Ζώδια και Αστέρια: Al Pacino - Ο απόλυτος Ταύρος της υποκριτικής έχει σήμερα γενέθλια

Που οφείλεται η μεγάλη επιτυχία του; Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ;

Ζώδια και Αστέρια: Al Pacino - Ο απόλυτος Ταύρος της υποκριτικής έχει σήμερα γενέθλια

Ο Al Pacino είναι ένας επίμονος Ταύρος, ένας ακούραστος υπηρέτης της Τέχνης. Με τον Δία (επιτυχία), Κρόνο (διάρκεια), Ήλιο (αναγνώριση) και Ουρανό («θραύση», στον χώρο του θεάματος) στον 10ο οίκο (επιτυχία, φήμη) ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι όχι μόνο θα ξεχώριζε και θα πετύχαινε επαγγελματικά αλλά ότι θα έκανε μεγάλη επιτυχία με διάρκεια.

Ο Alfredo James Pacino, όπως είναι το πλήρες όνομά του, γεννήθηκε μέσα σε μια ιταλική οικογένεια στο East Harlem της Νέας Υόρκης στις 25 Απριλίου το 1940. Ο πατέρας του Salvatore ήταν ασφαλιστής και χώρισε από τη μητέρα του Rose όταν εκείνος ήταν μόλις δυο ετών.

Στο σχολείο οι δάσκαλοι του νωρίς είχαν διακρίνει το ταλέντο του στην υποκριτική, αφού μια από τις αγαπημένες του ασχολίες ήταν το να επαναλαμβάνει ατάκες και φωνές ηθοποιών από τις ταινίες που έβλεπε. Έτσι πάντα έπαιρνε ρόλους στα διάφορα σχολικά θεατρικά έργα ενώ πάντα διάβαζε τους στίχους από τη βίβλο στη προσευχή. Άρχισε να βλέπει την ηθοποιία σοβαρά στα δεκατέσσερα του όταν είδε το «Γλάρο» του Τσέχωφ και έτσι γράφτηκε στη σχολή High School of the Performing Arts. Όμως το μάθημα των Αγγλικών που δεν συμπαθούσε και δεν παρακολουθούσε ποτέ, ήταν η αιτία να χάσει τη χρονιά του και να παρατήσει τη σχολή.

Καθηλωτικός ως Michael Corleone στο επικό «Νονό», εξωπραγματικός στο «Άρωμα Γυναίκας» και εξαιρετικά μισητός ως Shylock στον «Έμπορο της Βενετίας» είναι μαζί με τον Ρομπερτ Ντε Νιρο ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η γενιά του στην υποκριτική τέχνη αφού ο κυβερνήτης του 5ου οίκου (χόμπι, θέατρο) ο Πλούτωνας (πάθος, καθήλωση, έντονη επίδραση) είναι σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο του (εγώ, η προσωπικότητα) και αυτό τον έκανε άκρως πειστικό και επιβλητικό. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας (ηθοποιία) από το ζώδιο της Παρθένου (ανάλυση) κυβερνήτης του 9ου οίκου (ανώτερες συλλήψεις) σε τετράγωνο με την Σελήνη (συναίσθημα) στο ζώδιο του Τοξότη (φιλοσοφία) τον βοηθά να μπορεί να αποτυπώνει επακριβώς στο «πανί» την ψυχοσύνθεση του ηρώα του υποδύεται.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή ο Al Pacino δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά έχει μια κόρη την Julie Marie, από τη σχέση του με την καθηγήτρια υποκριτικής Jan Tarrant.

Βλέπετε με την ακμή του 7ου οίκου (γάμος) στο ζώδιο του ανατρεπτικού και μη συμβατού Υδροχόου (άρνηση στους τύπους και τα «πρέπει») είναι «αλλεργικός» σε τέτοιου είδους ...επισημοποιήσεις!

Στο παρελθόν είχε μακρόχρονες σχέσεις με τις Michelle Pfeiffer, τη Diane Keaton αλλά και με τη Linda Hodds και μια περιστασιακή σχέση με τη Penelope Ann Miller.

Παρ' όλες αυτές τις άλλοτε σοβαρές και άλλοτε μη σχέσεις του, ο Pacino με τον Ουρανό (φιλελεύθερες – χωρίς δεσμεύσεις επιλογές του) κυβερνήτη του 7ου (όσον αφορά το γάμο) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (με έντονη επιμονή) στα 75 του παραμένει φανατικός εργένης.

Photo: http://www.entertainmentwallpaper.com

*Αναρωτιέστε ποιά είναι η καρμική προέλευση και ο προορισμός σας; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved