Katy Perry: Bροχή οι τίτλοι για την απόλυτη Σκορπίνα

Μετά την ανάδειξή της ως η «πιο καυτή γυναίκα του 2013» και «Γυναίκα της Χρονιάς» έρχεται και η νίκη της στο «People’s Choice Awards»

Katy Perry: Bροχή οι τίτλοι για την απόλυτη Σκορπίνα

Λίγες μόνο μέρες από την ανάδειξή της σαν την «πιο καυτή γυναίκα του 2013» από το περιοδικό Men's Health και κατόπιν της διάκρισης ως «Γυναίκα της Χρονιάς» από το περιοδικό Billboard, η εκκεντρική Σκορπίνα προσθέτει στα δύο Grammy της και τη στέψη της νικήτριας των φετινών βραβείων «People’s Choice Awards», αυτά της επιλογής του κοινού.

Κατακτώντας και τις τέσσερις κατηγορίες στις οποίες ήταν προτεινόμενη, έλαμψε για άλλη μια φορά στην 34η ετήσια τελετή στις 9 Ιανουαρίου 2013, στο Nokia Theatre του Los Angeles.

Η πρώην γυναίκα του Russell Brand και ένθερμη οπαδός του Barrack Obama, δεν χάνει ευκαιρία να εντυπωσιάζει με τις εκκεντρικές εμφανίσεις και με την εκφραστική φωνή και σκηνική της παρουσία.

Κατακόκκινες και πολύχρωμες τουαλέτες, vintage επιρροές, gothic προσθήκες και παραμυθένιες εμφανίσεις με σεξιστικά υπονοούμενα, συνθέτουν τη μεγαλύτερη διαβεβαίωση πως η γυναίκα αυτή, έχει απόλυτη ταύτιση με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου της.

Ο υπερτονισμένος πρώτος οίκος της με 5 πλανήτες στον Σκορπιό μεταξύ αυτών και των Ήλιου – Σελήνης διαμορφώνει τη στάση της στη ζωή, αλλά και τη μαγνητική της προσωπικότητα, που κάνει ακαταμάχητα προσιτή ο ωροσκόπος στον Ζυγό.

Η επιρροή της στο κοινό οφείλεται σε αυτή την πολυαστρία, η οποία επιφυλάσσει και άλλη μια σημαντική ένδειξη. Τη σύνοδο του Ήλιου κυβερνήτη του μεσουρανήματος με τον κυβερνήτη του Ήλιου της Πλούτωνα, σε σύνοδο με τον ωροσκόπο, στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού. Η όψη αυτή που σχηματίζει και αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα κυβερνήτη του 5ου οίκου, απογειώνει την καλλιτεχνική της σταδιοδρομία, σε βαθμό που αγγίζει τα όρια του φαινόμενου.

Η ταινία της με τίτλο «Katy Perry: Part of Me» ένα μουσικό ντοκιμαντέρ με στιγμιότυπα από τη ζωή της πάνω και πίσω από τη σκηνή, αποδίδει την εσωστρέφεια της ακριβέστατης συνόδου Σελήνης – Κρόνου στον Σκορπιό και την εξωστρέφεια της συνόδου Αφροδίτης – Ουρανού στον Τοξότη, από την οποία αντλεί τις ακραίες εκφάνσεις της.

Η συστολή που διακρίνεται μέσα από τις προκλητικές εμφανίσεις της, παλεύει να ανταγωνιστεί τη διαστολή που συνυπάρχει, όπως η εκκλησιαστική μουσική που άκουγε από τον πάστορα πατέρα της, με τη μουσική που την έχει αναδείξει.

Αν μπορέσει στο μέλλον να αποφύγει τα αυτοκαταστροφικά ψήγματα μιας παρουσίας που μοιάζει με ολοκαύτωμα, οι επαγγελματικές και προσωπικές της κατακτήσεις, θα λάβουν αυτοκρατορικές διαστάσεις.

Και εις ανώτερα Mrs Perry!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved