλητικές συμπεριφορές των άλλων μην αντέχοντας την πίεση που λαμβάνουν, πρέπει με κάθε τρόπο να χαλαρώσουμε.

Τα διεγερτικά μας θα είναι πλέον ανεπιθύμητα και οι συγκρούσεις αναμενόμενες.

Το τέλος της ξέφρενης αυτής πορείας θα δοθεί στις 2/5 στις 8:58 το πρωί, με την είσοδο της Σελήνης στον Ταύρο, που θα ανακόψει ευεργετικά την αχαλίνωτη εντυπωσιακή μας κούρσα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved