Πάνος Καμμένος: Ο Ταύρος της επικαιρότητας

Είναι ένας ευσυνείδητος αλλά και παρορμητικός άνθρωπος

Πάνος Καμμένος: Ο Ταύρος της επικαιρότητας

Ο Υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει μια μακρά πολιτική πορεία με πολλές αντιφάσεις και πολλές σταθερές.
Στα 50 του χρόνια μετράει 6 εκλογικές βουλευτικές περιόδους, ενώ άρχισε την πολιτική του καριέρα το 1993 σε ηλικία 28 ετών με το κόμμα της Ν.Δ.
Τον Νοέμβριο του 2011 ο Πρόεδρος του κόμματος Α. Σαμαράς ανακοίνωσε τη διαγραφή του από την κοινοβουλευτική ομάδα για την απόφασή του να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην τότε κυβέρνηση Παπαδήμου.
Τον Φεβρουάριο του 2012 διαγράφεται οριστικά μαζί με άλλους 20 βουλευτές, για την απόφαση να καταψηφίσει τα μέτρα της νέας δανειακής σύμβασης.
Ο αντιδραστικός του χαρακτήρας διαγράφεται λεπτομερώς από τον λεπτομερή και αναλυτικό του Άρη στην Παρθένο και τις όψεις που τον συνοδεύουν, που εκτός των άλλων τον κάνει ευσυνείδητο και επικριτικό.
Ήταν ήδη αποφασισμένος να φύγει από το κόμμα, εφόσον είχε δηλώσει την πρόθεσή του να ηγηθεί στο νέο δικό του, από τον Ιανουάριο του 2012.

Πράγματι στις 24/2/2012 ανακοινώθηκε η ίδρυση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, λίγες μέρες μετά από τη γέννηση της κόρης του, καρπός από το δεύτερο γάμο του με τη δικηγόρο Έλενα Τζούλη. (Έχει ήδη τρεις γιους από τον πρώτο του γάμο με την Πέγκυ Φιλίππου και άλλον έναν από τον δεύτερο γάμο του).
Η μοναδική κορούλα του που ακούει στο όνομα Πολυτίμη του έφερε γούρι, εφόσον σήμερα συγκυβερνά μαζί με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που σαφώς και εντίμως στήριζε από πριν, δίνοντας ως τώρα λευκή επιταγή και έχοντας φερθεί με συνέπεια και σοβαρότητα.
Η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στον Ταύρο, εκτός από την τάση του να υπάρχουν όλα όμορφα και καλοβαλμένα γύρω του, δείχνει και την αγάπη που έχει για τα παιδιά, ορίζει δε, την πληθωρική του κατασκευή.

Ο Πάνος Καμμένος έχει εμπλακεί πολλές φορές σε δικαστικές μάχες, μηνύσεις, καταγγελίες, συγκρούσεις, συκοφαντικές δυσφημήσεις και σκάνδαλα.
Ο Ερμής στον Κριό τον κάνει να φέρεται παρορμητικά και να εκφράζεται χωρίς να φιλτράρει τις σκέψεις του, εμπλεκόμενος συχνά σε παρεξηγήσεις.
Η σύνοδος Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα στην Παρθένο σε αντίθεση με τον Κρόνο ήταν είναι και θα είναι μια χειροβομβίδα στα χέρια του, που άλλοτε προλαβαίνει να σκάσει στους άλλους και άλλοτε σκάει στα δικά του χέρια.
Η επικριτική του διάθεση διαχέεται σε κάθε στιγμή της πολιτικής του καριέρας, ενώ η συγκρουσιακή του φύση, ασφυκτιά κάτω από την αντίθεση Άρη – Κρόνου.
Ενδεικτικά είχε χαρακτηρίσει τον Γιώργο Παπανδρέου, τότε Πρωθυπουργό, «έμμισθο broker των διεθνών κερδοσκόπων», ενώ είχε καταγγείλει και τον αδερφό του Ανδρίκο.
Συγκρούστηκε με τον πρώην βουλευτή Θεόδωρο Τσουκάτο για το σκάνδαλο της Siemens, με αγωγές και από τους δύο απέναντι στον άλλον, με την υπόθεση να εκκρεμεί ως σήμερα.
Επιπλέον είναι γνωστή η κόντρα με τον Άδωνη Γεωργιάδη, οι μηνύσεις και οι αγωγές μεταξύ τους, καθώς και οι κατηγορίες για παράνομο πλουτισμό που τον οδήγησαν σε άλλες μηνύσεις προς το ΣΔΟΕ και διάφορα ΜΜΕ.
Ο σημερινός Υπουργός Άμυνας έχει την ευκαιρία να ξεδιπλώσει την αποστροφή του για όσα διαφωνεί και τη θέλησή του να αλλάξει όσο μπορεί το σημερινό καθεστώς παρακρατικών θιασωτών.
Η αντίθεση του Ήλιου με τον Ποσειδώνα όμως, αποτελεί πρόβλημα ως προς αυτό που φαντάζεται πως είναι σε σχέση με εκείνο που είναι πραγματικά.
Έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για πολιτικό λαϊκισμό, όπως τα τελευταία προεκλογικά σποτάκια του, αλλά δεν ιδρώνει το αυτί του.
Η Σελήνη του στον Ζυγό μπορεί με τη διπλωματία της να τον επαναφέρει στον αντίκτυπο που θέλει ο ίδιος να έχει.

Από τον Αύγουστο και μετά με το πέρασμα του Δία στην Παρθένο, ο Πάνος Καμμένος είναι πανέτοιμος να επανέλθει στο προσκήνιο πολύ δυναμικά και με την τύχη στο πλευρό του να αιφνιδιάσει για άλλη μια φορά.

*Ο Πάνος Καμμένος έχει γεννηθεί 12/5/1965

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved