Uma Thurman: H Tαύρος παρατάει και τον Κριό Tarantino για τον πρώην της

Η ζωή της μοιάζει με ταινία που ξεδιπλώνει τους διάσημους άντρες της ζωής της

Uma Thurman: H Tαύρος παρατάει και τον Κριό Tarantino για τον πρώην της

Η Uma Thurman είναι μια γυναίκα που αφήνει το στίγμα της και στην προσωπική και στην επαγγελματική της ζωή.
Ο Ουρανός κυβερνήτης του 7ου οίκου (γάμος) και η Αφροδίτη κυβερνήτης του 10ου οίκου (καριέρα και κοινωνική προβολή) στον 10ο οίκο σε τρίγωνο μεταξύ τους και με αρμονική συμμετοχή του Άρη, δείχνουν τις απρόβλεπτες καταστάσεις μέσα από τις οποίες κυνηγά τη συναισθηματική και όχι μόνο πληρότητα.

*Όταν γεννήθηκες οι πλανητικές ενέργειες που δρούσαν στο χωροχρόνο χάραξαν την ύπαρξή σου και μπορείς να τις αναγνωρίσεις μέσα στο γενέθλιο χάρτη σου*

Μετά το χωρισμό με τον Σκορπιό Ethan Hawke και τα δύο παιδιά που απέκτησε μαζί του, ήρθε η σειρά του Υδροχόου, Ούγγρου μεγιστάνα των ξενοδοχείων Andre Balazs που ο θυελλώδης έρωτάς τους τέλειωσε το 2007. Ακολούθησε άλλη μια θυελλώδης σχέση με τον επίσης Υδροχόο, Γάλλο μεγιστάνα Arpad Busson, πρώην σύντροφο της Elle Macpherson και πατέρα των παιδιών της. Η Thurman απέκτησε μαζί του το τρίτο της παιδί, διέλυσαν δύο φορές τον αρραβώνα τους και χώρισαν τον Απρίλιο του 2014 λίγο πριν τον γάμο.
Αμέσως μετά τον χωρισμό της, πέρσι δηλαδή, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του επί 20 χρόνια φίλου της, του Κριού διάσημου σκηνοθέτη Quentin Τarantino, μέχρι πριν λίγο καιρό που τον αφήνει αιφνίδια για να ξαναγυρίσει στον Andre Balazs μετά από 8 χρόνια.
Ο Tarantino φαίνεται πως δεν θα περάσει χαρούμενα γενέθλια μεθαύριο, εφόσον η άτακτη αγαπημένη του αδειάζει τον έρωτα που της έχει από την ημέρα που τη γνώρισε, στα γυρίσματα του «Pulp Fiction». Δεύτερο καλοκαίρι λοιπόν δεν τους μέλλει μαζί καθώς η Thurman ταξιδεύει ήδη με την πολυτελή θαλαμηγό του Balazs.

Ο Ουρανός της στον 2ο οίκο κυβερνήτης του 7ου, δείχνει μια σύντροφο που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει και δεν θα είναι ποτέ σίγουρος αν την γνωρίζει καλά. Επιπλέον η οικονομική ασφάλεια είναι πάντα απαραίτητη προϋπόθεση γι αυτήν.
Η Σελήνη στον Υδροχόο στον 6ο οίκο της δίνει την έντονη αύρα της διαφορετικότητας που εκπέμπει και στους ρόλους της.
Το πέρασμα του Πλούτωνα από το 2007 και μετά από τον 5ο της οίκο (έρωτες) έχει ενισχύσει την τάση της να ψάχνει για τον μεγάλο έρωτα και να ερωτεύεται παθιασμένα, ζώντας έντονα τις στιγμές που μεταλλάσσουν και την ίδια αλλά και τους άλλους.
Ο μεγάλος χαμένος της υπόθεσης ο αφιερωμένος σε αυτήν Τarantino, με την Αφροδίτη και τον Κρόνο του σε σύνοδο με την Σελήνη της, τον Ουρανό του σε αντίθεση με τη Σελήνη της και τη Σελήνη του σε σύνοδο με τον Ήλιο της, είναι μάλλον μοιραίο να πάρει ένα μεγάλο μάθημα, παρόλο το αξιόλογο δυναμικό της σχέσης τους.

Το σίγουρο είναι πως η Thurman έχει πολύ δρόμο ακόμα μπροστά της για να αιφνιδιάζει συντρόφους και παρατηρητές αλλά ακόμα και την ίδια. Απολαύστε την στις φωτογραφίες με τους άνδρες της ζωής της, που με τον καθέναν νομίζεις πως έχει κλείσει σαν γυναίκα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved