Η Υδροχόος, Μαρία Μπεκατώρου, σε νέο πρωινό του ΑΝΤ1

Η κούρσα των Σαββατοκύριακων πλέον θα έχει μόνο φαβορί

Η Υδροχόος, Μαρία Μπεκατώρου, σε νέο πρωινό του ΑΝΤ1

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις στο άστρο της το οποίο την ακολουθεί πιστά και αφοσιωμένα εδώ και πολλά χρόνια, συνεχίζοντας να λάμπει σαν φωτοστέφανο πάνω από το κεφάλι της.
Η συμπαθής παρουσιάστρια σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΝΤ1 αναλαμβάνει από το Σάββατο 9 Μαίου τη νέα της εκπομπή, που θα διαρκέσει όλα τα σαββατοκύριακα ως το καλοκαίρι, με ψυχαγωγική ύλη.

Με καλοκαιρινή διάθεση, συζητήσεις, καλεσμένους, παιχνίδια και οδοιπορικά σε όλη την Ελλάδα, η Μαρία Μπεκατώρου παραμένει ένα γερό χαρτί για το κανάλι, που σίγουρα μπορεί να το χρησιμοποιήσει προς όφελός του.

Η πικάντικη Υδροχόος με ωροσκόπο Δίδυμο, με την καθοριστική σύνοδο Ήλιου - Δία στην ακμή του μεσουρανήματος και σε τρίγωνο με τον Ουρανό κυβερνήτη του 10ου οίκου της καριέρας της, αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως εκτός από το πηγαίο ταλέντο της για τη δουλειά που κάνει, έχει και τη στήριξη της μοίρας.
Η Σελήνη της στον Ζυγό στον 5ο οίκο σε ακριβέστατο τρίγωνο με τον Ήλιο και σε τρίγωνο με το Δία την κάνει απολαυστικά άνετη, ανοίγοντας διαρκώς κανάλια επικοινωνίας με το κοινό.

Δεν είναι δε καθόλου τυχαίο, που αυτό το διάστημα ο διελαύνων Δίας από τον Λέοντα ετοιμάζεται για μια ακόμα εντυπωσιακή παράσταση με πρωταγωνίστρια την ίδια και την επαγγελματική και οικονομική της ενίσχυση.
Η Σελήνη είναι κυβερνήτης του 2ου οίκου των οικονομικών της, ενώ παράλληλα θα ενεργοποιήσει τον Ουρανό κυβερνήτη της καριέρας αλλά και τους Ήλιο και Δία, ανεβάζοντάς την ακόμα πιο ψηλά και στο κοινωνικό βάθρο.
Η εκπομπή θα είναι σίγουρα επιτυχημένη με υψηλά νούμερα τηλεθέασης, εφόσον το κανάλι επιλέγει «άλογο γκανιάν» για την κούρσα των Σαββατοκύριακων.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved