Έξαλλο το πριγκιπάτο με τη Nicole Kidman

Η πρωταγωνίστρια του Grace of Monaco, βέβαια, σαν Δίδυμος με ωροσκόπο Σκορπιό δε χάνει την ψυχραιμία της και με έξυπνους ελιγμούς κάνει απλοϊκές δηλώσεις

Έξαλλο το πριγκιπάτο με τη Nicole Kidman
versace_728x90_new

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από τα γυρίσματα της ταινίας «Grace of Monaco», για τη ζωή της Οσκαρικής Χολυγουντιανής ηθοποιού και μετέπειτα πριγκίπισσας του Μονακό, η οικογένεια Grimaldi ενίσταται.

Με πρόσφατες δηλώσεις στην εφημερίδα «Monaco Matin», ο πρίγκιπας Αλβέρτος και οι αδερφές του, αναφέρουν πως η ταινία έχει άσκοπο γκλάμουρ και καθαρή φαντασία. Διαφωνώντας με το σενάριο του Arash Amel διαμαρτύρεται γιατί δεν ελήφθησαν υπ όψιν οι αλλαγές που ζήτησαν, ενώ προσάπτουν και ιστορικές ανακρίβειες.

Η ταινία επικεντρώνεται στο 1962 και σε μερικούς μήνες της ζωής της, όταν ο πρίγκιπας Rainier ήταν σε διαμάχη με τον στρατηγό Charles De Gaulle και η Grace Kelly παρενέβη παρασκηνιακά, για να σώσει το πριγκιπάτο από πραξικόπημα.

Ωστόσο αναφέρεται στην καριέρα της στο Χόλυγουντ, στον παραμυθένιο της γάμο, αλλά και στο άδοξο τέλος της.

Η Nicole Kidman που επιλέχθηκε να ενσαρκώσει την Grace Kelly, έχει στοχοποιηθεί θέλοντας και μη, χωρίς αυτό να συμβαίνει και με τον Tim Roth, που υποδύεται τον πρίγκιπα Rainier και πατέρα τους, ίσως γιατί οι Μονεγάσκοι δεν ξέρουν πλέον με ποιον να τα πρωτοβάλουν.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Γάλλος Olivier Dahan, όνομα που φλερτάρει με τα Όσκαρ, μετά την επιτυχία του «La vie en rose».

Κι ενώ η πριγκιπική οικογένεια είναι θορυβημένη, η πρωταγωνίστρια Nicole Kidman γνωστή για την ψυχραιμία της, αλλά και τους έξυπνους ελιγμούς της σαν Δίδυμος με ωροσκόπο Σκορπιό, κάνει δηλώσεις απλοϊκές, που εστιάζονται στην ανθρωπιά και στην ευαισθησία αυτής που ενσαρκώνει. Η Grace Kelly διέθετε ένα μεγάλο τρίγωνο μεταξύ της Σελήνης στους Ιχθείς, του Πλούτωνα στον Καρκίνο και των Ήλιο και Άρη στον Σκορπιό.

Η επιλογή της γι αυτήν την ταινία φυσικά δεν είναι τυχαία, εφόσον η Kidman με τη ντελικάτη και αριστοκρατική της εμφάνιση, μπορεί να αναβιώσει υπέροχα το ρετρό χτένισμα της Grace Kelly, φορώντας το μαντήλι και τα μαύρα γυαλιά της, διατηρώντας την εύθραυστη εικόνα και των δύο. Άλλωστε ο καλλιτεχνικότατος Ερμής της σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα κάνει πάντα εύστοχες επιλογές, που γυρίζουν την πλάτη σε ταινίες όπως το «Nymphomaniac» που απειλούν το κύρος της.

Ο ωροσκόπος Σκορπιός και των δύο γυναικών, καθώς και μια σειρά όψεων που τις συνδέει, βοηθάνε πολύ στην επιτυχημένη ενσάρκωση του ρόλου.

Επιπλέον και η ηλιακή επιστροφή της Kidman από μόνη της και σε σχέση με τον γενέθλιο χάρτη της, επιφυλάσσει τεράστια επιτυχία και είναι πολύ πιθανόν η οικογένεια Grimaldi να μετανοήσει, όταν ολοκληρωθεί η ταινία.

Από την άλλη, αν προσέξει κανείς τις δύο γυναίκες μπορεί να διαφωνήσει στο ότι η Kidman μπορεί να φτάσει το μέγεθος της ομορφιάς της Grace Kelly, αλλά σίγουρα θα συμφωνήσει πως το πλησιάζει ιδανικά. Άλλωστε μια Αφροδίτη στον Λέοντα στον 10ο οίκο της καριέρας, σε μεγάλο τρίγωνο με Σελήνη και Κρόνο, μπορεί να απολαύσει μια πριγκιπική ζωή, ακόμα και υποδυόμενη σε ένα ρόλο.

Πέρα από το γεγονός πως τέτοιου είδους ταινίες αποσπούν το ενδιαφέρον του κοινού, η συγκεκριμένη που θα βγει στις αίθουσες το 2014, αναμένεται να αγαπηθεί πολύ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved