Ορέστης Τζιόβας: Είναι ερωτευμένος και το δείχνει

Ο γοητευτικός Αιγόκερως που σαν τους περισσότερους του ζωδίου του αποπνέει ένα απόμακρο μυστήριο, έχει σήμερα τα γενέθλιά του

Ορέστης Τζιόβας: Είναι ερωτευμένος και το δείχνει

Κατ' αρχήν θα διαφωνήσω με την άποψη που επικρατεί πως τον γνωρίσαμε λόγω της σχέσης του με την Κατερίνα Παπουτσάκη. Τον είχαμε γνωρίσει καιρό πριν, όταν στην προβολή της σειράς «Ονειροπαγίδα» κοντραρίζονταν στο ρόλο του με τον Γιώργο Καραμίχο και δεν ξέραμε ποιον από τους δύο Αιγόκερους να πρωτοκοιτάξουμε.

Ακολούθησε η συμμετοχή του σε ένα από τα καλύτερα επεισόδια του «Πόλεμου των άστρων» και τώρα συνεχίζουμε να τον απολαμβάνουμε στη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου».

Ο γοητευτικός λοιπόν Αιγόκερως που σαν τους περισσότερους του ζωδίου του αποπνέει ένα απόμακρο μυστήριο, έχει σήμερα τα γενέθλιά του, που τον βρίσκουν πολύ ερωτευμένο με τη νέα του σχέση.

Η Αλίκη Αλαμανή δεν ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο και δεν έχει συνηθίσει τα φλας πάνω της, αλλά η παρουσία του ζευγαριού στο «LAV» της Πειραιώς που τραγουδάει η Άννα Βίσση με πολύ καλή συνοδεία, άστραψε τους φωτογραφικούς φακούς.

Τα καυτά φιλιά με την αγαπημένη του δεν είχαν σταματημό δείχνοντας να μη νοιάζονται για τα αδιάκριτα φλασαρίσματα, που έχουν κατακλύσει τα gossip περιοδικά.

Επιπλέον, κάποιες στιγμές ήταν ιδιαίτερα προκλητικές, αν σκεφτεί κανείς το αδιαχώρητο που επικρατούσε.

Μια Σελήνη στον Τοξότη όμως, όπως αυτή που διαθέτει ο Ορέστης Τζιόβας σε σύνοδο με Ουρανό και μια Αφροδίτη στον Υδροχόο σε εξάγωνο με Ουρανό, το μόνο που επιθυμούν είναι να εκδηλώσουν απερίφραστα και σκανδαλωδώς. την τάση της στιγμής.

Μιας στιγμής που η Αιγοκερίσια φύση μετατρέπει σε πρόκληση χωρίς ενδοιασμούς.

Για να μην πιάσουμε και τη σύνοδο Δία – Ουρανού στον Τοξότη που τον απελευθερώνει τόσο, ώστε να γίνεται δακτυλοδεικτούμενος στον κοινωνικό του περίγυρο, καταπίνοντας τη συστολή του τετραγώνου Αφροδίτης – Κρόνου, σαν τους ξηρούς καρπούς με το ποτό του.

Σήμερα γίνεται τριάντα ετών, έχοντας πολύ δρόμο μπροστά του για να ξεδιπλώσει και τις υπόλοιπες πτυχές του χάρτη του, που αντισταθμίζουν αρκετά τη διαστολική του φύση.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved